Novi Sad, VIP mreža
1. TC BIG, napolju
2. TC BIG, unutra
3. Kod Rode (bivši Merkur)
Pogledajte prilog 208465 Pogledajte prilog 208466 Pogledajte prilog 208467
Vip, Novi Sad, Železnička stanica
Pogledajte prilog 207779
Izvini,a kakvu ti brzinu ocekujes kad ti je signal skoro na pola,ako dobro vidim? Sto znaci verovatno oko 90-100 dBm,koliko ti je?
Послато са KIW-L21 уз помоћ Тапатока
Evo sve mi se srce cepa,ne znam sta cu od vasih dokaza. Meni leti i sije bar 20% ostala 2 u kvalitetu i jos jedini ne kradu i dok je tako nema beganja od njih.Tesko je kad ti neko pokaze brojkama pokaze kako ti Tnor lose radi?![]()
Iskreno ja sam ocekivao neke promene kod njih, posle mobtela.Tesko je kad ti neko pokaze brojkama pokaze kako ti Tnor lose radi?![]()
Uleteli su u pricu sa bankom a i tu pola nespremni, malo malo nesto nesto prosiruju/dogradjuju.
Postoji stvarno zakonski rok? Koju osnovu sam propustio... koliki je? (mada me ne brine jer kao fizicko lice godinama ne primam, a za firme je to 24h u Raifu i Intesi, sto je taman OK!)Mali off, ali u poslednje vreme sem toga probijaju i zakonski rok za knjizenje deviznog priliva skoro uvek... Nisam jedini kome se desavalo, i tek kada ih pozoves i kazes da znas koliki je rok, odmah ti stigne poruka da je proknjizen priliv...
Po tome gde se i kako sporadicno to desavalo, verovatno je problem samo na baznim stanicama, mozda i ne zbog samog opterecenja, vec podesavanja.Samo da prijavim da nisam imao naknadnih problema sa 4G i propuštenim pozivima sem one situacije koje sam naveo. Tako da će stvarno biti da je zbog tržnog centra. No svejedno mislim da tu nije dobar posao napravljen i da bi to više trebalo da trpi pre nego krene da puca...
Pa ovo je extra signal, cak i -96dBm je fin.
Meni VIP na toliko radi preko 50/15 uvek
Nitro ili ima neki specific problem sa onim brzinama, ili se mnogo vise krece od ostalih, pa zato ima vise problema. Kao Desp na VIPu.
Ili Poglavica na bilo kom operateru![]()
4G varira izmedju 5 i 20Mbps max down. Signal max, lokacija se vidi sa slike.
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cak mislim da je ova stanica sto je pustena kod mene LTE 1800. Pokriva samo za nijansu bolje od 3G.
Ja nisam ni rekao da nema veze sa Telenorom, ne znam do čega je. Zadnje što sam uradio na telefonu je da sam App Textra stavio na Automatic umesto na dosadašnje Always save power... Za sada sve stiže, možda je i u tome bila fora.Koliko sam razumeo tvoja kartica je Telenor?
A imas problema da ti stignu poruke i sa MTSa i sa VIPa i od Intese?
I ti i dalje mislis da to nije Telenor problem?
@Darko, ti dam di dam di dam...![]()
Kako bre? Jedan od najboljih rezultata sam baš ja postavio. OVDE
Mislim da Internet malo bolje radi na APN-u net... Odnosi se na Telenor.
Samo apn stavis net?
@all sta stavljate kao authentication type? Apn type? Bearer?
Па да; а није ми ни зачуђујуће то осредње покривање са 800, јер сам видео већ на пуно места... доста лошије од оног што се говорило кад је најављивана та фреквенција код нас.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari