Šta je novo?

6800GT power mod

• Začetnik teme Začetnik teme Cwelle
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...Ja sam sa mojom 6800gt,koja je crkla by the way,dosao do 445 za gpu i 1224 za mem,bez ikakvih modova (mada ima 2 molexa) to mi je davalo 6111 u 2005-ci...

pih a ja lepo nudio ljudima da se menjaju za moj GS i jos dobiju zalmana, a oni voltmoduju kartu 🙁 neka ..... docicu ja do svog primerka 6800GT

@Roger_Waters: Je l' to bio Asus? 🙂 Meni je promakao jedan Asus na ebay-u :S: ... Zasto ti je crkla karta? Na koliko si je drzao u igrama?
BTW, ja sam stigao do 6085 poena. Da dignem proc jos malo pa ce da padne tih 6100... 😀

@smarac: O kakvom GS-u pricas?

Poslednja izmena:
@Cwelle: Jeste to je asus na agp 🙂. Crkla je zato sto je pao (znaci bukvalno ono na dnu kucista sam ga nasao) kondenzator,jaako duga prica zasto se to desilo,pa sam ga ja zalemio,radila je jos koji dan pa je preminula,***. Mozda zamolim Miska da mi je pogleda,on bi je verovatno popravio.Na koliko sam je drzao? Zavisi sta sam igrao..uglavnom tih 455\1224 sluzi samo za slikanje rezultata,nikada nisam toliko gurao u igrama.Inace i dalje sam prvi na Paradigminoj top 10 u 6800 gt kategoriji
P.S. Ako si slucajno zaboravio,stavi u driverima "image quality" na preformance,to ce ti dati nekih 200 markova...

@Cwelle @smarac: O kakvom GS-u pricas?
Verovatno covek misli na to da se gs-ovi bolje klokuju i da postizu iste rezultate kao gt sa v-modovima

@Cwelle: Jeste to je asus na agp 🙂. Crkla je zato sto je pao (znaci bukvalno ono na dnu kucista sam ga nasao) kondenzator,jaako duga prica zasto se to desilo,pa sam ga ja zalemio,radila je jos koji dan pa je preminula,***. Mozda zamolim Miska da mi je pogleda,on bi je verovatno popravio.Na koliko sam je drzao? Zavisi sta sam igrao..uglavnom tih 455\1224 sluzi samo za slikanje rezultata,nikada nisam toliko gurao u igrama.Inace i dalje sam prvi na Paradigminoj top 10 u 6800 gt kategoriji
P.S. Ako si slucajno zaboravio,stavi u driverima "image quality" na preformance,to ce ti dati nekih 200 markova...

Taj Asus ima naponsku jedinicu sa Ultre. Steta za karticu. 🙁

Dobro me podseti na tu listu. Ocekuj da izgubis to prvo mesto (uskoro). 😉
P.S. Hvala za tip. Nisam znao da je to dozvoljeno. 🙂

Jesi li dizao napon jezgru?

ne ja sam par puta nudio u rubrici prodajem menjam da zamenim svoj GS sa zalmanom za GT jet GT mogu da softmodujem u quadro kartu a GS nemogu 🙁 i niko se nije javio 🙁

@Cwelle: E steta sto nemam vise tu kartu...Sad bi se takmicili 🙂,ovako cu da izgubim svoje 1st mesto.Ali zato sam sada skoncertisan da v-modujem moju 7600 GT koja treba dostojno da zameni 6800 GT (sto se tice oc-a). Aj gledaj da sklonis ove sa gs-ovima,da je o5 GT prvi!! Inace nisam dizao napon kada sam radio test,dizao sam ga kasnije ali za potrebe Prey-a i Conedamneda,cini mi se da mi je bio 1.46 v.

Poradicu na tome sledece nedelje. Neznam, samo, da li da stavim neki 8x.xx drajver ili da furam sa ovim 92.91?

BTW, moze da se desi da ti ispunim zelju. 😉
Ovih 450MHz ide na 1.35V. :eyebrows:

Moram da dodam jos jedno napajanje da rasteretim malo ovog skorpiona. Stay tuned... :smoke:

da ti dam mali tip : u novom riva tuneru imas programce koje se zove d3doverrider, ukljuci u njemu tripple buffering (inace onaj u drajverima je samo za OGL, a ovaj je za d3d) i stavi pre-render na 4, a zatim na 1 i vidi sta ti daje bolje rezultate, AF i AA rucno na off, driver quality na high performance i radi to sa nekim 8x.xx drajverima, nemoj sa 9x.xx. Mislim da su meni 83.nesto davali najbolje rezultate. Cist windows je jos jedan + ako mozes/ne mrzi te da instaliras. Ja sam sa leadtekom (2 komada) izvlacio 6000+ , ne secam se tacno koliko, klokovi su bili 420/1200 (cca, ne secam se tacno, znam da je 432-3 bio plafon). Jedino sto nisam slao paradigmi nikakve rezultate jer su mi karte brzo riknjavale (naponska sekcija se pregrevala i riknjavala)

Sretno i javi rezultate ! 🙂

Ma stavicu TinyXP, samo sto to ne mogu sada da uradim nego tek za 2-3 nedelje. Sto se drajvera tice, cuvam 84.25 za takve stvari (mislim da mi je taj najvise davao 😉). Cak je beta 🙂. Meni je za sada maksimum 6224, ali moze to jos.

Ma stavicu TinyXP, samo sto to ne mogu sada da uradim nego tek za 2-3 nedelje. Sto se drajvera tice, cuvam 84.25 za takve stvari (mislim da mi je taj najvise davao 😉). Cak je beta 🙂. Meni je za sada maksimum 6224, ali moze to jos.

bolje nemoj tiny

Nazad
Vrh Dno