Nema sa starim sa novim ima a te nove se izdaju par god unazad kod svih operatera.Zanimljivo da imate 5G sa starim sim karticama, kod Iraca su morale da se menjaju.
Nema sa starim sa novim ima a te nove se izdaju par god unazad kod svih operatera.Zanimljivo da imate 5G sa starim sim karticama, kod Iraca su morale da se menjaju.
Bas kako sam i rekao jos od jutros.
MTS i reč "uskoro" 😂
Moj brat na sl Yetelu uSIM nema, ja imam.Ljudi,aj vi koji nemate 5G na yetelu samo napisite jel imate sim ili esim,cisto da vidimo jel ima veze i to.
Posto sam vec napisao jedino ja sa esim nemam,majka i zena imaju na istoj lokaciji
Ljudi,aj vi koji nemate 5G na yetelu samo napisite jel imate sim ili esim,cisto da vidimo jel ima veze i to.
Posto sam vec napisao jedino ja sa esim nemam,majka i zena imaju na istoj lokaciji
To je ta fora sa kvazi ekskluzivom, prvih nedelju dve da najzagrejaniji predju, posle puste svima.MTS i reč "uskoro" 😂
Jel si probao da iskljucis sve druge kartice, da ti primarna i jedina kartica bude taj esim?Ljudi,aj vi koji nemate 5G na yetelu samo napisite jel imate sim ili esim,cisto da vidimo jel ima veze i to.
Ne jedan , nego na sve mreze po vise komentara , samo pstro i jako. 😁Ljudi molim vas koga ne mrzi, svi na Instagram po jedan socan komentar MTS-u na njihovim 5G postovima za sve nas zarobljene.
Jesam sad,isto nista. I zena mi ima dve kartice,isti mob,paket...samo razlika sto ima obicnu sim i ona dobila 5GTo je ta fora sa kvazi ekskluzivom, prvih nedelju dve da najzagrejaniji predju, posle puste svima.
Jel si probao da iskljucis sve druge kartice, da ti primarna i jedina kartica bude taj esim?
Ljudi,aj vi koji nemate 5G na yetelu samo napisite jel imate sim ili esim,cisto da vidimo jel ima veze i to.
iPhone 16 Pro imam eSim i 5G na Yettel-u. Neki ljudi u Yettel temi javljaju da postoji problem sa Samsung telefonima.еСим, немам 5Г. Звао корисничку подршку, рече зваће ме за 10 минута, прошло пола сата и ништа 😁
Znači ja sam kod sebe u stanu na starom Total 10 paketu pre neki dan izmerio 200+Mbps LTE. Sada bi Yettel voleo da na novijem ekvivalentnom paketu, za mnogo veće pare imam zagarantovano manju brzinu na 5G? Jel ja to dobro čitam?Sad ce ispasti da hejtujem i mts i yettel, ali da pustis ti 5G i da ga prezentujes na ove nacine:
mts pusti 5G za pakete koje niko u srbiji jos uvek nema, i za dva meseca ce ih imati mozda 10-15% ljudi u najboljem slucaju. Pri tom prezentacija paketa je tipican "lov u mutnom", sve "neograniceno" i ti ne mozes da vidis pravi sadrzaj tvog paketa (!) bez kopanja i kliktanja nekoliko puta svaki put.
A yettel, pusti 5G, i ogranici na 100 mbps (!) za 90% korisnika - jer vecina korisnika ne placa vise od 3000 din za paket
Pogledajte prilog 515892
Pogledajte prilog 515894
Pogledajte prilog 515896
Na Mtsu je neo brzina 5G bilo koji paket. Jedino sto ce to videti mts korisnici za nedelju/dve koji ne potpisu novu UOНишта бољи није Yettel од mts, чак шта више, испадају прави пацери :
"
- Neograničen 5G internet po maksimalnoj dostupnoj brzini protoka tokom prazničnog perioda " - а након њега, огреаничење 100/150 Mbps у зависности од пакета. Јадно.
KOJA JE ONDA POENTAAAAAAAAAAAAНишта бољи није Yettel од mts, чак шта више, испадају прави пацери :
"
- Neograničen 5G internet po maksimalnoj dostupnoj brzini protoka tokom prazničnog perioda " - а након њега, огреаничење 100/150 Mbps у зависности од пакета. Јадно.
Npr da imaš taj net konstatno, a ne da ne možeš da koristiš ništa na tekmi (primer dajem).. Ali da, slažem se da je debilno raditi ta ograničenjaKOJA JE ONDA POENTAAAAAAAAAAAA
Nemam ni ja 5G na yettel20 paketu ali se i ne nerviram
Novi Sad dve Yettel20 kartice jedna u Pixel 7 ima 5G (šestocifren broj 30 godina star) od jutros, druga u S25 (7 cifara bio nekad prepaid inicijalno pa prebačen na postpaid) nema još uvek.Nemam ni ja 5G na yettel20 paketu ali se i ne nerviram puno.
Ja sam na esim uključio mi se 5g. Al ga nije bilo pola dana.Ljudi,aj vi koji nemate 5G na yetelu samo napisite jel imate sim ili esim,cisto da vidimo jel ima veze i to.
A koji mob?Ja sam na esim uključio mi se 5g. Al ga nije bilo pola dana.
Ништа бољи није Yettel од mts, чак шта више, испадају прави пацери :
"
Isto nema 5G na Yettel Mobile L paketu i ne pogadja me. Više me nervira što je brzina na 4G+ u centru Smedereva išla po 180Mpbs sada ceo dan jedva do 100Mbps i neće telefon da se poveže na 4G+ već samo 4G.Nemam ni ja 5G na yettel20 paketu ali se i ne nerviram puno.
Imaš na pixelu 5g? Jel custom rom, rootovan ili stock?Novi s
Novi Sad dve Yettel20 kartice jedna u Pixel 7 ima 5G (šestocifren broj 30 godina star) od jutros, druga u S25 (7 cifara bio nekad prepaid inicijalno pa prebačen na postpaid) nema još uvek.
nemam uopšte 5g pokrivenost našu da probam, ali znam da sa MSR (yettel) csc mi 5g nigde nije radio, promenim csc na EUX i odma mi proradi 5g, ali sam zato updatee izgubio. svejedno bolje jer mi s24 ultra guta bateriju na one ui 7
Malo je root-ovan 🙂 od juče, nije custom rom, pošto pre toga nije video 5G sa Yettel/A1 esim, dok je recimo eSimGo radio i bez root-a.Imaš na pixelu 5g? Jel custom rom, rootovan ili stock?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari