Ser_Zile je napisao(la):slepci opet ne daju podatke za tv encoder.
Ser_Zile je napisao(la):jel ima sanse da nekako drugacije probas to sto si hteo?
Ser_Zile je napisao(la):samo da znas da je Notax popio svu pamet, a ne dileja pardon delija![]()
![]()
:eyebrows: :banana:
Bad MF je napisao(la):Kad sujeta i potroseni kucni budzet izadju u prvi plan, onda svaka interesantna tema ode u zaborav (spam) :d
Delija je napisao(la):Slusaj, drugar, to sto se u jednoj oblasti bolje snalazis od mene (i to samo zato sto se mnogo duze zanimas oko toga, a mene do sada to nije zanimalo), ne daje ti za pravo da me vredjas!
A pogotovo zato sto smo se licno upoznali!
uNesc0 je napisao(la):Spameru i smaracu prestani da s€r€$. Zabole me sto si ti kupio 9800pro za 170€ i ja sam, pa sta. I da, 6800le je xx puta bolja kupovina. Ona kosta 210 € (ako cemo po dilerskim cenama). I da, 9800pro polovnu nema sanse da nadjes. I da, potpis stavljam ne zbog kurcenja (zabole me za to), nego da kad nesto pitam ne bih objasnjavao: Ej imam ovo imam ono, znas kako promenio sam ovo....
Uostalom zar ne vidis da je svaki drugi reply u ovom Topicu TVOJ. Zapitaj se malo kako smaras ljude ovde. Covece imas preko 2.5 posta dnevno! Aloooo, da si novi Nikola Tesla ja mislim da ne bi toliko mudrovao. Kao da si popio svu pamet.
Ser_Zile je napisao(la):kad budes smogao snage da kazes da ti nesto ne radi kad je to tako onda mozemo da razgovaramo, dotle :wave:
@Milan: nadam se da nece dugo smarati i da ce sto pre dati sve potrebne podatke ljudima za taj tvtool (ili da im ovi sto pre plate za to) kao sto je bilo i sa NV17 koji sad radi...
:wave:
Delija je napisao(la):Kako to mislis da ne priznajem da mi nesto ne radi? Na sta ciljas?
Evo stavio sam Catalyst 4.10 (stigao Digital) svima vama za ljubav
i radi mi i hibernate i Suspend-To-RAM(S3).
Ma kakva bre hibernacija, OC masina lepo greje sobu u ovim hladnim danima koji dolaze :dSer_Zile je napisao(la):ti pricas samo o tom 9800pro koji imas, to nije sve sto ati pravi!!!![]()
lepo pise na sve strane da sa pojedinim karticama ne radi i tacka, ja nisam ni probao 9800Pro i za njega ne znam ali ono sto sam video to je da sa jeftinijim karticama ne radi (9200/9600).
p.s.nemoj me terati da crtam jer sam bas los u tome :d
p.s.2.sad lepo mozes da uzivas u carima hibernacije![]()
Pa nisi valjda koristio nesto sem Riva Tunera za OC ATI-ja???Delija je napisao(la):RivaTuner (Low-Level overclocking) resio problem!
Znaci ipak nije do ATI-ja! :d
p.s. Sad mi jos samo UPS fali, pa da koristim S3 Suspend, jedino ne znam koliko je to bas pametno, jer je onda memorija konstantno pod naponom.
Delija je napisao(la):Sorry, momak, ali kakve veze ja imam sa tobom? Tebi ako smeta ono sto pisem, a ti preskoci. Zar je to toliko tesko?
Ako bar jedan od 50 postova nekome pomogne, meni je OK.
Odrasti bre malo, imas 20 godina, a ponasas se k'o deriste kome je neko uzeo igracku. Uopste ne kontam cemu tolika netrepeljivost! Samo bespotrebno unosis nervozu u polu-saljive opaske kojima se castimo!
Svoje komplekse (bilo koje vrste) leci na drugom mestu. Provodi malo vise vremena sa devojkom, ili je nadji ako je nemas. Svejedno.
Inace, bas bih voleo da te licno upoznam, pa da vidim sa kim imam posla. Posto takvi drcni momci na kraju ispadnu nesto sasvim drugo...
Cast izuzecima, kakav je Diviner, momak sa kojim sam se davno "zakacio" u vezi neke audio teme, i opasno sam pogresio, posto je lafchina!
p.s. Moderatori, posto smaram ljude, obrisite sve moje postove u ovom threadu, a i sve ostale za koje mislite da su spam, i gotovo. Svi srecni!![]()
GoranM je napisao(la):Ma kakva bre hibernacija, OC masina lepo greje sobu u ovim hladnim danima koji dolaze :d
uNesc0 je napisao(la):TI si mene prvi pomenuo i rekao si citiram: "Ja se ni u jednom trenutku nisam kurchio svojom karticom (nisam pacenik te vrste, ali ovde na forumu ih, nazalost, ima gomila koji to rade u svojim pateticnim potpisima, da uNesc0, prozivam te!), vec sam samo davao ljudima preporuku.". Mrzim kad me neka dileja poput tebe proziva. Zar ne kontas da spamujes svaki thread. Cim je prica o grafickim tu je Delija da kaze SVOJE, odnosno, 98..... vise mi je dosadilo da ponavljam.
Dobro imas najjacu karticu, to je best buy, bolja ne postoji, kakav 6600GT, kakav X700, kakav 6800le, ma nista TO JE BOG KARTA...Priznajem da sam se zayeb'o sto sam promenio kartu. Ova je mnogo sporija :d Zadovoljan.
P.S. Ako se secam u jednom threadu sam ti rekao da se "pomirimo", tj. prestanemo da svadjamo, ali ti si iskulirao. Na tebe je red...
I da sto se tice potpisa nije kompletan posto imam jos jedan komp i par "stvarcica" :d
uNesc0 je napisao(la):Dobro znaci idemo na pivoiako ja ne pijem . Nema vise svadje. Rasprava moze, ali bez svadje. Upamti ovaj post. Od sada te vise necu napadati ni vredjati.
Pozdrav.
I da jedno izvinjenje ljudima ovde na offtopicu.
Delija je napisao(la):Na netu postoje samo pricice kao sto je ova:
http://www.theinquirer.net/?article=19340
vule85 je napisao(la):Ajde ako neko moze da mi da link sa nekim testom 6800 obicna vs. 6600GT pa da vidimo sta je bolje uzeti (cena/performanse)
Paradigma je napisao(la):Bolje da zaboravite na tu varijantu, to je midrange kartica, koja nece zadovoljiti apetite entuzijasta kakvi vecinom posecuju ovaj forum. Dakle 6800(LE) ili Asus V9999GT sa 128MB DDR.
Paradigma je napisao(la):Bolje da zaboravite na tu varijantu, to je midrange kartica, koja nece zadovoljiti apetite entuzijasta kakvi vecinom posecuju ovaj forum. Dakle 6800(LE) ili Asus V9999GT sa 128MB DDR.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari