SoSo je napisao(la):Ma da, u klasi je sa 6200 kao sto neko vec rece
Da ne treba mozda da testiram na AMD masini? Broz rece da je FX u kombinaciji sa GTO davao 5k i nesto. Ako podjemo od premise da je AMD bolji za igranje :d , da DC ne donosi nikakav porast performansi u neoptimizovanom softveru, kao sto su igre, kao i da ova kartica nema sta da trazi sa 6600GT karticom, kako objasnjavas ove skorove?
:wave:
sasa je napisao(la):Leksa, u cemu je problem ?
Devojka je rekla cifru a ti se primio da nema sanse. Kao i Broz.
Nije rekla da je X800GT brzi od neke kartice od koje nije, nije rekla ni da je sporiji. Samo je pokazala da X800GT moze lepo da radi kada je ostatak masine (jos) lepsi.
Lepo vam dala sve dokaze a ti sada "bla bla.. to je do procesora.. bla bla".
Ajde izvinjenje i da nastavljamo. Ne znam u cemu je problem, prevideli ste ostatak racunara ali to je vas problem. Pretpostvka je majka svih *****a, Sladja se ovde mozda malo "sirila", ali dobro. Ipak, samo si ti krivac za svoju ispalu.
A Brozu lose ide analiza.
GoranM je napisao(la):Leadtek 6200@6600 Sparkle, dakle 550/750 (nije GT), 128MB 128bita verovao ili ne u "praksi" ista, da ne kazem bolja od Sapphire X800GT 475/1000 , 256MB DDR3 256bit...
SoSo je napisao(la):Aha, sada je opusteno... Pa i meni je bilo, dok niste (Broz i ti, ne persiram ti) poceli da vredjate. Lazes! Palis! Nije moguce! Kako je trebalo da shvatim?!
sam samo htela da pokazem da GT moze dobro da radi. Razlog mog javljanja je sto sam u par threadova primetila da se bez razloga "satanizuje" i skorovi su trebali da ubede "neverne lale".
Zamisli koliko bi onda taj 6800GS davao na mojoj masini
leksa je napisao(la):Lol, pa cekaj, hoces muski da igras ili neces? Nemoj posle "ne moze, ja nemam onu stvar". Tipicno zenski, potezes kako ti kad sta odgovara, volis da "trljas noseve" drugima a kad ti neko "vrati" onda je "ej, nemam ja onu stvar". :d?
leksa je napisao(la):Znaci, slozila si se na kraju sa realnim skorom kartice? Znaci, ipak sam bio u pravu?
SoSo je napisao(la):Ovde postoji samojedno pravilo, za sve... Vratio bi mi da si postovao rezultat od 6600gt i 6k u 3dmarku05.
Ja nigde nisam rekla da je 6800GS losija kartica od x800gt, zar ne?
SoSo je napisao(la):Ovde postoji samojedno pravilo, za sve... Vratio bi mi da si postovao rezultat od 6600gt i 6k u 3dmarku05.
Ja nigde nisam rekla da je 6800GS losija kartica od x800gt, zar ne?
borab je napisao(la):Tako je Soso, svim bicem sam uz tebe. Pokazi im da devojke ni po cemu ne zaostaju za muskarcimu, barem na polju tehnike.Vrlo sam zadovoljan sa mojoj karticom iz potpisa.Eh, da si umesto onog noja, stavila svoju sliku, pa nek crknu od muke.
Moze li ova slika malo vecega formata posto se sve jedva vidi.SoSo je napisao(la):Nije P4, vec PD... do sada imam vec 5900, tacno ces me naterati da nocas otvaram prozor :d![]()
SoSo je napisao(la):Aha, sada je opusteno... Pa i meni je bilo, dok niste (Broz i ti, ne persiram ti) poceli da vredjate. Lazes! Palis! Nije moguce! Kako je trebalo da shvatim?! Izgleda da neke stvari moram da ponavljam: ja sam sa 520-icom (90% AMD fanova ima skuplje procesore u masini) imala skor od skoro 5,5K. Znaci racunica je prosta i Dual Core je doneo ubraznje manje od 10%.
Zatim, nedosledan si u svojim poredjenjima, a ja nista nisam ni poredila vec sam samo htela da pokazem da GT moze dobro da radi. Razlog mog javljanja je sto sam u par threadova primetila da se bez razloga "satanizuje" i skorovi su trebali da ubede "neverne lale". Lupetanja je uvek bilo i bice, u vecini slucajeva isqliram, ali me ponekad izjave tipa:
ispovociraju da reagujem. Uostalom, verovatno si u pravu. Sta je mene briga ko sta kupuje, sta ima u masini i kako trosi svoje pare! Odo' da se igram!
milanlj je napisao(la):Ako je ova GS tako skupa ja sam onda ekstra prosao. Uzeh Gigabyte-a
Sasa je napisao(la):Ako si uzeo Gigabyte X800GTO *****ao si se grdno jer ta graficka ima DDR2 memoriju sto i nije neki problem, ali 128bitna magistrala jeste!
I kako onda gotiviti Gigabyte ?
Ji 4Tze je napisao(la):i sta bi, jel se dere taj ventilator na GS-u ili ne?
luka-d je napisao(la):Moze li ova slika malo vecega formata posto se sve jedva vidi.
SoSo je napisao(la):Ne znam samo sto svi tako pljujete taj X800gt, cak negde na forumu procitah da je i 6200 bolji od njega
Meni odlicno radi...
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari