a c a je napisao(la):Glas za 6600. probao sam i jedan i drugi, 6230 mi se ne svidja zbog preklopa, iako je dosta !
ivo.r je napisao(la):Preklop na 6230 ????
Sasa je napisao(la):Decko je probao, video, sta ti sada jel ima preklop.![]()
Sasa je napisao(la):Kao telefoni, nema razlike u "moci".
A koliko ja znam, sve ovo su i dalje mobilni telefoni.
Jer, onda cu ja kazem kupi iPAQ, mnogo je mocniji od 6600, a kostaju isto
Pozdrav!
PJ je napisao(la):Delimire, problem je sto ako kupujes 2 uredjaja (PDA+mob) ne mozes da nadjes dovoljno mali, lep i funkcionalan telefon, a da ima BT da ga koristis sa PDA![]()
Ja se izvinjavam, pobrkao sam ga sa 6820ivo.r je napisao(la):Preklop na 6230 ????
Stefan1 je napisao(la):a sto nesacekas 7610 on ce biti simbian ali prihvatljivih dimenzija(slicno kao 6230)+1mpx kamera
delimir je napisao(la):700e je kostao taj telefon pre mesec dana po inostranstvu, a izgleda da ima da se nadje i ovdeDefinitifvno ne spada u ovaj izbor koji covek pravi...
ivo.r je napisao(la):A i kao sto vec jednom rekoh, totalno je gay! :d
ZoNi je napisao(la):hm... da li se varam, ili 6600 nema automatsko zakljucavanje tastature?
PJ je napisao(la):Meni lici na neki moderni kuhinjski uredjaj ili mozda na merac krvnog pritiska...e sada ako to ima presek sa tim tvojim gej onda je to to :d
zendraqla je napisao(la):tek sam danas video da 6600 nema radio i razocarao se, ali mob mi se svidja sve vise pa ne znam sta da radim.
max-e ok nemoj da ponavljas.
ajde samo neka neko odgovori koliku je najvecu mmc uspeo da stavi u 6600 ili 6230 znaci da li je uspeo vise od 64mb?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari