Imam Total 40 i popust 50% već skoro šest godina. Krenulo se od prastarog Total 5, pa sam vremenom dizao na 10, 20, 40...
Ugovor mi ističe u decembru. Danas stiže poruka kako mi ugovor ističe u decembru i kako ću dobiti detalje nove ponude u drugoj poruci. Pritom, nikog nisam zvao, ništa tražio.. Ja se poradovah, reko jupi, 50%... Kad ono, oni meni nude, pazi sad... Yettel 20 za 2300 dinara! I to da aktiviram odmah, kako bi paket odmah krenuo! Juhuuu! Bolje da su napisali: Poštovani, smatramo da ste mentalno poremećeni, i mi bismo malo da vas, uh oh u zdrav mozak. Pardon, bolestan mozak.
Čekaj bre. Trenutno plaćam total 40 1700 dinara. Imam 40 giga interneta, tri aplikacije. A vi tražite da ja dva i po meseca pre kraja ugovora otpočnem novi, skuplji za preko 35%, sa 50% manje saobraćaja i sa samo jednom aplikacijom? Ovo više nije ni vređanje inteligencije, ne znam šta je tačno.
Imam kod njih i i internet, televiziju i fiksni pa i mobilnu i ovo je valjda divan način da mi se zahvale. A da, i Yettelbank mi je primarna banka. Ne očekujem ja da mi dižu spomenik ispred Yettel direkcije, niti da moje ime graviraju u svom liftu. Očekujem da me samo niko ne vuče tamo gde se inače ne povlači. Stvarno mi Yettel odgovara sve ove godine i stvarno sve radi besprekorno, ali stvarno nisam tolika budala.
Imam nagradu od A1 da prenesem broj i da godinu dana ne plaćam ništa i žao mi je što ću to morati da uradim. Mislio sam da nekom poklonim tu nagradu i nastavim sa Yettelom ako ne po starom, ono bar po nekoj logici za iste novce i sličnim paketom, ali jok. Oni izgleda žele da odem. Tako me je A1 oterao posle 6-7 godina i raznih paketa, sad me oni vraćaju u A1. Ovaj broj je svih 17 godina bio u ovoj mreži, ali kad već imam tu ponudu, otići će u A1.