Pa ja nisam ni rekao za koliko ce, vec kad ce da se sredi.Neće to narednih dve-tri godine.
:d
Širom Srbije ni 2G signal nema dobru pokrivenost dok vi maštate o VoLTE. Ta, i LTE postoji u tragovima![]()
Bravo najbolji post na Benchu meni.Širom Srbije ima kolko hoćeš raspadnutih, neasfaltiranih puteva, a zamisli ljudi kupuju nove automobile.
Kad se nešto napiše tek eto da bi se napisalo...
Živiš u BGu (valjda) gde ti je sve "na dohvat ruke" ne obrativši pažnju na ruralne delove srbije gde ljudi ni osnovnu mobilnu komunikaciju ne mogu sprovesti kako treba i podsmevaš se tome.Širom Srbije ima kolko hoćeš raspadnutih, neasfaltiranih puteva, a zamisli ljudi kupuju nove automobile.
Kad se nešto napiše tek eto da bi se napisalo...
Omg, ti ko da ne vidis sta se u Srbiji odvija... Aj neka pokrije bar MTS Vojvodinu do 2018 to cudo da vidimo, kazem MTS posto je i dalje no1 u Srbiji... Eto posto je Srbija problematicna neka Vojvodinu odrade a dole u Srbiji gde im je "lakse" neka pokriju... Mnogo tezak posao, idi begaj...jasno to su pusti snovi, tako da za nas ta 4G fantazija sirom zemlje nece skoro.Ja ne delim to misljenje, a da budemo realni da vidimo za 4 godine koliko ce i sta pokriti signalom sa 4G, i ne zaboravite da je HR i povrsinski manja i laksa za pokrivanje jer je ravnija topografski u odnosu na Srbiju.
I manja i laksa i pre 4 godine poceli sa uvodjenjem, bilo bi sramota da nisu toliko pokrili.
Nasi imaju tezi posao.
My Samsung S6 sent this
Sa pretplatama od 5e mesecno ima 4G da se otegne ohoho.
Sa pretplatama od 5e mesecno ima 4G da se otegne ohoho.
Apsolutno se slazem taj aspekt nisam namerno napisao da nebi doslo do ovoga a doslo je.Sa pretplatama od 5e mesecno ima 4G da se otegne ohoho.
Ovo kapiram da se ne odnosi na moj post, malo je "prejako".Ti ili nikad nisi imao firmu ili si u gubitku ili lazes, verujem od svega po malo.
Moze, slazem se i ja, ali nije bas sad da ih pljujemo kako nisu do sad zavrsili kao HR operateri koji imaju 4G vec 4 godine.@agan.me Ниси ме споменуо, али да кажем да уопште не спадам у ту описану категорију, нити мислим да има ишта џаба, нити пљујем икога! Само кажем да може мало боље, мало више да се „отворе" према корисницима, није 4Г најважнији наравно, али 2 и 3Г јесу и рецимо цене мобилних апарата могу да буду приступачније.
Tek one za tebe, bas njih briga za tebe interesuje ih tvoj novac ne TI.Za korporacije , nikada necu imati obzira
Kave ima veze razvoj 4G sa investitorima, gluposti.Licno mislim da nam je taj 4G eto nametnut kao nesto sto ce ubrzati nasu ekonomiju i dovuci investitore, a onda sebi lupis samar i dodjes sebi - to su korporacije a njihove izjave
Hrvatski Telekom - primer kako moze LTE da se siri mnogo brze![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari