Šta je novo?

6600GT ili X700Pro

A zasto ne uzeti X700 Pro koji ima 256 MB DDR3 memorije i svaki se klokuje na otprilike 500 / 1000 (nekada core ide manje od 500, ali zato memorija cesce ide na preko 1000), sto je tu na X700 XT nivou...?

p.s. i 6600GT je odlicna kupovina, ali je i dalje nesto skuplja kartica...

Samo mi recite u kojoj prodavnici se mozhe nabaviti 6600GT AGP (ja je nigde nisam video-mozhda ne znam gde da trazhim?!?!?!) i dajte mi web adresu te prodavnice!usput i ja mislim da je 6600GT bolja od x700pro!

U Simpsonovoj radnji ;) Kontaktiraj coveka, imas oglas u hot hardware sobi...

Po onome sto je napisano u poslednjem Digital!u 6600gt je nesto brza od X700Pro, a i nesto skuplja.

Pitanje je kakva je ponuda 6600gt kod nas, tj koji se proizvodjac istakao sa svojom karticom?

Gledao sam 6600GT karte koje se sada nude u AGP izvedbi i iskreno sve je to jako tuzno. Abit ih ne pravi :( a ostali ... ne znam sta da mislim ... tuga. O Ati-u razmisljam samo u X800 varijanti koja je sada preskupa za moj ukus.

Ja cu da sacekam najmanje do polovine Januara

M

miha\zero je napisao(la):
Ja cu da sacekam najmanje do polovine Januara
M
pa taman koliko ce da pojeftine , PDV ce da anulira pa ce ti dodje na isto :)

Ko me je vukao za moj dugi jezik ... danas sam pazario X800 ovo ono kartu :)

M

Nisi valjda ostao tuzan i kad si otisao...:D Naspavaj se, sutra krece loodilo ;)

Sad sam ustao (11:43). Pitajte me zasto.

M

Zasto? :D

:type: :D zasto???

Pa kupio je covek X800 XT PE... I dosta spama! Ji, gde si? :D

Raaatatatatatata, puf pant, puf pant ... .... ratatatatatatata
u svanulo ...

Ukratko :)

M

A koje igre, ako nije tajna?

Koliko vidim po oglasima, postoje samo PCI-E varijante x700, x600 i 6600 grafickih. Sta je AGP varijantom?

X700 nema u AGP izdanju, ne verujem da ce ih biti (ako do sad nisu ni najavljene), X600 ti je u AGP svetu - 9600XT, a 6600 postoji u AGP izdanju. Imas kilometarski tred o njima

X700 serija u AGP izdanju se ocekuje tek krajem januara. Da ne prepricevam evo sta kazu ljudi iz Sapphire-a:

"ATI supposed to switch from AGP to PCI-E in this high season (based on Intel´s forecasts) and that was reason of stopping the production of 9800PRO chipsets in September/October. We complained a lot as we sell more then 50% of 9800PRO and it was very serious for us ... no one board in high-end on AGPL So, they started production again but it takes time to fulfil all the backorders.

Regarding the backward bridge from PCI-E to AGP, we have not yet schedule but hopefully it can be in January or February."

Sto se tice nVIDIA planova oni su malko poremeceni cinjenicom da se PCI-E to AGP bridge ozbiljno zagreva skoro do kriticne granice pa ce verovatno izaci novia verzija ovog chipa. Elem evo i njihovog komentara:

"Our R&D told me that they know the bridge chipset is really getting more heat ,but won't cause any break down. Will it ?

nVIDIA 's reference designed board was delayed to AIC's so all the card manufacturers cann't receive the P-release yet.
The big problem of nVIDIA delayed is the PCI- E to AGP bridge chipset seriously shortage. This kind of plight expects to resolve till January. 2005.

According to pull in schedule , we hope to m/p 6600 AGP and 6200 AGP in the middle of January,2005 "

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno