Šta je novo?

6600 Gt Agp

Kad sujeta i potroseni kucni budzet izadju u prvi plan, onda svaka interesantna tema ode u zaborav (spam) :d

Ser_Zile je napisao(la):
slepci opet ne daju podatke za tv encoder.

Ko? Nvidia:d:d?

Ser_Zile je napisao(la):
jel ima sanse da nekako drugacije probas to sto si hteo?

Pazi malo sam sredio sliku. Stavio sam 720x576 i malo je lepse, mislim vise nemam pojma posto svaki dan pogledam neki dvd ili divx i sada mi je slika OK tj. navikao sam se. Hvala u svakom slucaju!

:wave:

Ser_Zile je napisao(la):
samo da znas da je Notax popio svu pamet, a ne dileja pardon delija :D :D :D

:eyebrows: :banana:

Slusaj, drugar, to sto se u jednoj oblasti bolje snalazis od mene (i to samo zato sto se mnogo duze zanimas oko toga, a mene do sada to nije zanimalo), ne daje ti za pravo da me vredjas! ;)

A pogotovo zato sto smo se licno upoznali!

Nemoj da se ponasas kao ovaj klinac, uNesc0!

@vule85:
Pa vidis da ubijamo vreme dok se doticna kartica ne pojavi u AGP varijanti! :D

Bad MF je napisao(la):
Kad sujeta i potroseni kucni budzet izadju u prvi plan, onda svaka interesantna tema ode u zaborav (spam) :d

Da pogadjam, citirao si Dalaj Lamu? :D

Delija je napisao(la):
Slusaj, drugar, to sto se u jednoj oblasti bolje snalazis od mene (i to samo zato sto se mnogo duze zanimas oko toga, a mene do sada to nije zanimalo), ne daje ti za pravo da me vredjas! ;)

A pogotovo zato sto smo se licno upoznali!

kad budes smogao snage da kazes da ti nesto ne radi kad je to tako onda mozemo da razgovaramo, dotle :wave:

@Milan: nadam se da nece dugo smarati i da ce sto pre dati sve potrebne podatke ljudima za taj tvtool (ili da im ovi sto pre plate za to) kao sto je bilo i sa NV17 koji sad radi...

Ljudi ne znam čemu rasprava kad tehnologija napreduje velikom brzinom,marta/aprila 2005. će biti premijera NV50 i R500 tada će svima ovaj topic biti smešan i svi će pričati o novoj generaciji grafičkih i tako u nedogled.

uNesc0 je napisao(la):
Spameru i smaracu prestani da s€r€$. Zabole me sto si ti kupio 9800pro za 170€ i ja sam, pa sta. I da, 6800le je xx puta bolja kupovina. Ona kosta 210 € (ako cemo po dilerskim cenama). I da, 9800pro polovnu nema sanse da nadjes. I da, potpis stavljam ne zbog kurcenja (zabole me za to), nego da kad nesto pitam ne bih objasnjavao: Ej imam ovo imam ono, znas kako promenio sam ovo....

Uostalom zar ne vidis da je svaki drugi reply u ovom Topicu TVOJ. Zapitaj se malo kako smaras ljude ovde. Covece imas preko 2.5 posta dnevno! Aloooo, da si novi Nikola Tesla ja mislim da ne bi toliko mudrovao. Kao da si popio svu pamet.

Sorry, momak, ali kakve veze ja imam sa tobom? Tebi ako smeta ono sto pisem, a ti preskoci. Zar je to toliko tesko?
Ako bar jedan od 50 postova nekome pomogne, meni je OK.
Odrasti bre malo, imas 20 godina, a ponasas se k'o deriste kome je neko uzeo igracku. Uopste ne kontam cemu tolika netrepeljivost! Samo bespotrebno unosis nervozu u polu-saljive opaske kojima se castimo! :)

Svoje komplekse (bilo koje vrste) leci na drugom mestu. Provodi malo vise vremena sa devojkom, ili je nadji ako je nemas. Svejedno.

Inace, bas bih voleo da te licno upoznam, pa da vidim sa kim imam posla. Posto takvi drcni momci na kraju ispadnu nesto sasvim drugo...

Cast izuzecima, kakav je Diviner, momak sa kojim sam se davno "zakacio" u vezi neke audio teme, i opasno sam pogresio, posto je lafchina! ;)

p.s. Moderatori, posto smaram ljude, obrisite sve moje postove u ovom threadu, a i sve ostale za koje mislite da su spam, i gotovo. Svi srecni! ;)

Ajde da otvorimo novu temu: Delija vs. uNesc0 :D

Ser_Zile je napisao(la):
kad budes smogao snage da kazes da ti nesto ne radi kad je to tako onda mozemo da razgovaramo, dotle :wave:

@Milan: nadam se da nece dugo smarati i da ce sto pre dati sve potrebne podatke ljudima za taj tvtool (ili da im ovi sto pre plate za to) kao sto je bilo i sa NV17 koji sad radi...

Kako to mislis da ne priznajem da mi nesto ne radi? Na sta ciljas?

Evo stavio sam Catalyst 4.10 (stigao Digital :)) svima vama za ljubav :D i radi mi i hibernate i Suspend-To-RAM(S3).

@Milan:
http://tvtool.info/forum/viewtopic.php?t=1290&highlight=6800
http://tvtool.info/forum/viewtopic.php?t=1286&highlight=6800

Ovaj put je caka da sa internim MV dekoderom radi, ali jos uvek ne radi sa externim.

Jel' si probao najnoviju verziju (9.7)?
Uostalom, provrti malo forum: http://tvtool.info/forum

Delija je napisao(la):
Kako to mislis da ne priznajem da mi nesto ne radi? Na sta ciljas?

Evo stavio sam Catalyst 4.10 (stigao Digital :)) svima vama za ljubav :D i radi mi i hibernate i Suspend-To-RAM(S3).

ti pricas samo o tom 9800pro koji imas, to nije sve sto ati pravi!!! :mad:
lepo pise na sve strane da sa pojedinim karticama ne radi i tacka, ja nisam ni probao 9800Pro i za njega ne znam ali ono sto sam video to je da sa jeftinijim karticama ne radi (9200/9600).

p.s.nemoj me terati da crtam jer sam bas los u tome :d

p.s.2.sad lepo mozes da uzivas u carima hibernacije :D

Tebi za ljubav, opet:D, sam nasao u cemu je caka!

Do problema dolazi kada se dira takt GPU-a/memorije, kao sto sam vec u nekom thread-u vezi sa hibernacijom pretpostavio.

Eto, ipak ATI zeza! :d

p.s. To vazi za Omega i 4.10 drivere (to sam probao) i sa podesavanjem takta iz ATITool-a. Probacu RivaTuner.

Ser_Zile je napisao(la):
ti pricas samo o tom 9800pro koji imas, to nije sve sto ati pravi!!! :mad:
lepo pise na sve strane da sa pojedinim karticama ne radi i tacka, ja nisam ni probao 9800Pro i za njega ne znam ali ono sto sam video to je da sa jeftinijim karticama ne radi (9200/9600).

p.s.nemoj me terati da crtam jer sam bas los u tome :d

p.s.2.sad lepo mozes da uzivas u carima hibernacije :D
Ma kakva bre hibernacija, OC masina lepo greje sobu u ovim hladnim danima koji dolaze :d

RivaTuner (Low-Level overclocking) resio problem! ;)

Znaci ipak nije do ATI-ja! :d

p.s. Sad mi jos samo UPS fali, pa da koristim S3 Suspend, jedino ne znam koliko je to bas pametno, jer je onda memorija konstantno pod naponom.

Poslednja izmena:
Delija je napisao(la):
RivaTuner (Low-Level overclocking) resio problem! ;)

Znaci ipak nije do ATI-ja! :d

p.s. Sad mi jos samo UPS fali, pa da koristim S3 Suspend, jedino ne znam koliko je to bas pametno, jer je onda memorija konstantno pod naponom.
Pa nisi valjda koristio nesto sem Riva Tunera za OC ATI-ja???
Mislim naziv programa moze da zbuni, ali je definitivno najjaci. najlepse od svega je kad mu stavis da je max Oc 2000Mhz, pa ti ponudi nesto u fazonu 2400-2500Mhz :)
Pitam se sta bi se dogodilo kada bih kliknuo apply :d

Poslednja izmena:
Delija je napisao(la):
Sorry, momak, ali kakve veze ja imam sa tobom? Tebi ako smeta ono sto pisem, a ti preskoci. Zar je to toliko tesko?
Ako bar jedan od 50 postova nekome pomogne, meni je OK.
Odrasti bre malo, imas 20 godina, a ponasas se k'o deriste kome je neko uzeo igracku. Uopste ne kontam cemu tolika netrepeljivost! Samo bespotrebno unosis nervozu u polu-saljive opaske kojima se castimo! :)

Svoje komplekse (bilo koje vrste) leci na drugom mestu. Provodi malo vise vremena sa devojkom, ili je nadji ako je nemas. Svejedno.

