Šta je novo?

5G stigao u Srbiju! [nije tema za rezultate merenja brzine ni za Samsung]

• Začetnik teme Začetnik teme Echo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na Samsungu sa A1 i Mts karticom netmonster na više mesta u Beogradu vidi uredno 5g na A1 a na Mts-u ništa. Zar netmonster ne bi trebalo da vidi mrežu bez obzira na paket koji koristim?

Bice nesto al uskoro 😂

Prilozi

• IMG_8859.jpeg
    IMG_8859.jpeg
    177.9 KB · Pregleda: 284
S' obzirom da imam Yettel 20 paket sa 20GB interneta, za koji mi pre mesec dana kada sam potpisao ugovor NISU REKLI da se nepotrošeni saobraćaj ne prenosi u sledeći mesec, sad me 5g još manje interesuje. Doduše nisam ni pitao, ne mogu svega da se setim. A i sim kartica mi je stara sigurno 7-10godina.. Možda i to pravi problem.
Mora biti uSIM da bi ti radio 5G. To proveri u Yettel app koju karticu imas.

Ako mislis na MTS, brisu komentare svuda hahaha
Konkretno mislim na Yettel posto sam njihov korisnik ali vidim da je cyberbullying vec urodio plodom pa ce i mts pustiti starim korisnicima pakete, tako da vrlo lako moze da upali i za Yettel da ukinu ogranicenja brzina na non-XL paketima jer su ugasili ako druga dva operatera ponude max brzine.

Tako da hejtovanja nikad dosta (naravno kulturica 😀)

Mogu reći da će A1 da zategne za mesec, da ovo ono, ali u ovom trenutku kada svi eto volimo da nam radi nešto novo, A1 je sa celokupnom pričom ispao baš doktorski. Pa čak i sa ovim probnim 15 dana esim sa 5g, čisto malo da probaju ljudi. I sa dodacima neta za dž i slično.

Supruga ima Telenor karticu i radi 5G,kod mene na telefonu je Yettel nova kartica i proradilo posle prebacivanja na 2G pa posle par minuta na 5G.

Supruga ima Telenor karticu i radi 5G,kod mene na telefonu je Yettel nova kartica i proradilo posle prebacivanja na 2G pa posle par minuta na 5G.
Kako da se prebacim na 2G? Kada pokušam da izaberem mrežu u Network mode-u, najmanje je 3G. U pitanju je Samsung S24FE.

Verovatno ne može na njemu.
Kod mene ima na Redmi Note 13 Pro 4G.

Prilozi

• Screenshot_20251202_202006_com_android_phone_MSimMobileNetworkSettings.jpg
    Screenshot_20251202_202006_com_android_phone_MSimMobileNetworkSettings.jpg
    59.9 KB · Pregleda: 173
Nazad
Vrh Dno