- Učlanjen(a)
- 29.08.2005
- Poena
- 650
...Ja sam sa mojom 6800gt,koja je crkla by the way,dosao do 445 za gpu i 1224 za mem,bez ikakvih modova (mada ima 2 molexa) to mi je davalo 6111 u 2005-ci...
@Cwelle: Jeste to je asus na agp 🙂. Crkla je zato sto je pao (znaci bukvalno ono na dnu kucista sam ga nasao) kondenzator,jaako duga prica zasto se to desilo,pa sam ga ja zalemio,radila je jos koji dan pa je preminula,***. Mozda zamolim Miska da mi je pogleda,on bi je verovatno popravio.Na koliko sam je drzao? Zavisi sta sam igrao..uglavnom tih 455\1224 sluzi samo za slikanje rezultata,nikada nisam toliko gurao u igrama.Inace i dalje sam prvi na Paradigminoj top 10 u 6800 gt kategoriji
P.S. Ako si slucajno zaboravio,stavi u driverima "image quality" na preformance,to ce ti dati nekih 200 markova...
Ma stavicu TinyXP, samo sto to ne mogu sada da uradim nego tek za 2-3 nedelje. Sto se drajvera tice, cuvam 84.25 za takve stvari (mislim da mi je taj najvise davao 😉). Cak je beta 🙂. Meni je za sada maksimum 6224, ali moze to jos.
Zasto ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari