Bax je napisao(la):Menjao bi ga, kakav je T65 deluje kao malo ojacan kolio drzi baterija i kakva su vasa iskustva
E bax vodim te na pićeBax je napisao(la):Uzeo sam ovaj telefon posle 3310 i mogu reci da sam se raocarao, baterija jedva drzi 2.5 dana, softver koji se blokira itd, itd. Menjao bi ga, kakav je T65 deluje kao malo ojacan kolio drzi baterija i kakva su vasa iskustva
Bane® je napisao(la):E bax vodim te na pićeovde toliko malo ljudi na forumu ima koji će da priznaju da imaju ili su kupili neko parče tehnike koje je ****** da je to strašno...
![]()
Joj ćuti, ja ćaletu za malo da kupim 5210, pa mu na kraju uzeo 6210byMaX je napisao(la):Sto, bas ja koji se kunem u nokiu sam nedavno tako popljuvao 5210 i nazvao ga promasajem... Ortak ga je kupio, nije me poslusao, a onda i sam prodao...
Bax je napisao(la):Da li mozda da odaberem onaj 3510 jer generalno volim Nokie, najvaznije osobine su pouzdanost cujnost i solidna baterija.
Bax je napisao(la):Uzeo sam ovaj telefon posle 3310 i mogu reci da sam se raocarao, baterija jedva drzi 2.5 dana,
ZoNi je napisao(la):ja sutra idem da kupim Nokiju 3410...
neki predlog gde je najbolje uraditi to?
Stevs je napisao(la):Bolje odmah pazari 3510 jer ima Li bateriju, što u prevodu znači da će ti baterija trajati neuporedivo više za malu razliku u ceni.
JOBAH je napisao(la):Da li je moguce na T65 uzeti rezervnu bateriju i zameniti na brzinu ako je potrebno...
Marsovac je napisao(la):Menjanje baterije na T65 se radi uglavnom u servisu posto se mora rastaviti telefon,
Misliš Mađar sa slabim smislom za ličnnu higijenu, stoji pored mašine koju su dizajnirali japanci i pritiska dugme a ono iz nje ispadaju Nokie, IBMovi i HP štampači...ZoNi je napisao(la):Jebote, koji smo mi seljaci... Sto mi ne mozemo da pravimo ni posten fixni telefon, a Ugari vec pravu Nokije, i IBM hard diskove, i HP stampace...
byMaX je napisao(la):Da, na primer onaj shit od motorole T191.... Koliko sam se ja razocarao u taj telefon. Koristio ga par dana kada ga je Genghis doneo iz arandjelovca... Uzas!!!
O tome ti pričam, tehnika zahteva higijenuJOBAH je napisao(la):Kad smo kod madjara.... IBM je zatvorio svoju fabriku HDD jer je bilo suvishe reklamacija boom
sinke je napisao(la):Pa sad za pouzdanost nisam siguran. E citao sam juce u Politici text kako je nekom klincu explodirala Nokia 3310, u Norveskoj se desio incident. Pa sad ko voli...Morace ovim ladenovim teroristima uzimati na aerodromu i telefone izgleda
... za pocetak samo Nokie izgleda.
ZoNi je napisao(la):Ozbiljno??? Kakav sh|t!!! Pa, nikada nisam cuo da je za promenu baterije potrebno ici u servis?!?!?!
Ja sad kupio Nokiu 3410 - prvi utisci su povoljni, a najbolje je to sto je telefon "Made in Hungary"... Jebote, koji smo mi seljaci... Sto mi ne mozemo da pravimo ni posten fixni telefon, a Ugari vec pravu Nokije, i IBM hard diskove, i HP stampace...
ma, F U C K YU!
JOBAH je napisao(la):Kad smo kod madjara.... IBM je zatvorio svoju fabriku HDD jer je bilo suvishe reklamacija boom
Bax je napisao(la):Da li mozda da odaberem onaj 3510 jer generalno volim Nokie, najvaznije osobine su pouzdanost cujnost i solidna baterija.
zmajns je napisao(la):Pouzdana cujnost ????????? Baterija ????????????? Kod Nokie ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari