Šta je novo?

5210 truba

Bax

Čuven
Učlanjen(a)
14.07.2001
Poena
620
Uzeo sam ovaj telefon posle 3310 i mogu reci da sam se raocarao, baterija jedva drzi 2.5 dana, softver koji se blokira itd, itd. Menjao bi ga, kakav je T65 deluje kao malo ojacan kolio drzi baterija i kakva su vasa iskustva

Bax je napisao(la):
Menjao bi ga, kakav je T65 deluje kao malo ojacan kolio drzi baterija i kakva su vasa iskustva

Evo kod mene baterija drži već 7. dan (gašenje noću). Po meni najveća mana su mu mali tasteri.

Bax je napisao(la):
Uzeo sam ovaj telefon posle 3310 i mogu reci da sam se raocarao, baterija jedva drzi 2.5 dana, softver koji se blokira itd, itd. Menjao bi ga, kakav je T65 deluje kao malo ojacan kolio drzi baterija i kakva su vasa iskustva
E bax vodim te na piće :) ovde toliko malo ljudi na forumu ima koji će da priznaju da imaju ili su kupili neko parče tehnike koje je ****** da je to strašno...;)

Što se tiče T65 pre neki dan odem da kupim dotični telefon kod prijatelja servisera mobilnih telefona i dobijem odgovor da taj telefon ne kupujem ni po koju cenu jer ih je za par meseci koliko se prodaju kod nas bilo gomila na servisu. Rekao mi je čak da ako mi je zapelo za kupovinu bolje kupim čak i 3310 nego T65.

Re: Re: 5210 truba

Bane® je napisao(la):
E bax vodim te na piće :) ovde toliko malo ljudi na forumu ima koji će da priznaju da imaju ili su kupili neko parče tehnike koje je ****** da je to strašno...;)

Sto, bas ja koji se kunem u nokiu sam nedavno tako popljuvao 5210 i nazvao ga promasajem... Ortak ga je kupio, nije me poslusao, a onda i sam prodao...

Re: Re: Re: 5210 truba

byMaX je napisao(la):
Sto, bas ja koji se kunem u nokiu sam nedavno tako popljuvao 5210 i nazvao ga promasajem... Ortak ga je kupio, nije me poslusao, a onda i sam prodao...
Joj ćuti, ja ćaletu za malo da kupim 5210, pa mu na kraju uzeo 6210 :)...

Da li mozda da odaberem onaj 3510 jer generalno volim Nokie, najvaznije osobine su pouzdanost cujnost i solidna baterija.

Bax je napisao(la):
Da li mozda da odaberem onaj 3510 jer generalno volim Nokie, najvaznije osobine su pouzdanost cujnost i solidna baterija.

Pa sad za pouzdanost nisam siguran. E citao sam juce u Politici text kako je nekom klincu explodirala Nokia 3310, u Norveskoj se desio incident. Pa sad ko voli... :) Morace ovim ladenovim teroristima uzimati na aerodromu i telefone izgleda :)... za pocetak samo Nokie izgleda.

Bax je napisao(la):
Uzeo sam ovaj telefon posle 3310 i mogu reci da sam se raocarao, baterija jedva drzi 2.5 dana,

Ne znam zashto je to chudno, i dan danas svaki deseti model ima Li-on bateriju :D:D:D

Da, na primer onaj shit od motorole T191.... Koliko sam se ja razocarao u taj telefon. Koristio ga par dana kada ga je Genghis doneo iz arandjelovca... Uzas!!!

Ja sam danas uzeo 3510 :)

Mada sam rekao da u zivotu necu kupiti Ericssona jer je njesra evo vec vise od mesec dana sam vlasnik T65-ice koja da kucnem sljaka jako dobro. Iako sam Nokia fan i mislim da su extra telefoni, veliki minus dobijaju kod mene u zadnje vreme zbog cene... bezobrazno, ali bezobrazno su skupi... u odnosu na ono sto nude...
Elem da skratim 3410 koji je drugar kupio pre nedelju dana je lep... i ok telefon za nase uslove, ali uvek neko ali je baterija... 2 budjava dana drzi i to je to...fazon je u tome sto kod nas na trziste nazalost stize smece od telefona... tacnije baterija... sam telefon je korektno odradjen, ali je baterija kineska i to je zivi uzas... i bez obzira sto je LiIon nija kvalitetna... :(
sa druge strane Ericsson koga sam pljuvao sve ove godine me je prijatno iznenadio... pod 1 baterija koja drzi 7-8 dana bez gasenja nocu... softver je neuporedivo sadrzajniji nego na Nokiji 3410, ali ovo nisu ni iste klase telefona tako da ih je bezveze i porediti...
Da nebude sada da je Ericsson toliko bolji informacija da se i ovi telefoni uglavnom rade u Kini... bedak... :(
Neznam kako se krecu cene telefona u BG, ali ovde kod nas je T65 oko 145e, dok je 3410 cini mi se 135-140e... nisam siguran... moje misljenje je da za razliku u ceni od oko 10e T65 nudi mnogo vise...

Da li je moguce na T65 uzeti rezervnu bateriju i zameniti na brzinu ako je potrebno...

JOBAH je napisao(la):
Da li je moguce na T65 uzeti rezervnu bateriju i zameniti na brzinu ako je potrebno...

Menjanje baterije na T65 se radi uglavnom u servisu posto se mora rastaviti telefon, ali nisam nigde video da se baterija prodaje posebno...

Marsovac je napisao(la):
Menjanje baterije na T65 se radi uglavnom u servisu posto se mora rastaviti telefon,

Ozbiljno??? Kakav sh|t!!! Pa, nikada nisam cuo da je za promenu baterije potrebno ici u servis?!?!?!

Ja sad kupio Nokiu 3410 - prvi utisci su povoljni, a najbolje je to sto je telefon "Made in Hungary"... Jebote, koji smo mi seljaci... Sto mi ne mozemo da pravimo ni posten fixni telefon, a Ugari vec pravu Nokije, i IBM hard diskove, i HP stampace...

ma, F U C K YU!

ZoNi je napisao(la):
Jebote, koji smo mi seljaci... Sto mi ne mozemo da pravimo ni posten fixni telefon, a Ugari vec pravu Nokije, i IBM hard diskove, i HP stampace...
Misliš Mađar sa slabim smislom za ličnnu higijenu, stoji pored mašine koju su dizajnirali japanci i pritiska dugme a ono iz nje ispadaju Nokie, IBMovi i HP štampači... :)

byMaX je napisao(la):
Da, na primer onaj shit od motorole T191.... Koliko sam se ja razocarao u taj telefon. Koristio ga par dana kada ga je Genghis doneo iz arandjelovca... Uzas!!!

Da li ti je jasno koliko ta motorola koshta, a shta nudi ? Za te pare ne mozesh da kupish ni jednu novu nokiu....

Kad smo kod madjara.... IBM je zatvorio svoju fabriku HDD jer je bilo suvishe reklamacija boom

JOBAH je napisao(la):
Kad smo kod madjara.... IBM je zatvorio svoju fabriku HDD jer je bilo suvishe reklamacija boom
O tome ti pričam, tehnika zahteva higijenu :)...

sinke je napisao(la):
Pa sad za pouzdanost nisam siguran. E citao sam juce u Politici text kako je nekom klincu explodirala Nokia 3310, u Norveskoj se desio incident. Pa sad ko voli... :) Morace ovim ladenovim teroristima uzimati na aerodromu i telefone izgleda :)... za pocetak samo Nokie izgleda.

Ta Nokia u Norveskoj se zapalila ne zato sto je Nokia nego zato sto je taj klinac kupio neku kinesku bateriju.

ZoNi je napisao(la):
Ozbiljno??? Kakav sh|t!!! Pa, nikada nisam cuo da je za promenu baterije potrebno ici u servis?!?!?!

Ja sad kupio Nokiu 3410 - prvi utisci su povoljni, a najbolje je to sto je telefon "Made in Hungary"... Jebote, koji smo mi seljaci... Sto mi ne mozemo da pravimo ni posten fixni telefon, a Ugari vec pravu Nokije, i IBM hard diskove, i HP stampace...

ma, F U C K YU!

Pa sad nemoras ti ici u servis ako imas minijaturni srafciger... :D
Jedino sto se onda poteze ono pitanje garancije, otvaran telefon... bla bla bla... znas vec...
By the way ovaj moj T65 je isto iz Madjarske sa kutijom uputstvom i "drzacem za jaja", ali nesto mi smrdi da je ipak sastavljan u biciklistickoj nam Kini... :(

p.s. Me paranoid ?!?!? neeeeee.... :D

JOBAH je napisao(la):

Ne, vec zato sto je IBM prodao svoju diviziju za proizvodnju hard-diskova Hitachi-ju! Inace, na IBM-ove HD je u poslednje vreme bilo generalno mnogo reklamacija, pa su zato taj posao i prodali Japancima...

Bax je napisao(la):

Pouzdana cujnost ????????? Baterija ????????????? Kod Nokie ????

Bax je napisao(la):

Ja sam pre dve nedelje kupio ovaj telefon, pa cu izneti svoje utiske o njemu. Meni se potrefilo da je telefon pravljen u Nemackoj pa sam sa te strane zadovoljan. Baterija drzi realno 5-7 dana zavisi koliko ga koristis, naravno bez gasenja nocu, a sa softverom nisam imao nikakvih problema. Sve radi bas kako bi trebalo. Sto se kvaliteta i cujnosti zvuka tice tu su stvari u sustini OK. Zvuk je odlican a primetio sam da telefon na moje opste iznenadjenje ima bolji prijem signala od moje stare Motorole CD920. Od mana bih naveo to sto telefon nema Grupe, pa ne postoji mogucnost rasporedjivanja brojeva po istim, kao ni melody composer ako se to tako zove. U stvari ni ne znam da li je moguce da ga telefon ima posto svira polifoni zvuk, koji stvarno prelepo zvuci. Takodje nema ni Ir port pa bez kabla nema nista od prebacivanja svega i svacega. I jos samo jedna stvar. Telefon ima SAR index 0.66, dok Ericsson T65 o kome se ovde takodje prica ima SAR od cak 1.42

Izbor mi se suzio na 6310 i 3510....neki komentar.

Nazad
Vrh Dno