Šta je novo?

50% popusta

U A1 sam do sredine idućeg meseca ali bih prešao u MTS ako mi A1 ne da popust.
Situacija je sledeća kada biste podneli zahtev iz A1 u mt:s :

1. Da vas A1 pozove i pokuša ,,primamljivim" ponudama da vas ubedi da ostanete u mreži ( npr. najniža njihova ponuda je 12 meseci 1 dinar, 12 meseci 50% za dvogodišnji ugovor trenutno ).

2. Da vas ne pozovu i da puste prelazak korisnika kod konkurenta,...

*A1 gleda prema svakom korisniku da li im idu : ,,na štetu" ili ,,na korist" ( nažalost, samo A1 ovo praktikuje za sada ).

Mene zvali posle sat i po vremena, posto sam zatrazio za prelazak u konkurentsku. Oterao sam ih u 3 lepe kulturno, ali agresivno. Govori mi neka na visem nivou "pa niste me saslusali", rekao sam joj niste ni vi mene kada sam trazio pre dve godine i sada. Pa eto, kada cimaju ljude za prelazak da bi ih molili nazad uz pogodnosti, neka se tornjaju. Ako ne umeju da zadrze dugogodisnje korisnike, onda neka ne pokusavaju. A sablonski PR odgovori i saveti preko mesendzera su mi ti koji su me iznervirali. Kao da sam pricao sa robotima, a ne sa ljudima.

Evo cisto da kazem kakvu sam ja imao situaciju u Valjevu.....inace imao sam ugovor u Yettelu tarifa mobil M koji je istekao 15 oktobra posto sam znao da moze da se dobije svasta nesto a oni nista ne nude sem obnove ugovora ja lepo odem u MTS i podnesem zahtev za prenos broja i trazim tarifu omorika S i Iphone 16e stim sto telefon ide preko unicredit banke na 48 meseci rate i rata za telefon bude 1400 din....posle samo par sati ili ti tacnije sutradan ujutru zovu iz Yettela iz Beograda i naravno pa zasto pa sta treba pa to i evo ovakoo ja mogu da vam ponudim da imate istu tarifu Mobil M za 3599din i na poklon za kupovinu telefona vam poklanjamo 50 000 din i ako odnesete 3 uredjaja za reciklazu tu vam je plus 15 000din i bla bla ovo ono i ja drugari dobih Iphone 16e za 150 din mesecnu ratu ...tog trenutka nisam mogao da verujem dok sutradan nije stigao paket kurirskom sluzbom sa telefonom i ugovorom tako da sad mi je sve zajedno nekih 3750 din mesecno ......sve mozete da dobijete samo odete i podnesete zahtev za prenos broja kod drugog operatera i odmah zovu :)

U glavnoj temi za postpejd (ovde) već uveliko stižu dojave da su počeli da nude i 12 meseci po dinar, pa 12 po 50%. To je ušteda od ugrubo 60.600 na postpejd paket u odnosu na ono što ćeš ti platiti za dve godine. Ti si, međutim, dobio telefon, to je super ako ti treba, ali jedna stvar se ne uklapa, a to je cena od svega 150 mesečno, iliti 3.600 ukupno. Na sajtu (ovde) stoji da iPhone 16e uz M paket košta 98.976 dinara, da zaokružimo na 99.000. Kada se oduzme popust na reciklažu od 15.000 i tvoj dodatni popust od 50.000, ostaje da treba da platiš još 34.000, pa bi rata pre bila 1.500 nego 150. Ili možda nešto nisi rekao ili ja prosto propuštam, tipa platio si učešće od 30.000?

U glavnoj temi za postpejd (ovde) već uveliko stižu dojave da su počeli da nude i 12 meseci po dinar, pa 12 po 50%. To je ušteda od ugrubo 60.600 na postpejd paket u odnosu na ono što ćeš ti platiti za dve godine. Ti si, međutim, dobio telefon, to je super ako ti treba, ali jedna stvar se ne uklapa, a to je cena od svega 150 mesečno, iliti 3.600 ukupno. Na sajtu (ovde) stoji da iPhone 16e uz M paket košta 98.976 dinara, da zaokružimo na 99.000. Kada se oduzme popust na reciklažu od 15.000 i tvoj dodatni popust od 50.000, ostaje da treba da platiš još 34.000, pa bi rata pre bila 1.500 nego 150. Ili možda nešto nisi rekao ili ja prosto propuštam, tipa platio si učešće od 30.000?
pisao sam iz glave cifre ali evo sad tacno sve....i jeste i zato mi je i bio cudno i nisam verovao u to sta kaze da mi je rata za telefon tasko mala ali kad je stiglo sve postom izaslo me tacno...tarifa kosta 3699 din (4499 - 800 din popust na pretplatu ) + uredjaj na 24 rate ( Iphone 16e) 119 din mesecno .....jesam hteo telefon detetu da uzmem...inace evo tacno sta pise u ugovoru
Ostvareni popust:
Save Desk uz popust na telefon na rate ....vaucer 6To8..... iznos 15000din , vaucer GXKN.... iznos 10000din ...uredjaj ce biti naplacen i fakturisan po ceni od 2856 din na yettel rate , placeno odmah 0 din , zaduzenje na rate 2856 , prodajno mesto Ship-to-order
a dole pise puna cena uredjaja 115 000 din ...u svakom slucaju sacu slikati pa cu okacim sliku kao dokaz jer i ja jos uvek ne veerujem cekam taj 1 racun :)
pisao sam iz glave cifre ali evo sad tacno sve....i jeste i zato mi je i bio cudno i nisam verovao u to sta kaze da mi je rata za telefon tasko mala ali kad je stiglo sve postom izaslo me tacno...tarifa kosta 3699 din (4499 - 800 din popust na pretplatu ) + uredjaj na 24 rate ( Iphone 16e) 119 din mesecno .....jesam hteo telefon detetu da uzmem...inace evo tacno sta pise u ugovoru
Ostvareni popust:
Save Desk uz popust na telefon na rate ....vaucer 6To8..... iznos 15000din , vaucer GXKN.... iznos 10000din ...uredjaj ce biti naplacen i fakturisan po ceni od 2856 din na yettel rate , placeno odmah 0 din , zaduzenje na rate 2856 , prodajno mesto Ship-to-order
a dole pise puna cena uredjaja 115 000 din ...u svakom slucaju sacu slikati pa cu okacim sliku kao dokaz jer i ja jos uvek ne veerujem cekam taj 1 racun :)
.......IMG20251104204934.jpg...
evo nadam se da se vidi ...tako da kazem vam sve ce dati pogotovo telefon samo da ostanete kod njih :S

Poslednja izmena:
Jeste malo čudno izraženo, ali definitivno izgleda da je to to, odlično! Možemo onda da zamislimo da si žrtvovao popust od oko 60.600 na tarifu da bi dobio telefon za oko 2.900. Drugim rečima, kao da si uzeo popust, a telefon dodatno kupio za oko 63.500 na 24 rata. Nisam baš stručnjak za telefone, ali brzim guglanjem mi se čini da je to lepa cena. Pritom se ni ne računa da si na popustu (valjda), pa bi mogao da se prijaviš u program Yettel Sve, koji ti, između ostalog, dodatno vraća 500 dinara mesečno (ukupno 12.000), ako ispunjavaš bankarski kriterijum.

Meni deluje, da ti njima treba da plaćaš ratu za paket 3699din mesečno, plus ratu za telefon 2856din.

i meni to deluje ali voleo bih da @Dzamy014 okaci ukupan iznos za placanje kad stigne prvi racun, ako je moguce

Ne znam što vam tako deluje. I ranije je u Yettelu isto pisalo, nula je stajala iza/ispod "plaćeno odmah", pa ukupna cena uređaja (ne jedna rata) iza/ispod "zaduženje na rate". Evo, ja sam pre skoro dve godine sklopom loših okolnosti uzeo jedan telefon i piše mi zaduženje na rate 3.560,00. Definitivno ga ne plaćam toliko mesečno nego 148,33 dinara i ovaj mali iznos se nigde ne pominje u aneksu ugovora, ali se dobija prostim deljenjem iznosa iz aneksa sa 24. Tako će isto i Dzamy plaćati 2.856,00 / 24 = 119,00 dinara mesečno, kako je i naveo.

Evo cisto da kazem kakvu sam ja imao situaciju u Valjevu.....inace imao sam ugovor u Yettelu tarifa mobil M koji je istekao 15 oktobra posto sam znao da moze da se dobije svasta nesto a oni nista ne nude sem obnove ugovora ja lepo odem u MTS i podnesem zahtev za prenos broja i trazim tarifu omorika S i Iphone 16e stim sto telefon ide preko unicredit banke na 48 meseci rate i rata za telefon bude 1400 din....posle samo par sati ili ti tacnije sutradan ujutru zovu iz Yettela iz Beograda i naravno pa zasto pa sta treba pa to i evo ovakoo ja mogu da vam ponudim da imate istu tarifu Mobil M za 3599din i na poklon za kupovinu telefona vam poklanjamo 50 000 din i ako odnesete 3 uredjaja za reciklazu tu vam je plus 15 000din i bla bla ovo ono i ja drugari dobih Iphone 16e za 150 din mesecnu ratu ...tog trenutka nisam mogao da verujem dok sutradan nije stigao paket kurirskom sluzbom sa telefonom i ugovorom tako da sad mi je sve zajedno nekih 3750 din mesecno ......sve mozete da dobijete samo odete i podnesete zahtev za prenos broja kod drugog operatera i odmah zovu :)
Odlično!
Meni već godinama daju 50% na ceo paket uz ponekad potrebu podnošenja zahteva za prelaz na prepaid, naravno telefon nisam nikad uzimao niti ću.

Covek je dobio 96120 dinara popusta na ajfon svaka cast. I rata za ajfon mu izlazi 119 dinara mesecno. Ovakav popust jos nisam video. 15000 za recilklazu daju svima ali 96000 topcina. 😃

Pritom, da se ponovim, uopšte nije na dodatnom popustu po pitanju same tarife, pa bih mu preporučio da pokuša da se prijavi na Yettel Sve ako ima mogućnost da ispuni bankarski kriterijum, i tako potencijalno izvuče još po 500 dinara mesečno, a ukupno 12.000 u toku ugovorne obaveze. Svakako mu ne bi škodile ni ostale pogodnosti tog programa, poput dodatnog interneta u romingu. Kažem pokuša, jer ipak ne bi bilo neobično da ga odbiju zbog dodatnog popusta za telefon, ali potencijalni dobitak je velik i smatram da je i te kako vredan pokušaja.

Pa nisi dobro pročitao moju poruku, tj. zanemario si ključni deo: nije na dodatnom popustu po pitanju same tarife. Koliko znam, a evo opet upravo čitam, to je jedino što uslovi programa pominju, da mora da plaća komercijalnu cenu paketa, koju će on svakako plaćati, a to je 3.699 bez elektronskog računa ili 3.599 sa njim. To se ne menja sve i da su mu poklonili deset telefona (to je 1000% nezavisnog popusta, ako već gledaš takve brojke). Naravno, mogli bi da dodatni popust za telefon iskoriste kao razlog za odbijanje, jer su im ionako labava pravila, tj. različite stvari pišu na različitim mestima, pa mogu i prozvoljno da ih tumače, ali bez ikakve sumnje vredi pokušati. Nije to nikakva procedura, odmah se dobije povratna informacija može li ili ne.

Prešao sam pre par dana u SBB-u sa EON LIGHT DUO na NET BASIC, malopre ih zvao jer mi je puko net, i na kraju razgovora mi nudi da pređem iz MTS u Yettel, da bih dobio kao 50% jeftinije pakete.

Neki mi izdiktirala za 1500 din mesečno, neograničeni pozivi i sms i 30gb interneta.

Prvo, koji je to paket na sajtu? Drugo, jel to dobar deal? Ističe mi početkom decembra u MTS-u, trenutno njihova ponuda za produženje nije zadovoljavajuća....

Istekao EDIT:

opet smo se čuli, nudili su mi yettel 20, 3 godine ugovor, popust 50% ali da mi daju novi broj, što meni nije interesantno.

Da li je neko ovde koristio Yettel kućni net uz ugovor na ruter, i ako da, na koju foru se može tu izvući neki popust kada istekne pretplata, ako uopšte može? Meni uskoro ističe, a nisam uzimao telefon i slično, samo taj paket interneta uz ruter

Da li je neko ovde koristio Yettel kućni net uz ugovor na ruter, i ako da, na koju foru se može tu izvući neki popust kada istekne pretplata, ako uopšte može? Meni uskoro ističe, a nisam uzimao telefon i slično, samo taj paket interneta uz ruter
@psyboy ja koristim vec drugi ugovor Mobilni Internet Max paket,i dobijas u paketu neogranicono interntet po punoj 4G brzini+normalno trazis im ide ruter za 1RSD.Preciznije receno dobijas 1000Gb mesecno nemoz da potrosis nikako,ja ceo mesec koristim i za telefon i Laptop nema sanse da potrosis...to kosta 2.900RSD mesecno.Ali tu popusta tipa 50% nema cena je toliko i kraj...hmmm jedino se razmisljam kad mi ovaj ugovor istekne da ga raskinem i odmah sklopim nov cisto da bih dobio nov ruter.Sad imaju neke iole pristojne ide nano sim,a u ovaj moj stari ide cela kartica.Brzine setaju no u proseku izvlacim po 60ak Mbps,za klasican surf ili YT filmovi onlayn,sasvim dovoljno...ali na zalost tu popusta nema YETTEL POSTPEJD MOBILNI INTERNET uz paket 400Gb puna 4G brzina cena 2000RSD uz ruter Huawei B530-336 on je ponajbolji sto nude :)

Ja imam 300gb za 1800din, ali to je bilo pre 2 godine, ja ne mogu ni ovo da potrošim, retko kad mi ostane malo na kraju meseca, zato me i zanima da li može da se izvuče neki popust ili da se uzme tipa 250gb za manje pare pošto sam na sajtu video te količine koje nabrajaš. Šta znam, meni je ruter ok, veći problem je sam signal koji s vremena na vreme ume da bude slabiji, mada kapiram da je to tako kos bilo kog operatera

Ja imam 300gb za 1800din, ali to je bilo pre 2 godine, ja ne mogu ni ovo da potrošim, retko kad mi ostane malo na kraju meseca, zato me i zanima da li može da se izvuče neki popust ili da se uzme tipa 250gb za manje pare pošto sam na sajtu video te količine koje nabrajaš. Šta znam, meni je ruter ok, veći problem je sam signal koji s vremena na vreme ume da bude slabiji, mada kapiram da je to tako kos bilo kog operatera
Meni su nudili kada sam podneo zahtev za raskid 3 meseca po dinar za paket od 400GB koji sam placao 2000 odbio sam jer sam uveo vdsl pa mi ne treba.

Već skoro 2 godine nude samo 6 meseci 1 dinar, 18 meseci puna cena komercijalnog paketa ( iz Yettel u mt:s ). Ako želite 12 meseci 1 dinar, 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu ( ostanak u Yettel mreži), samo i samo, podneti zahtev* u A1 SRB mrežu na dopunu ( prepaid ).

Ponuda 12 meseci 1 dinar, 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu SAMI MORATE NAGLASITI, neće vam ponuditi sami odmah na prvu ( prvo idu sa 30% ili 40% pa ako odbijete, 50%, ako i to odbijete, onda ide ponuda 6 meseci 1 dinar 18 meseci 50%, pa ako i to odbijete, zadnja najniža i ,,najjeftinija" ponuda : 12 meseci 1 dinar, 12 meseci 50% ). Ako i zadnju ponudu odbijete, byebye u drugu mreži gde ste hteli / niste hteli da prenesete telefonski broj..

Primer paketa Yettel Mobile M :

1. 1 godina 1 dinar, 2 godina 2150 dinara mesečno
2. Za taj dvogodišnji ugovor, prosek paketa ( cena ) je 1080 dinara mesečno.
Znaci, kad mi sad istekne UO , krajem Novembra, treba da zatrazim prenos yettel broja u A1 pripejd. Pa kad me budu zvali iz Yettela da zatrazim 12m 1din i 12 meseci 50%? ili moram odbiti par ponuda prvo, pa onda zatraziti 12m 1din i 12m 50% ?

Znaci, kad mi sad istekne UO , krajem Novembra, treba da zatrazim prenos yettel broja u A1 pripejd. Pa kad me budu zvali iz Yettela da zatrazim 12m 1din i 12 meseci 50%? ili moram odbiti par ponuda prvo, pa onda zatraziti 12m 1din i 12m 50% ?
Zatražiti prenos Yettel broja u A1 SRB mrežu da se prenese na PREPAID ( dopuna* ). Nakon što Vas Yettel pozove, kažete im:

Ili ćete mi dati ponudu 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu ( pošto je ugovor na 24 meseca / dvogodišnji ugovor ), ili pustite telefonski broj da se prenese u drugu mrežu.

Nakon par minuta kada Vam kažu da se strpite da vide da li Vam tu ponudu mogu odobriti, odobriće Vam.

Znači ukratko rečeno, onaj ko želi da ostane u Yettel mreži sa ponudom 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu, samo, i samo, podneti zahtev za prenos broja u A1 SRB poslovnici na dopunu ( prepaid ), pošto Agenti A1 SRB mreže služe da po povoljnijim prenesete broj kod njih ( ako ste 100% sigurni da biste njihove usluge koristili ), a ako niste 100% sigurni da li želite njihove usluge koristiti ili Vam je gore navedena ponuda bolja, ( ukratko rečeno ako Vam se ostaje u trenutno ( Yettel ) mreži, samo podnesite zahtev za prenos broja u A1 SRB mrežu na prepaid ( dopunu ), dobijete poziv Yettela, ODMAH! im kažete ponudu što sam napisao u drugom pasusu.

To je to, ponuda će biti za par minuta odobrena ili će Vas do kraja dana pozvati ako budu rekli u pozivu u fazonu nekom kao da oni moraju pozvati višu nadreðenu silu da vide da li će taj sektor odobriti taj navedeni popust ( 12 MESECI 1 DINAR, 12 MESECI 50% popusta na mesečnu pretplatu ).

Zatražiti prenos Yettel broja u A1 SRB mrežu da se prenese na PREPAID ( dopuna* ). Nakon što Vas Yettel pozove, kažete im:

Ili ćete mi dati ponudu 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu ( pošto je ugovor na 24 meseca / dvogodišnji ugovor ), ili pustite telefonski broj da se prenese u drugu mrežu.

Nakon par minuta kada Vam kažu da se strpite da vide da li Vam tu ponudu mogu odobriti, odobriće Vam.

Znači ukratko rečeno, onaj ko želi da ostane u Yettel mreži sa ponudom 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu, samo, i samo, podneti zahtev za prenos broja u A1 SRB poslovnici na dopunu ( prepaid ), pošto Agenti A1 SRB mreže služe da po povoljnijim prenesete broj kod njih ( ako ste 100% sigurni da biste njihove usluge koristili ), a ako niste 100% sigurni da li želite njihove usluge koristiti ili Vam je gore navedena ponuda bolja, ( ukratko rečeno ako Vam se ostaje u trenutno ( Yettel ) mreži, samo podnesite zahtev za prenos broja u A1 SRB mrežu na prepaid ( dopunu ), dobijete poziv Yettela, ODMAH! im kažete ponudu što sam napisao u drugom pasusu.

To je to, ponuda će biti za par minuta odobrena ili će Vas do kraja dana pozvati ako budu rekli u pozivu u fazonu nekom kao da oni moraju pozvati višu nadreðenu silu da vide da li će taj sektor odobriti taj navedeni popust ( 12 MESECI 1 DINAR, 12 MESECI 50% popusta na mesečnu pretplatu ).
Hvala puno. Jos samo, da li znas koliko agent A1 moze da da popust za premaz u A1 mrezu?

Hvala puno. Jos samo, da li znas koliko agent A1 moze da da popust za premaz u A1 mrezu?
Nema na čemu, agenti A1 SRB mreže nude 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca.

Pre je bilo da možeš ostaviti kontakt podatke virtuelnoj prodavnici / poslovnici, pa da te virtuelna poslovnica / prodavnica pozove pa ti daju 50% popusta na mesečnu pretplatu, e sada ne znam da li je to još aktivno... Ako bi nam neko mogao dati odgovor na drugi pasus i treći pasus u temi za A1 SRB operatora, pošto ne znam / ne znamo, da li odlazim / odlazimo sa teme... Hvala..

E sada ne znam koliki % daje A1 SRB mreža kada pozoveš njihov korisnički centar pa pritisneš broj da bi želeo da postaneš njihov korisnik... To još ( valjda ) niko nije napisao lično iskustvo kako je prošlo...

Nema na čemu, agenti A1 SRB mreže nude 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca.

Pre je bilo da možeš ostaviti kontakt podatke virtuelnoj prodavnici / poslovnici, pa da te virtuelna poslovnica / prodavnica pozove pa ti daju 50% popusta na mesečnu pretplatu, e sada ne znam da li je to još aktivno... Ako bi nam neko mogao dati odgovor na drugi pasus i treći pasus u temi za A1 SRB operatora, pošto ne znam / ne znamo, da li odlazim / odlazimo sa teme... Hvala..

E sada ne znam koliki % daje A1 SRB mreža kada pozoveš njihov korisnički centar pa pritisneš broj da bi želeo da postaneš njihov korisnik... To još ( valjda ) niko nije napisao lično iskustvo kako je prošlo...
Hvala jos jednom. Za A1 imam br agenta preko kojeg sam dobio popust za kucni net. Pa ga mogu pozvati da vidim u vezi ponude za A1 ako bih prelazio.

Hvala jos jednom. Za A1 imam br agenta preko kojeg sam dobio popust za kucni net. Pa ga mogu pozvati da vidim u vezi ponude za A1 ako bih prelazio.
Nema na čemu. Pozovite kada bude bio radni dan, pitajte da li može ponuditi 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca, ako kaže Da, zakažite vreme prenosa broja npr. ako vam ugovor ističe 26.11.2025., zakažite sastanak i prenos broja 27. ili 28. 11.2025.

Pozdrav zatrazio sam prelazak iz MTS u Yettel i dobio neke fine uslove, sad to ce se pokrenuti po isteku ugovora. Ocekujem i da ce me MTS zvati, da li je neko imao iskustva sa tim? Sta ce nuditi, sta moze da im se izvuce i slicno? Da znam dokle da idem.. Soko lite tarifa je u pitanju

Pozdrav zatrazio sam prelazak iz MTS u Yettel i dobio neke fine uslove, sad to ce se pokrenuti po isteku ugovora. Ocekujem i da ce me MTS zvati, da li je neko imao iskustva sa tim? Sta ce nuditi, sta moze da im se izvuce i slicno? Da znam dokle da idem.. Soko lite tarifa je u pitanju
Povoljnije je podneti zahtev iz mt:s/Yettel u A1! mt:s i Yettel daju najveće ponude kada se zatraži prelazak broja u A1 SRB mrežu!

A1 i Yettel nude 12 MESECI 1 DINAR 12 MESECI 50% popusta na mesečnu pretplatu, kada neki njihov korisnik podnese zahtev za promenu operatora.

Kod mt:s se dobija samo 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca ( a može i više, 70% ide za Omorika S a za Omorika M 60% ), ja bih Vam ipak preporučio da im zatražite 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu, da vidimo da li će Vam odobriti tu ponudu.

Primer za SokoMax tarifu:

12 meseci 1 dinar
12 meseci 50% => 2300/2400 dinara mesečno.

Popust koji sam Vam naveo da pokušate da dobijete važi i za ostale postpaid pakete, najveći paket sam samo naveo kao primer.

Za :

Omorika S => 70%.
Omorika M => 60%.

Ali ja bih na vašem mestu pokušao da dobijem ponudu 12 MESECI 1 DINAR 12 MESECI 50% popusta na mesečnu pretplatu ( ovu ponudu im sami morate navesti ako želite da vam odmah ili u roku od par minuta do najkasnije tog dana odobre ponudu ).

Navedeni popusti i ponude se dobijaju SAMO ako podnesete zahtev za prelazak broja u A1 SRB mrežu na DOPUNA ( PREPAID ), ako želite najjeftiniju moguću ponudu da dobijete kod trenutnog provajdera.

Ako ste se odlučili da koristite usluge Yettel mreže, nude 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca u poslovnici samo za Yettel Mobile M i L pakete ( nisam siguran da li nude 50% i za manje pakete ).

Ako želite da koristite usluge A1 SRB mreže, pronaći agenta koji daje 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca.

A kakvi su uslovi prelaska iz A1 u Yettel? Posto mi taman za dve nedelje istice ugovor. Kada mogu da pokrenem prelazak?

A kakvi su uslovi prelaska iz A1 u Yettel? Posto mi taman za dve nedelje istice ugovor. Kada mogu da pokrenem prelazak?
Postupak zahteva za prenos broja možete pokrenuti na dan isticanja ugovorne obavezenje ali tek od 18:00 ili sutradan nakon isteka ugovorene obaveze, u poslovnici nude 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca ( sada ne znam da li za sve tarife nude, ja sam pitao za Yettel Mobile M, rekla je odmah da može cena je 2200 dinara mesečno ).

Tako da se morate raspitati u poslovnici na koje pakete daju 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca na licu mesta.

A ako Vas A1 pozove radi ostanka u mreži, zatražite im čuvenih 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu.

Povoljnije je podneti zahtev iz mt:s/Yettel u A1! mt:s i Yettel daju najveće ponude kada se zatraži prelazak broja u A1 SRB mrežu!

A1 i Yettel nude 12 MESECI 1 DINAR 12 MESECI 50% popusta na mesečnu pretplatu, kada neki njihov korisnik podnese zahtev za promenu operatora.

Kod mt:s se dobija samo 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca ( a može i više, 70% ide za Omorika S a za Omorika M 60% ), ja bih Vam ipak preporučio da im zatražite 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu, da vidimo da li će Vam odobriti tu ponudu.

Primer za SokoMax tarifu:

12 meseci 1 dinar
12 meseci 50% => 2300/2400 dinara mesečno.

Popust koji sam Vam naveo da pokušate da dobijete važi i za ostale postpaid pakete, najveći paket sam samo naveo kao primer.

Za :

Omorika S => 70%.
Omorika M => 60%.

Ali ja bih na vašem mestu pokušao da dobijem ponudu 12 MESECI 1 DINAR 12 MESECI 50% popusta na mesečnu pretplatu ( ovu ponudu im sami morate navesti ako želite da vam odmah ili u roku od par minuta do najkasnije tog dana odobre ponudu ).

Navedeni popusti i ponude se dobijaju SAMO ako podnesete zahtev za prelazak broja u A1 SRB mrežu na DOPUNA ( PREPAID ), ako želite najjeftiniju moguću ponudu da dobijete kod trenutnog provajdera.

Ako ste se odlučili da koristite usluge Yettel mreže, nude 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca u poslovnici samo za Yettel Mobile M i L pakete ( nisam siguran da li nude 50% i za manje pakete ).

Ako želite da koristite usluge A1 SRB mreže, pronaći agenta koji daje 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca.
Da, Yettel mi je dao M paket po 50% kroz svih 24meseca, nista cekacu onda poziv mts pa cu pokusati da dobijem to 12meseci 1rsd, 12 meseci 50% ako zele da ostanem

Vrh Dno