Šta je novo?

50% popusta

ima li nekih popusta za prelazak sa pri na post pejd? :)
samoj nemoj ove standarde sa sajta.. ima li vas?

Мени у апликацији увек стоји понуда са 50% попуста за прелазак на постпејд, сад дају и неки интернет додатно.

gledam sajt.. nista spec.. sve nesto mrsavo..
20god imam broj kod njih
mts mi ima bolju ponudu

gledam sajt.. nista spec.. sve nesto mrsavo..
20god imam broj kod njih
mts mi ima bolju ponudu
Proverite u njihovoj aplikaciji da li Vam prikazuje 50% popusta na mesečnu pretplatu ( 24 meseca ).

Ako želite 6 meseci 1 din 18 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu, podneti zahtev za prelazak u A1 SRB.

Ako želite 6 meseci 1 din 18 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu, podneti zahtev za prelazak u A1 SRB.
Da li se mora cekati da istekne ugovorna obaveza ili se moze podneti zahtev za prelazak i ranije, konkretno mesec dana ranije kao sto je moj slucaj. I koliko vremena prodje od zahteva za prelazak u A1 do momenta kada ponude 50% popusta?

Za prenos (ili fingiranje prenosa u tvom slucaju u A1) mora da se ceka istek ugovorne obaveze.
Sto se poziva tice, brzo reaguju, cim im stigne zahtev od A1, dan, dva bukvalno.

Da li znate da li postoji neki dodatni popust ako se broj prenosi u Yettel? Nisam našao ništa na sajtu što se odnosi na taj slučaj, samo standardne ponude za tarife koje i nisu toliko primamljive.
Ne zanima me uređaj, samo čista terifa.
U MTSu sam već 20 godina i počeli su ozbiljno da me nerviraju pa bih ih promenio svakako, samo je pitanje gde preći.

Nećeš se usrećiti u Yettelu.

Nemoj da me shvatiš pogrešno, cenim upozorenje, ali mi ovako uopšten odgovor malo pomaže.
Verujem da imaš osnova za to što pričaš, ako sam dobro shvatio iz teme imaš već dugo 3 broja kod njih, ali isto tako si ostao kod njih što je opet neki signal.
Kad budeš imao vremena zamolio bih te da iskuckaš par konkretnih stvari na kojima baziraš odgovor, a verovatno nigde neću mega da se usrećim jer je svaki provajder problematičan na svoj način jer su "tako u mogućnost".

Da slažem se @Rolle , imam 3 broja i sva tri već prebacujem u A1. Mnogo su skupi, u inostranstvu deru ako koristiš roaming, pokrivenost je najslabija u ruralnim predelima. Ako voziš bajs, pesacis ili šta već po nedodjijama. Mreža je veoma opterećena, pre 5 godina sam na 4g izvlačio oko 150mb, sad jedva 50 60 sa 3x boljim telefonom. Non stop šalju neke nebulozne promocije, onaj yettel petak koji nikad niko nije dobio ništa korisnije od 10% na već uvećane cene u radnjama. I da, odem do njih da uzmem smartic satic za klinku, kaže mi radnica, oooo pa vi ste kod nas 300 godina, imaćete popust, umesto 950, stizaće vam oko 680din mesečno paket plus rata za satic. Ja rekoh ekstra, mada mi nista ne znači tih 300din mesečno realno. Naravno, stiže mi prvi račun 1300din, naplatili izdavanje Sim kartice, a drugi mesec standardnih 949din. Bez popusta. Smešni su saberi, oduzmi. A jesu bili ok firma i znali su da su bolji i znali su da naplate. To pokušavaju i sada, da zarađuju na staroj slavi.. Neće moći kod mene. U A1 imam, tj ću imati msm 3gb neta mesečno za roaming svakog meseca. Kod njih je roaming pakao skup. Tj varira od zemlje do zemlje. Ne znam kojom logikom.

@nidzakv Hvala ti! E baš takva iskustva su me zanimala, pogodio si u metu! Pogotovo ovo sa nedođijama jer mi je i to jako interesantno. Iskreno i ja sam ih razmatrao na bazi stare slave, iako mi je A1 delovao kao bolja ponuda.

Nazad
Vrh Dno