milanlj je napisao(la):U velikoj sam dilemi sta je brze. Po onome sto sam citao ispada da je 6800GS malo brza. Kakva su vasa iskustva. Treba da se odlucim izmedju ove dve. Cena mi je ista tako da me samo interesuje brzina
hvala
6800gs je podosta brza, a kada se OC na 500-530 Mhz za GPU i 1100-1200Mhz za memoriju tesko da tu x800GT moze da ucini nesto, pa cak ni x800GTO. Sapphire GTO2 jeste odlicna karta ali je nema u zemlji Srbiji.milanlj je napisao(la):U velikoj sam dilemi sta je brze. Po onome sto sam citao ispada da je 6800GS malo brza. Kakva su vasa iskustva. Treba da se odlucim izmedju ove dve. Cena mi je ista tako da me samo interesuje brzina
hvala
GoranM je napisao(la):6800gs je podosta brza, a kada se OC na 500-530 Mhz za GPU i 1100-1200Mhz za memoriju tesko da tu x800GT moze da ucini nesto, pa cak ni x800GTO. Sapphire GTO2 jeste odlicna karta ali je nema u zemlji Srbiji.
Ako mozes uzmi 6800GS, a ako se bas ima para posegni za nekim 7800GT modelom. Ima ih za 330e.
Ona bi trebalo da je zakljucana za razliku od pcx verzije? Moze li da se moduje?
Ako ti je ista cena nema sta da razmisljas -6800GSmilanlj je napisao(la):U velikoj sam dilemi sta je brze. Po onome sto sam citao ispada da je 6800GS malo brza. Kakva su vasa iskustva. Treba da se odlucim izmedju ove dve. Cena mi je ista tako da me samo interesuje brzina
hvala
Ima još poneki komad Club-3D 6800GS za oko 235e.Vule je napisao(la):Sad sam malo gledao neke cene, PCI-E verzije, MSI 6800GS kosta u MP oko 270e, dok Leadtek kosta 310e... MSI RX800GTO je 220e, pa ne znam da li se isplati davati +50 (90) eura za GS... Ipak je to ovde mnogo skuplje nego sto bi trebalo...
ZorMi je napisao(la):Ima još poneki komad Club-3D 6800GS za oko 235e.
genijalcin@23 je napisao(la):Sto nerealan? Nit je modovano nesto (doduse kartica radi na GPU/mem 605/525), bez artefakta, sa originalnim BIOS-em. Sta vise, mislim da SLadja, ako se zainati, moze da izvuce jos nekih 200 poena. U svakom slucaju, mislim da je X800GT u srednjoj klasi odlicna kupovina.
SoSo je napisao(la):Ja stvarno ne razumem u cemu je problem?! Pa nisam ja Optimus Prime :d Ostatak masine je utegnut, kartica je OC, ali ovo i dalje jesu rezultati x800gt.
Naravno, X800GTO zaista i košta oko 180e ovde, GS je bitno skuplja.milanlj je napisao(la):Ako je ova GS tako skupa ja sam onda ekstra prosao.
leksa je napisao(la):Kanda ovim lozenjem tezis da mu se priblizis?
leksa je napisao(la):Rezultati u 3dmarku nikad nisu rezultati samo grafickog adaptera.
leksa je napisao(la):Osim toga, sta ako covek ne moze da nadje primerak koji se overava na 100+ mhz-a vise, ili ne zeli da se bavi oc-ovanjem? Koliko realno moze da ocekuje? Svakako ne 5700 markova (u verziji '05).
Seeing as this card was designed to be overclocked, it comes as no suprise that we were able to top out at 170 (!) MHz over the base spec.
Proday je napisao(la):Broz zaboravljas da Sladja uvek kvalitetno overklokuje svaki deo masineKoliko se secam koristi p4 i ddr2 memoriju te kontam da je i rezultat shodno tome na mestu.
SoSo je napisao(la):Evo odgovoricu ti citatom sa saja, ciji si ti link dao...
Seeing as this card was designed to be overclocked, it comes as no suprise that we were able to top out at 170 (!) MHz over the base spec.
I btw, o kakvom lozenju mi pricamo? ............ ..........Kartica je na tih 605/525 stabilna, nema nikakvih gresaka, ni u testovima, ni u igricama. Meni stoji u masini vec nekoliko meseci, koristim je u zdravlju i veselju -tako debelo naklokovanu. Hladim je Zalmanom VF700cu, koji je zamenio CoolVivu sa kojom su dometi bili malo manji.
Pozdrav :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari