Laz....nikola_beogrid je napisao(la):kao sto neki rekose posebno je flat a posebno protok i bzina je u protoku 1mbps a u flatu maximalni paket 512...karte pokrivenosti i sajt nismo namerno postavili jer nismo hteli da se reklamiramo ali za vasu informaciju Beogrid ima najvecu pokrivenost Beograda od svih ostalih provajdera i da koriste se ptp programi a po defaultu nasa ekipa prilikom montaze opreme instalira dc++, jabber, konekcije ka game serverima, skype i sta ti znam jos od softvera, za razliku od velike vecine u ovome gradu ..nama wireless zaista radi i to zahvaljujuci primenjenim resenjima koje skoro niko kod nas ne primenjuje a to je ...antene velikog pojacanja i uskog dijagrama, bridge=ring struktura mreze a ne ap, kabliranje blokova zgrada, dobri linux serveri i slicno....
Ne reklamiramo se jer ne mozemo da postignemo da umrezimo onoliko ljudi koliko nam se javlja jer smo mi mala firma sa 7-8 zaposlenih ljudi a imamo mrezu sa oko 300 korisnika...
trenutno podizemo jos oko 4-5 baznih stanica na dominantnim kotama u Beogradu i kabliramo odredjene lokacije i u medjuvremenu organizujemo konkurs da zaposlimo jos ljudi kao i upload sajta i karte pokrivenosti Beograda....
I to vam je u principu prica o Beogridu...
a ako vas zanima vise instalirajte SKYPE i popricajte sa nasim korisnicima...ima ih tamo podosta....
Pozdrav
shku je napisao(la):Zbog raznih ogranicenja...
Probao jedno probao drugo i izabrao ono sto mi je vise odgovaralo.
Septimus je napisao(la):Josh ce neshto da bude od kablova...Ovo sa radio vezom je "odlepilo" na chisto...
zYx je napisao(la):aha, na leto gospodnje 2068 ili bese 2168 godine
btw, ovo za sbb je zaista lepa vest!
a tog istog dana nemci ce da koriste matrix u praksiautarh je napisao(la):Jednog lepog dana pingovi u Srbiji ce biti ispod 20ms a svaka kuca ce imati optiku![]()
bgillegal je napisao(la):a tog istog dana nemci ce da koriste matrix u praksiprikljuce te na stolicu i snime ti sta oces
daj bre ljudi....zeljni su srbi para tako da mi nikad necemo stici one gore
![]()
bgillegal je napisao(la):kabl moze lepo da zazivi...mada po meni ne treba se jos uvek mesati u njihove poslove sa kablovskim modemima...jer pola kablovskih televizija su rumuni ono sa zgrade na zgradu...a to se ne sme. znam da radius 1 ima dozvolu za koriscenje ptt tunela i to je ono sto mi se svidja kod njih i valjda nece imati tih problema.
zYx je napisao(la):a da li se zna kada tacno se pusta 128 umesto 64. Trenutno sam na 64 pa ce duplo brzi net (za iste pare) da bude wow!!
i konacno je ispravljena 'nepravda' o visestruko skupljem duplo brzem protoku: 64 je 1500din, a 128 3950din (nadam se jos samo koji dan).
@autarh: kako sa skapirao ti imas veze sa sbb-om, pa me zanima da li ce korisnike sa 64 flat-om da automatski prebacuju na 128 do isteka uplate ili cu morati nekog da cimam? thanx
autarh je napisao(la):sad cu da pitam pa javljam![]()
trx je napisao(la):znam, znam... ali ko ima nadu ima sve!
docekacemo mi to... valjda... planiram da zivim jos barem 5 - 10 godina ne bih li video adsl kod sebe na gajbi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari