Evo opet:О па како код тебе нема ни тога, не видим, има само тај трећи донекле битан број PCI.
А овај sector је најчешће 1, 2, 3 на 1800, а на 800 31, 32, 33 код Теленора, а 21, 22, 23 код Випа (код Мтс-а видех 4, 5, 6 на 800, хм можда они на свим 800 тако означавају, па се по томе могу распознати, да прелистам поново историју на Нетмонитору...)
Priznajem nisam primetio to na casuKad sam pravio SS sam stavio na LTE only ali 800 nije sigurno jer nisi pazio na času. OPO ne podržava 800.
Bravo doktore, konačno.Kad daš root prava, restartuj aplikaciju i trebalo bi da pokaže
Svi imaju 4G+ opremu sto znaci i brzine, samo su neki limitiranli namerno, neki su na 800 gde ne moze za sad da se izvuku te brzine, ali svi imaju 4G+ opremu, cisto da znas.
Ne samo mts, to sto si samo tu izvukao to zavisi od vise faktora, signal, jacina istog, telefon, preopterecenost BS, koliko ljudi nakaceno na BS... Ima jos da ne smaram sa tim sad.
Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk
Tako i kod mene moralo...
U delu gde pokazuje "Neighbor cells", ne znam je li to broj baznih stanica u okolini ili nešto drugo? Malo mi čudno da ih pokazuje pet i sve na 800MHz...
Ček, sad te ne razumem, pa tamo na onoj slici što sam okačio ima CID i piše 180801?
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
Naravno koriste i 1800 i 800 Telenor.
Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk
Evo šta ratel kaže:Pogledajte prilog 208163
Pogledajte prilog 208164
Ovo je Sean Murray/No Man's Sky lvl izbegavanja odgovora![]()
Najbolji deo je gde na snimku piše server "Hosted by: Vip mobile doo"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari