Broz je napisao(la):Ne znam da li je isplatLJiva jer ne znam sta ces sa njom da radis da bi ti se isplatila.
Inace GS je malo sporiji od GT. Pricam o nV spec. a ne o nasviranim modelima tipa XFX i PNY sa svojih 485/1100.
Ja licno nikada ne bih uzeo ni GT ni GS. One imaju podrsku za sve i svasta a kad sve to pokusas da upotrebis one se zgranu i nisu ni za q***
Broz je napisao(la):Ne ne, nisi me razumeo. Nema nikakvih problema sa GS niti sam ja reako daje to losa kupovina i sl. Ja samo kazem da je moje misljenje da bih sacekao ili da GTu padne cena ili ako mi u ovom momentu treba karta uzeo bih nesto iz X800pro/gto serijala...
face je napisao(la):Ne znam dal mislis da menjas tog Asusa 6600Gt i doplatis za 6800GS? Sve zavisi kolko treba da doplacujes, po meni se ne isplati, jer brzo ce je vreme pregaziti, s'obzirom kolko kosta covek bi ocekivao da ce sve moci da tera sa visokim setovanjima a nije tako, nasta je verujem i Broz mislio. Razumnije mi je da se mozda strpis za neku iz 7800 serije, ili ekvivalent 6600gt u seriji 7 kad izadje.
A koju bi karticu za agp kao alternativu 6600gt ti preporucio onda,naravno u istom cenovnom rangu?Broz je napisao(la):Ne znam da li je isplatLJiva jer ne znam sta ces sa njom da radis da bi ti se isplatila.
Inace GS je malo sporiji od GT. Pricam o nV spec. a ne o nasviranim modelima tipa XFX i PNY sa svojih 485/1100.
Ja licno nikada ne bih uzeo ni GT ni GS. One imaju podrsku za sve i svasta a kad sve to pokusas da upotrebis one se zgranu i nisu ni za q***
LiLa je napisao(la):A koju bi karticu za agp kao alternativu 6600gt ti preporucio onda,naravno u istom cenovnom rangu?
Broz je napisao(la):Sorry, ali stvarno ne znam jer ne pratim cene u Bgd niti znam sta se moze naci.
@paradigma: pa necemo valjda da se vredjamo? Sto se tice 6800GT/GS one odavno nisu nikakva referenca a posebno to nece biti sledece godine
Paradigma je napisao(la):Imam utisak da si posle kupovine 7800GT-a malo izgubio kontakt sa realnoscu a i boravak u SAD cini svoje 😉 Ko tokom ove godine (2006) bude imao karticu sa performansama 6800GT(GS) bice itekako zadovoljan sa performansama. Ne govorim o pojedincima vec o vecini i ne govorim u svoje ime, meni hardver nije problem.
illidan je napisao(la):Cuo sam da je moguce da nVdia izbaci 6800GS u AGP verziji, ima li i trunke istine u tome?
Broz je napisao(la):Nije mi samo jasan ovaj deo gde ne govoris u svoje ime nego u ime vecine a opet ne govoris o pojedincima?!
Floyd je napisao(la):ovde je 6800gs pojela i 6800gt i x800xl
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/geforce-6800gs.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari