Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Par drugara iz firme je na mts i svi imaju 4G i iPhone-ove i stalno im je 4G auto. Kada sam ih zvao ni jednom nisu bili nedostupni, ali kada su oni zvali mene ja sam gomilu puta bio nedostupan (isto iPhone) i primao poruke od Telenora o propustenim pozivima...
Ево снимио сам један део слања, да се види како то иде са 4Г Теленор мрежом. Не кажем да и друге не раде исто или боље... Само да је добро и боље од 3Г бар 3 пута... Pogledajte prilog 214834Pogledajte prilog 214835Pogledajte prilog 214836
Значи није класичан тест брзине, већ слање на 'клауд' сервер...
Дакле више од 100 МB за минут.. и све готово за 10 мин, вероватно и за 5, али имао сам друге обавезе у тих 5-10 мин па нисам скроз испратио слање....
Dakle oko 14Mbps up. Nothing special za 4G... Cak je i u mojim testovima Telenor gurao toliko.
Naravno postoji sansa da je moglo i brze, ali da taj cloud server ima mali bandwidth, ali sumnjam...
14up prosek nije bas malo. Nije nevidjeno puno, ali nije uopste malo za prosek na tako velikom rasponu. Njemu je u sustini radio max. koliko Telenor pusta (50/15) upload.
Telenor je pustio 4G na baznoj stanici na marketu "Orasac" (ul. Serdar Janka Vukotica 1A) na Labudovom brdu. Time je pusten 4G na svim baznim stanicama na Labudovom i Petlovom brdu.
Naravno da ne, nego cisto kao informacija. Ne desava se cesto ali desi se, ne znam kako je i koliko cesto kod ostalih, verujem da je manje vise isto i da ce tako biti dok se ne pusti VoLTE.
A kad je planu da puste VoLTE?
Baš čitam o tome, ima mnogo prednosti u odnosu na druge standarde.
Jel su sve mreže VoLTE na 800mHz?
Edit
Prvo moram uzeti telefon koji podržava VoLTE.
Вип пустио БС и у Липовичкој шуми; тако да су до Ваљева пустили све уз Ибарску (рачунајући и крак од Лајковца), само у самом Лазаревцу нису пуштене све, али оне и нису баш уз магистралу. Али им фале и комплетне нове БС у Ћелијама и делу Степојевца.
А Теленор пустуо у Барајеву и највероватније у Рипњу.
Mozda i ne mora nova. Vec neko vreme se prodaju USIM prepaid kartice. Ko je skoro kupio prepaid, velika je sansa da nece morati da menja karticu da bi imao LTE.
Pozdrav