Inace, bas bih voleo da te licno upoznam, pa da vidim sa kim imam posla. Posto takvi drcni momci na kraju ispadnu nesto sasvim drugo...

Cast izuzecima, kakav je Diviner, momak sa kojim sam se davno "zakacio" u vezi neke audio teme, i opasno sam pogresio, posto je lafchina! ;)

p.s. Moderatori, posto smaram ljude, obrisite sve moje postove u ovom threadu, a i sve ostale za koje mislite da su spam, i gotovo. Svi srecni! ;)

TI si mene prvi pomenuo i rekao si citiram: "Ja se ni u jednom trenutku nisam kurchio svojom karticom (nisam pacenik te vrste, ali ovde na forumu ih, nazalost, ima gomila koji to rade u svojim pateticnim potpisima, da uNesc0, prozivam te!), vec sam samo davao ljudima preporuku.". Mrzim kad me neka dileja poput tebe proziva. Zar ne kontas da spamujes svaki thread. Cim je prica o grafickim tu je Delija da kaze SVOJE, odnosno, 98..... vise mi je dosadilo da ponavljam.

Dobro imas najjacu karticu, to je best buy, bolja ne postoji, kakav 6600GT, kakav X700, kakav 6800le, ma nista TO JE BOG KARTA...Priznajem da sam se zayeb'o sto sam promenio kartu. Ova je mnogo sporija :d Zadovoljan.

P.S. Ako se secam u jednom threadu sam ti rekao da se "pomirimo", tj. prestanemo da svadjamo, ali ti si iskulirao. Na tebe je red...

I da sto se tice potpisa nije kompletan posto imam jos jedan komp i par "stvarcica" :d

Poslednja izmena:
GoranM je napisao(la):
Ma kakva bre hibernacija, OC masina lepo greje sobu u ovim hladnim danima koji dolaze :d

na kraju krajeva ovo je jedino korisno sto moze da se procita u ovih sedam strana :D

samo treba uspeti pa razlikovati zadnje 3, sve su iste, samo ih post o hibernaciji deli :D Nego bre ljudi, ajmo na pivo dok je mlada noc :D (5:32) Mozda uspemo da napravimo taj 6600GT AGP pre ostalih...ja cu poneti hladnjake i ventilatore....imam i jednog GeForce-a DDR pa cemo nesto vec skleptati :d :bottle: :wave:

gde su sada moderatori kada su najpotrebniji :)

uNesc0 je napisao(la):
TI si mene prvi pomenuo i rekao si citiram: "Ja se ni u jednom trenutku nisam kurchio svojom karticom (nisam pacenik te vrste, ali ovde na forumu ih, nazalost, ima gomila koji to rade u svojim pateticnim potpisima, da uNesc0, prozivam te!), vec sam samo davao ljudima preporuku.". Mrzim kad me neka dileja poput tebe proziva. Zar ne kontas da spamujes svaki thread. Cim je prica o grafickim tu je Delija da kaze SVOJE, odnosno, 98..... vise mi je dosadilo da ponavljam.

Dobro imas najjacu karticu, to je best buy, bolja ne postoji, kakav 6600GT, kakav X700, kakav 6800le, ma nista TO JE BOG KARTA...Priznajem da sam se zayeb'o sto sam promenio kartu. Ova je mnogo sporija :d Zadovoljan.

P.S. Ako se secam u jednom threadu sam ti rekao da se "pomirimo", tj. prestanemo da svadjamo, ali ti si iskulirao. Na tebe je red...

I da sto se tice potpisa nije kompletan posto imam jos jedan komp i par "stvarcica" :d

Izvini, ali ako procitas svoje i moje postove u poslednje vreme, shvatices da te uopste nisam iskulirao i da sam prihvatio pomirenje (a zasto i ne bih, normalno je da se zakacimo bar jednom oko neke gluposti), ali si ti nastavio sa napadima.

To sto sam ja tebe u ovom thread-u prozvao, je poprilicno nakon tvoje prozivke, tako da...

I shvati vec jednom da niko nije rekao da je moja kartica najbolja, najbrza, najjeftinija... ali necu da trpim da neko ko nije dovoljno upucen prica neistinu, jer se na taj nacin dolazi do globalne neinformisanosti tipa Intel je stabilniji od AMD-a, i zato mi, kad neki prijatelj/prijateljica kupuje komp, izadju rogovi objasnjavajuci da im je za njihove potrebe Intel totalno bacanje para. A onda mi jos dobace: "Ovaj je stabilniji!" ili nedaj boze: "Na ovom ne radi hibernate!" (iako ni ne znaju sta je to!) :d:D:d

Dobro znaci idemo na pivo :D iako ja ne pijem . Nema vise svadje. Rasprava moze, ali bez svadje. Upamti ovaj post. Od sada te vise necu napadati ni vredjati.

Pozdrav.

I da jedno izvinjenje ljudima ovde na offtopicu.

Poslednja izmena:
Nego stvarno ljudi kad ce ovaj 6600GT AGP. Ne znam jeste li primetili ali on postoji na club3d-ovom site-u. Cudi me da ga Imtel jos uvek ne uvozi. Ustvari da li je se ta kartica pojavila ili je samo "projektovana"?

Imtel je reklamira, kao ima je a ustvari tek treba da stigne, ne znaju ni oni kada.

P.S. Vidi kako izgleda slika Clubove kartice. Napravili su naizgled odlicno masivno hladjenje mada ja ne bi to uzimao. Imao sam iskustvo sa 5900XT, naravno Club i bila je jako jako bucna. I njihov obican 6800 se razlikuje od ostalih po tom ogromnom hladnjaku (u ovom slucaju sa Ultre) i sve zamerke su isle njima zbog buke. Moj savet: sacekajte da Leadtek napravi 6600GT AGP pa onda pazarite. Ja cu mozda svoju kintu da preusmerim na Asus V9999GE.

Poz

uNesc0 je napisao(la):
Dobro znaci idemo na pivo :D iako ja ne pijem . Nema vise svadje. Rasprava moze, ali bez svadje. Upamti ovaj post. Od sada te vise necu napadati ni vredjati.

Pozdrav.

I da jedno izvinjenje ljudima ovde na offtopicu.

Najzad! :wave:

Takodje izvinjenje svima (ukljucujuci i tebi) i moderatori (i vama sorry:d), stvarno bi mogli da ocistite ovaj thread od nepotrebne prepirke.

Inace, trazio sam i izgleda da ni napolju jos uvek nema 6600-tke GT u AGP varijanti. "Kao" uskoro ce. Na netu postoje samo pricice kao sto je ova:
http://www.theinquirer.net/?article=19340

Ajde ako neko moze da mi da link sa nekim testom 6800 obicna vs. 6600GT pa da vidimo sta je bolje uzeti (cena/performanse)

vule85 je napisao(la):
Ajde ako neko moze da mi da link sa nekim testom 6800 obicna vs. 6600GT pa da vidimo sta je bolje uzeti (cena/performanse)

Vule jel tebe to zanima iz cisto antropoloskog razloga? Koliko vidim imas 6800LE koja radi kao 16x6, pa ne verujem da su ti ove kartice zanimljive. No nema veze evo mog razmisljanja: 6600GT nije kartica koju ce zeleti bilo ko od nas ko cilja na vrhunske performanse i ko je do sada imao bar FX5900XT ili Radeon9800Pro. Ciljna grupa su joj ljudi za koje je mid-range krajnji domet. Ko god bude razmatrao te dve kartice morace da uzme u obzir i 6800LE. U toj kombinaciji plasim se da je potonja najbolje resenje.

I sta bi na kraju sa 6600(GT) u AGP izvedbi,jel ih ima na nasem trzistu?

Bolje da zaboravite na tu varijantu, to je midrange kartica, koja nece zadovoljiti apetite entuzijasta kakvi vecinom posecuju ovaj forum. Dakle 6800(LE) ili Asus V9999GT sa 128MB DDR.

Paradigma je napisao(la):
Bolje da zaboravite na tu varijantu, to je midrange kartica, koja nece zadovoljiti apetite entuzijasta kakvi vecinom posecuju ovaj forum. Dakle 6800(LE) ili Asus V9999GT sa 128MB DDR.

Meni bi bas super pasovala jedna 6600GT za oko 200evrica,posto menjam celu konfiguraciju

Paradigma je napisao(la):

mislim da je to tesko sad reci dok se ne zna cena u maloprodaji kod nas.
kad se bude znala onda ce se moci oceniti odnos cena/dobijeno i dal zadovoljava necije potrebe...

Vrh Dno