Delija je napisao(la):Recimo Wharfedale Diamond 9.5
Ovo bi trebalo da bude nesto malo jace od 450 evrica, a izvestaj sa slusnog testa cu ti podneti za oprilike nedelju dana, posto je drugar upravo upario Denon PMA-1500 pojacalo (vrlo jaka spravica!) i te zvucnike (pazario ih je "napolju", tako da ne znam tacnu cenu).
:d:d:d:d:djoriq je napisao(la):So what's the moral of the story? This system is so loud it will piss even deaf people off.......
Delija je napisao(la):Bogami... moram da se dopunim...
Slusao sam na HiFI Show-u Diamond 9.6 i nikako nisam zadovoljan. Jos je "muljaviji" od 9.5, tako da sam postao sumnjicav u ono sto sam napisao oko pozicioniranja zvucnika, tj. da je u tome problem... :trust: Moracemo da probamo...
Delija je napisao(la):Moracu da odem do njihovog salona da tamo poslusam natenane...
Vidi kad sam se zainteresovao za zvucnike poslusao sam nekoliko kombinacija(znaci prethodno nisam imao neka iskustva) i to kef q1, kef q5,MA b4 i na kraju monitor audio rs6(na nad c352 pojacalu i nad c521 playeru),od tih zvucnika meni su se iskreno najvise dopali kef q5, a onda sam otisao do music master-a i poslusao diamonde 9.5 sa omiljenim cd-om grupe Cure i nisam stekao toliku razliku u zvuku sa predhodnim kombinacijama u odnosu na razliku cena(koja je evidentna) tako s obzirom da je ovo moj prvi sistem krenuo sam sa skromnijom varijantom,a posle videcemo... ,)Delija je napisao(la):Sad ovde dolazimo do jedne skakljive stvari...
Koji sistem si imao pre ovoga i koliko iskustva imas sa slusanjem drugih kvalitetnih sistema, tj. da li imas neku referencu za poredjenje?
U svakom slucaju cu da im banem...![]()
Delija je napisao(la):Ali, ako se nadju stari polovni primerci, to je vec peta stvar.
BTW, AP17 tesko mogu da prodju bez sub-a.
Miki je napisao(la):Delija gde da nadjem one Visaton zvucnike?Imas li jos neki predlog ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari