Šta je novo?

6800gs to 7600gt (or wait for 7900gt)

dukeStepa

Slavan
Učlanjen(a)
02.06.2004
Poena
309
Imam Gigabyte 6800gs. Da li da uzimam 7600gt (bilo koju) ili da štekam za 7900gt? Vaša iskustva i saveti...

Stekaj, tek ces sa 7900gt primetiti znacajnu razliku koja bi opravdala investiciju

Sacekaj lepo 7900GT kao sto kaze Spirit i ne brini...
:wave:

Ma daj bre 7600GT nije nista brza od 6800GS, sto se tripujes bezveze? Par procenata je samo razlike pod uslovom da se ne odvrnu AA i AF a onda dodju na isto. Nista ispod 7900GT ti se nece isplatiti a da primetis razliku... Ako imas para uzmi je slobodno.
Cisto informativno pitam, za koliko si para mislio da prodas 6800GS?

Poslednja izmena:
Da covek ne baci pare slucajno pa se razocara dobijenim...
Odakle mu ta ideja oko zamene da mi samo znati? :trust: To je kao kad sidjes sa belog konja i popnes se na crnog sa svezim potkovicama :d Nista vise... Stekaj pare za 7900GT, neces zazaliti.
Off/ Bojsa jesi zvao za garanciju? I ispravi bre naziv lokacije, nikako da ti kazem. Mesecima mi bode oci :test: xa xa xa

Vidi stvarno *** ne mogu da verujem, evo odmah odo da nastelujem :d

Pa covek je izrazito mrsav i debeo :D

sto kaze sajber 10% DO 15% je 7600gt brzi u cistom modu a sa af i aa je isto tako da je razlika mizerna
moje misljenje je da sacekas 7900 gs na nasem trzistu i da vidis koliko ce pasti onda 7900gt ili x1900gt

Cuvaj pare za 7900gt.
Nadogradnja sa 6800gs na 7600gt se prosto ne isplati.
Osim...
Ako staru ne "utopis" za bolje pare nego sto vredi.

Conan_n je napisao(la):
sto kaze sajber 10% DO 15% je 7600gt brzi u cistom modu a sa af i aa je isto tako da je razlika mizerna
Kojih bre 15%?! :shock: Mnooogo kume... Mozda ustvari ali ne svuda
Kad se odvrnu AA i AF razlike skoro da nema. A nema smisla da iko uzima jaku grafiku ako ne odvrce sve... Bar je meni to besmisleno. Eventualno ako zagusti za zatreba jos koji frame. Je makar sve odvrcem do kraja pa vidim kako radi

Poslednja izmena:
Heheh Sajber - moj chovek... :D
@De si Stepo! Za pochetak.. mogao bi malko da nakljokash tu tvoju. Djomla mi kaze da ti stoji na defaultu... Samo s tim cesh dobiti min 10tak%.. Zatim, bolje da ulozish pare u novo hladjenje pa klokom odradish josh bar 5-10%!
A na kraju lepo i voltmodic, vidi Sajbera, njegova sada fercera kao 7800gt pa ti vidi...... 7.5k u 3dm05.... EJ!? ;)

Poslednja izmena:
Ma za pocetak samo je klokuj, posle ces polako sve ostalo....

S tim što će se sada zvati X1950Pro. Zbog lošeg pozicioniranja prema nvidia modelima izbacuju se oznake X1900../X1800..

nije bas tako. X1950pro ce raditi na visim klokovima (600/1400Mhz). nego Zormi, reci ti nama posto ce biti X1950pro kad se pojavi kod nas :)

Chinaski je napisao(la):
posto ce biti X1950pro kad se pojavi kod nas :)
Nemam još cenu, a i da imam ne bih smeo još da je najavljujem. S obzirom da će biti pozicioniran po ceni i performansama prema 7900GS modelu koji će koštati u prvoj turi reda 230e....

ZorMi je napisao(la):
Nemam još cenu, a i da imam ne bih smeo još da je najavljujem. S obzirom da će biti pozicioniran po ceni i performansama prema 7900GS modelu koji će koštati u prvoj turi reda 230e....
ne, ne, bice pozicioniran po performansama sa 7950GT. ipak ocekujem cenu od 270-280e.

Nazad
Vrh Dno