Šta je novo?

5G stigao u Srbiju! [nije tema za rezultate merenja brzine ni za Samsung]

• Začetnik teme Začetnik teme Echo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bas kako sam i rekao jos od jutros.
A jos vidim da svi pljuju Mts i pomalo Yettel zbog poskupljenja a velicaju A1 jer nije poskupeo, ALI tvrdim da ce za mesec/dva izaci obavestenje i na njihovom sajtu o povecanju cene paketa tj novie pakete ce izbaciti sa uvecanim cenama.
To su uradili i na poslednjem povecanju, mts i yetel prvi i svi ih popljuvase, a onda A1 nakon dva meseca isto i svi cutali.
Tako ce biti i sada, evo videcete, kao sto rekoh i za 5G kod mts da ce uskoro omoguciti svima i sad imamo potvrdu, tako cu biti u pravu i za A1 i nove cene.

Ljudi,aj vi koji nemate 5G na yetelu samo napisite jel imate sim ili esim,cisto da vidimo jel ima veze i to.
Posto sam vec napisao jedino ja sa esim nemam,majka i zena imaju na istoj lokaciji

Ljudi,aj vi koji nemate 5G na yetelu samo napisite jel imate sim ili esim,cisto da vidimo jel ima veze i to.
Posto sam vec napisao jedino ja sa esim nemam,majka i zena imaju na istoj lokaciji

SIM kartica. Pre 10 minuta dobio poruku od PromoYettel da je 5G aktivan u Srbiji, a zatim se i ikonica promenila sa 4G na 5G.

MTS i reč "uskoro" 😂
To je ta fora sa kvazi ekskluzivom, prvih nedelju dve da najzagrejaniji predju, posle puste svima.
Jel si probao da iskljucis sve druge kartice, da ti primarna i jedina kartica bude taj esim?

Ништа бољи није Yettel од mts, чак шта више, испадају прави пацери :
"
  • Neograničen 5G internet po maksimalnoj dostupnoj brzini protoka tokom prazničnog perioda " - а након њега, огреаничење 100/150 Mbps у зависности од пакета. Јадно.

еСим, немам 5Г. Звао корисничку подршку, рече зваће ме за 10 минута, прошло пола сата и ништа 😁

To je ta fora sa kvazi ekskluzivom, prvih nedelju dve da najzagrejaniji predju, posle puste svima.

Jel si probao da iskljucis sve druge kartice, da ti primarna i jedina kartica bude taj esim?
Jesam sad,isto nista. I zena mi ima dve kartice,isti mob,paket...samo razlika sto ima obicnu sim i ona dobila 5G

еСим, немам 5Г. Звао корисничку подршку, рече зваће ме за 10 минута, прошло пола сата и ништа 😁
iPhone 16 Pro imam eSim i 5G na Yettel-u. Neki ljudi u Yettel temi javljaju da postoji problem sa Samsung telefonima.

Sad ce ispasti da hejtujem i mts i yettel, ali da pustis ti 5G i da ga prezentujes na ove nacine:

mts pusti 5G za pakete koje niko u srbiji jos uvek nema, i za dva meseca ce ih imati mozda 10-15% ljudi u najboljem slucaju. Pri tom prezentacija paketa je tipican "lov u mutnom", sve "neograniceno" i ti ne mozes da vidis pravi sadrzaj tvog paketa (!) bez kopanja i kliktanja nekoliko puta svaki put.

A yettel, pusti 5G, i ogranici na 100 mbps (!) za 90% korisnika - jer vecina korisnika ne placa vise od 3000 din za paket

Pogledajte prilog 515892
Pogledajte prilog 515894
Pogledajte prilog 515896
Znači ja sam kod sebe u stanu na starom Total 10 paketu pre neki dan izmerio 200+Mbps LTE. Sada bi Yettel voleo da na novijem ekvivalentnom paketu, za mnogo veće pare imam zagarantovano manju brzinu na 5G? Jel ja to dobro čitam?

izvinjavam se na pitanju posto se ne razumem
do koliko bi trebale da idu brzine..npr na A1
jer meni max 500mb bilo ,a uglavnom oko 300
ako se dobro secam ranije na 4g sam oko 500 isto

"
  • Neograničen 5G internet po maksimalnoj dostupnoj brzini protoka tokom prazničnog perioda " - а након њега, огреаничење 100/150 Mbps у зависности од пакета. Јадно.
Na Mtsu je neo brzina 5G bilo koji paket. Jedino sto ce to videti mts korisnici za nedelju/dve koji ne potpisu novu UO

"
KOJA JE ONDA POENTAAAAAAAAAAAA

"

• budeš Yettel u Srbiji
  • država kasni sa uvođenjem tehnologije 5 (pet) godina
  • uvedeš tehnologiju koja ne garantuje uvek punu brzinu interneta svuda
  • ograničiš korisnike na 100/150 mbit iako sama tehnologija omogućava 10x veću brzinu
  • tripuješ dobru volju tako što ponudiš skuplje pakete sa neograničenom brzinom do kraja januara
  • u jednom od jačih paketa ponudiš neograničenu brzinu, ali samo prvih 12 meseci
  • ?????
  • "ne razumem zašto se ljudi bune, evo sad svi imamo 5G!"

Poslednja izmena:
Novi s

Novi Sad dve Yettel20 kartice jedna u Pixel 7 ima 5G (šestocifren broj 30 godina star) od jutros, druga u S25 (7 cifara bio nekad prepaid inicijalno pa prebačen na postpaid) nema još uvek.
Imaš na pixelu 5g? Jel custom rom, rootovan ili stock?

S' obzirom da imam Yettel 20 paket sa 20GB interneta, za koji mi pre mesec dana kada sam potpisao ugovor NISU REKLI da se nepotrošeni saobraćaj ne prenosi u sledeći mesec, sad me 5g još manje interesuje. Doduše nisam ni pitao, ne mogu svega da se setim. A i sim kartica mi je stara sigurno 7-10godina.. Možda i to pravi problem.

Nazad
Vrh Dno