Šta je novo?

512 kb u Beogradu za 2000 dinara

Sluzbenik/ca Verata je ocigledno na odmoru :) ili su odustali od ovog topica :(

malo su zastali zbog odmora u avgustu, ali od septembra krecu opet po starom....

A meni rekose uskoro (a uskoro su definisali kao "tokom avgusta") ce biti AP u Save Kovacevic....
Ajd' dobro....neka se odmore i neka krenu punom parom :)

nikola_beogrid je napisao(la):
kao sto neki rekose posebno je flat a posebno protok i bzina je u protoku 1mbps a u flatu maximalni paket 512...karte pokrivenosti i sajt nismo namerno postavili jer nismo hteli da se reklamiramo ali za vasu informaciju Beogrid ima najvecu pokrivenost Beograda od svih ostalih provajdera i da koriste se ptp programi a po defaultu nasa ekipa prilikom montaze opreme instalira dc++, jabber, konekcije ka game serverima, skype i sta ti znam jos od softvera, za razliku od velike vecine u ovome gradu ..nama wireless zaista radi i to zahvaljujuci primenjenim resenjima koje skoro niko kod nas ne primenjuje a to je ...antene velikog pojacanja i uskog dijagrama, bridge=ring struktura mreze a ne ap, kabliranje blokova zgrada, dobri linux serveri i slicno....
Ne reklamiramo se jer ne mozemo da postignemo da umrezimo onoliko ljudi koliko nam se javlja jer smo mi mala firma sa 7-8 zaposlenih ljudi a imamo mrezu sa oko 300 korisnika...
trenutno podizemo jos oko 4-5 baznih stanica na dominantnim kotama u Beogradu i kabliramo odredjene lokacije i u medjuvremenu organizujemo konkurs da zaposlimo jos ljudi kao i upload sajta i karte pokrivenosti Beograda....
I to vam je u principu prica o Beogridu...
a ako vas zanima vise instalirajte SKYPE i popricajte sa nasim korisnicima...ima ih tamo podosta....
Pozdrav
Laz....
Ako ste toliko ozbiljno pristupili poslu ovakve neistine nikako nece ici u korist vasoj poslovnosti i profesionalnosti.Ovde ispade da vam sve radi ko podmazano i da jedini imate wirelws "koji radi",sto je daleko od istine,a koliko sam primetio i ostala wireless udruzenja imaju dc++,jabber i game servere,sto je ustvari i neka osnova jer u tom slucaju wireless u lan obliku gubi svakakav smisao.
Naravno ne zelim vam nista lose,samo posto nisi hteo da se reklamiras ni ja nisam hteo ovim da vam pokvarim neki dil,cisto eto da i ja akzem koju : )
Bivsi korisnik...

Poslednja izmena:
Mozesh li da nam otkrijesh tajnu zashto si bivshi korisnik.
Pozdrav

Zbog raznih ogranicenja...
Probao jedno probao drugo i izabrao ono sto mi je vise odgovaralo.

shku je napisao(la):
Zbog raznih ogranicenja...
Probao jedno probao drugo i izabrao ono sto mi je vise odgovaralo.

Pa kazi kojih ogranicenja da znamo i mi ostali...
Poz!

Provereno iz SBB-a :)

Ljudi samo da javim jos uvek nije zvanicno ali mi je danas u firmi iz "izvora bliskih" internet sektoru dosao sledeci mail:) drugim recima pad cena

:banana: :banana: :banana: :banana: :banana:

Ukida se do daljnjeg flat 64 a njegovo mesto zauzima flat 128 i to po istoj ceni :))

Drugim recima :wall:

Evo ga CTRL C - CTRL V pa se i sami uverite .. jos se nezna da li je informacija prava ali cemo znati za dan dva kada izlazi iz stampe novi flajer :)

FLAT RATE
----------------------
PAKET CENA
Flat128HOME 1500
Flat256HOME 2970
Flat512HOME 5850
Flat128BUSINESS 6510
Flat256BUSINESS 12990
Flat512BUSINESS 23250
Flat1024BUSINESS 40740

PREPAID NA 512 Kb/s
----------------------
PAKET MB Cena
Light150 150 300
Start320 320 600
Plus670 670 1200
Extra1400 1400 2400
Turbo2600 2600 4200

POSTPAID NA 1 Mb/s
------------------
GB Cena
2-5 GB 1,65
5-25 GB 1,45
25-50 GB 1,25
50-80 GB 1,05

Josh ce neshto da bude od kablova...Ovo sa radio vezom je "odlepilo" na chisto...

Septimus je napisao(la):
Josh ce neshto da bude od kablova...Ovo sa radio vezom je "odlepilo" na chisto...

Jednog lepog dana pingovi u Srbiji ce biti ispod 20ms a svaka kuca ce imati optiku :)

aha, na leto gospodnje 2068 ili bese 2168 godine :)

btw, ovo za sbb je zaista lepa vest!

zYx je napisao(la):
aha, na leto gospodnje 2068 ili bese 2168 godine :)

btw, ovo za sbb je zaista lepa vest!

