Misha R je napisao(la):Ali izgleda da ce i u srbiji napokon biti normalnijeg interneta.
Miroslav je napisao(la):ma nek me zaobidju sa tolikim gubitkom... meni treba dobar upload zato sto se stalno kacim sa remote lokacija kod mene kuci, ali ovo je stvarno ocaj... hvala u svakom slucaju.
sumnjam da ce biti malo ljudi na Yu bizniz centru ap-u![]()
Misha R je napisao(la):evo i tehnicom je umesto 64 kbps pustio danas 128 kbps. Sada sam ih zvao i rekli su da je to pocetak i da ce za nedelju dve i oni povecati jos brzine. Rekli su mi da oni prate sta se desava i da se i u cenama prate. Ja bi rado presao na verat ali sam na ceraku gadjam vodotoranj na kome je ap tehnicomneta ali eto makar od danas 128 umesto 64 pa cemo videti sta ce biti. Ali izgleda da ce i u srbiji napokon biti normalnijeg interneta.
Highl1 je napisao(la):staljine,pinguj bnet da vidimo da li si tu dobio neko ubrzanje ?![]()
Artz je napisao(la):Koliko te je sve izaslo love sve ostalo osim mesecne pretplate na 64/128 (znaci oprema, pristupna taksa, sve ostalo...)?
VeratNet je napisao(la):Ako imate neka pitanja slobodno ih postavite.
PJ je napisao(la):Kakva je situacija sa pokrivanjem Zemuna? Moze i Genex, ali Prvomajska, Marije Bursac ili naselej Sava Kovacevic?
BTW odlican potez sto si se registrovao na forumu....i za vas i za nas :type:
Highl1 je napisao(la):chudno mi je da sa sbb cableom 64kbit/s je manji ping nego sa veratom wi-fi ,a verat im je provajder?
Born2Kill je napisao(la):Mozda je i konacno vreme da verat napravi neki community tipa forum![]()
soko je napisao(la):@veratnet:
mozda bi bilo korisnije da otvoris novi topic gde ce se postavljati pitanja samo o wi-fi. Mene zanima kakav je stav verata prema deljenju te veze na vise korisnika koji bi se umrezili recimo nekim lokalnim AP-om ili UTP kablom i sl. I jos me zanima dali je moguce postaviti 2 usmerene antene (kod nas i kod vas) ako je signal previse los? Koliko sam procitao ne bi trebalo da ima nekih teh. problema samo imate li vi volje za tako nesto.Naravno svu potrebnu dodatnu opremu bi mi kupili.
PJ je napisao(la):Kakva je situacija sa pokrivanjem Zemuna? Moze i Genex, ali Prvomajska, Marije Bursac ili naselej Sava Kovacevic? :type:
Highl1 je napisao(la):chudno mi je da sa sbb cableom 64kbit/s je manji ping nego sa veratom wi-fi ,a verat im je provajder?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari