Šta je novo?

5.1 sistem

Ne znam za BG.

Za Dayens znam da ih pravi i za jednog lika iz Ravnog Sela, al' je problem sto to sve kosta kad se tako pazari. :( Recimo cena kit-kompleta x 2.
Najbolje bi bilo kad bi imao vremena da se sam poigras sa time.

p.s. Znam da sve ovo vecinu ljudi tera da kupe fabricke kutije... :(

A predlog za neke gotove kutije za Yamaha V457?

Opet ono staro: Kol'ko paaaara? :)

Sorry, da sam procitao ponovo thread ne bi morao da te pitam ponovo. :wall:

Al' aj' ponovo da te pitam nesto drugo. Sto ne bi pazario neki sistem zvucnika bez receivera, kao npr. Logitech Z5500 (opet :)) i ostane ti para u dzepu, a sam kazes da nemas puno prostora?

Varijanta receiver i 5.1 sistem malih pasivnih zvucnika sa aktivnim sub-om te kosta skoro duplo vise, a ne dobijas nista.

Ne moraju mali,odlucio sam se za velike...

Pazi, ovi AP17 koji se pominju na prethodnoj strani od strane matana su bili VRLO dobri zvucnici za male pare, al' sad stvarno ne znam kakvi su novi, posto "onaj" BM Acoustics ne postoji vec dugo. :(

Opet, pominjani vrlo solidni Wharfedale Diamond 9.5 ne smeju da stoje blizu zida ni pod razno, a i malo su i skuplji od cifre koju bi izdvojio.

p.s. 'Ebi ga, covek sa HiFi foruma je prodao jako fine Visaton kutije (slicne mojim, al' imaju samo po jedan 8" bas po kutiji) pre jedno mesec dana, a prodavao ih je jako dugo. Da si tu uleteo... :( Mozda nesto naidje u oglasima, ako ne zuris... Mogu da pratim za tebe...

A kakvi su ovi
ELTAX LIBERTY 5+ LIGHT BEECH \
ELTAX MATRIX 5-PACK SILVER
ELTAX SYMPHONY 10.3 BEECH *

Ili Mission M51,M61
Celestion F 20
Kef cresta 30
Monitior Brobze 2

Od svega toga sam na kratko (nedovoljno da dam ocenu) cuo samo KEF i Monitor Audio. Od Eltax-a (Danci, ako se ne varam) sam slusao samo stare modele i ima ih koji vrlo fino zvuce, al' to ne znaci ama bas nista dok se ne cuje konkretan model.

Najbolje je da lepo poneses svoje omiljene diskove i poslusas sta ti se svidja! ;)

Nazad
Vrh Dno