Ko doceka pricace :) ali uskoro dizemo servere u SBB-u pa ce pingovi za igranje biti tu negde :) znaci samo jos optika u svakoj kuci :)

autarh je napisao(la):
Jednog lepog dana pingovi u Srbiji ce biti ispod 20ms a svaka kuca ce imati optiku :)
a tog istog dana nemci ce da koriste matrix u praksi :) prikljuce te na stolicu i snime ti sta oces :) daj bre ljudi....zeljni su srbi para tako da mi nikad necemo stici one gore :)

bgillegal je napisao(la):
a tog istog dana nemci ce da koriste matrix u praksi :) prikljuce te na stolicu i snime ti sta oces :) daj bre ljudi....zeljni su srbi para tako da mi nikad necemo stici one gore :)

sto jes jes ali izmedju kabla i analogne telefonske centrale koju jos uvek ima pola beograda ... veruj mi bolji je kabl :)

kabl moze lepo da zazivi...mada po meni ne treba se jos uvek mesati u njihove poslove sa kablovskim modemima...jer pola kablovskih televizija su rumuni ono sa zgrade na zgradu...a to se ne sme. znam da radius 1 ima dozvolu za koriscenje ptt tunela i to je ono sto mi se svidja kod njih i valjda nece imati tih problema.

bgillegal je napisao(la):
kabl moze lepo da zazivi...mada po meni ne treba se jos uvek mesati u njihove poslove sa kablovskim modemima...jer pola kablovskih televizija su rumuni ono sa zgrade na zgradu...a to se ne sme. znam da radius 1 ima dozvolu za koriscenje ptt tunela i to je ono sto mi se svidja kod njih i valjda nece imati tih problema.

ma brate ako radi i ako nema problema .. (a ko ga ima ne zali se) onda uzimaj kabl dok ne stigne nesto bolje :) tipa optika :)
:banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana:

a da li se zna kada tacno se pusta 128 umesto 64. Trenutno sam na 64 pa ce duplo brzi net (za iste pare) da bude wow!!
i konacno je ispravljena 'nepravda' o visestruko skupljem duplo brzem protoku: 64 je 1500din, a 128 3950din (nadam se jos samo koji dan).
@autarh: kako sa skapirao ti imas veze sa sbb-om, pa me zanima da li ce korisnike sa 64 flat-om da automatski prebacuju na 128 do isteka uplate ili cu morati nekog da cimam? thanx

zYx je napisao(la):
a da li se zna kada tacno se pusta 128 umesto 64. Trenutno sam na 64 pa ce duplo brzi net (za iste pare) da bude wow!!
i konacno je ispravljena 'nepravda' o visestruko skupljem duplo brzem protoku: 64 je 1500din, a 128 3950din (nadam se jos samo koji dan).
@autarh: kako sa skapirao ti imas veze sa sbb-om, pa me zanima da li ce korisnike sa 64 flat-om da automatski prebacuju na 128 do isteka uplate ili cu morati nekog da cimam? thanx

sad cu da pitam pa javljam :)

autarh je napisao(la):
sad cu da pitam pa javljam :)

e ljudi informacija je TACNA !!!!
u najnovijem kablovizoru je ta prica :)

:banana: :banana: :banana: :banana: :banana:

:wall: Dali je a ako nije,kada ce Verat sa 512kb/s raditi i u pancevu???
Zbog daljeg spajanja ka Kacarevu,Crepaji,Kovacici :mad:

i takoooo... zvao sam danas Verat i covek kaze: da Vam kazem poshteno, AP u bloku 70 ne radi kako treba, pa savetujem da pokusate nesto drugo... (mozda su mu ortaci tu okaceni, pa im samo jos ja falim ?).
RadijusVektor sam zvao vec 3 puta, uvek pricao sa istim covekom (koji kaze da to nije moguce, mora da sam ga pomesao sa nekim!!!), rekli su da ce se javiti... i naravno nista.
KOGA DA ZOVEM ???
zivim u 63 bloku sever, Gandijeva 44, visoki sprat, vidim ceo centar grada, blok 70...
uskoro moram da imam flat net na gajbi...
POMOZITE.

Masive ja sam blizu tebe i zainterseovan sam takodje za slican net,ali od Verata izgleda mrka kapa,utisali su se samo tako,a pre su postavljani AP-ovi na svakih 5-6 dana

evo, ja cim nabavim adsl postavljam AP na krov pa se vi kacite na mene ako vidite blok 44, je l' vazi? :D

Poslednja izmena:
Calibra 4WD.... eh... i sta da radimo??? svashta pishe o BeoGrid-u. nisam njih jos zvao. ADSL ne smem ni da sanjam obzirom da je u pitanju telekom.yu.
BGWireless mi je OK, ali oni nemaju internet.

@trx... e... a takvu cevku ces tesko da nabavis... ali ko zna, zna. u tom slucaju se kacim na tebe pa da delimo trosak....

znam, znam... ali ko ima nadu ima sve! :D

docekacemo mi to... valjda... planiram da zivim jos barem 5 - 10 godina ne bih li video adsl kod sebe na gajbi :D

trx je napisao(la):
znam, znam... ali ko ima nadu ima sve! :D

docekacemo mi to... valjda... planiram da zivim jos barem 5 - 10 godina ne bih li video adsl kod sebe na gajbi :D

znash shta mi reko [SER]Skydiver za adsl?

on: je si gledao Star Wars?
ja: da... koji deo?
on: bilo koji
ja: jesam
on: e kad u Americi bude TO, ali stvarno, kod nas tje da bude adsl...

i shta posle da prosechan [user] kazhe na to...

adsl krece po informaciji od danas od borisa kokanovica iz direkcije, da je telekom odustao od direktne prodaje krajnjimkorisnicima i da ce ponuditi adsl samo ISP-ovima koji ce dalje ponuditi pakete adsl za korisnike.....to sve bi trebalo da krene po njegovim recima NE PRE novembra. ovo je mozda i bolja varijanta jer ce se provajderi sigurno vise potruditi da ponude adsl brze nego sto bi to telekom odradio....po svem vidjenom ja mislim da ako adsl krene i u martu sledece godine, to ce biti uspeh....

jos kad se i provajderi tu izpougradjuju... nece to biti ni priblizno povoljno...

:(

Nazad
Vrh Dno