Šta je novo?

4G u Srbiji: diskusija

Unlimited 4G postoji retko gde, u UK samo Three ga nudi, u DE ne postoji. A ovih Telenorovih 175GB za samo 15eur je mislena imenica za 95% EU. I po kolicini, a pogotovo po ceni.

Vidis li cene koje se pominju u postovima iznad? :laugh:

@alfa
Ma razumem te; loša stvar sa tim paketom (175GB za 1900din) je ustvari to što ga nudi Telenor... :d

@Danilo
Pa ako ovaj net paket i recimo PiS Standard spojiš u Telenor više, zapravo praviš paket sa 600min i 175GB za 3400din (28Eur). Sve na jednoj kartici. Ali opet samo za postojeće korisnike...

Samo što telenor nema 4g u 90% zemlje i brzine su mnogo manje nego kod mts-a i vipa ...

Unlimited 4G postoji retko gde, u UK samo Three ga nudi, u DE ne postoji. A ovih Telenorovih 175GB za samo 15eur je mislena imenica za 95% EU. I po kolicini, a pogotovo po ceni.
A i kod njih se pominje "TrafficSense™ applies to all our plans".
@alfa
Po meni nije ni očekivano da se mnogo koristi. Realno, zaista ne znam kome stvarno treba 150GB+ na mobilnom telefonu (ja npr. kući na kablu potrošim ~100GB mesečno :)). A onaj ko bi hteo da ima da eto se pokaže pred drušvom ispred zgrade, njemu je to naravno skupo; možda bi i koristio da košta ~500din :) Sa druge strane, ljudima koji možda nemaju mogućnosti za adsl i sl., a imaju 3G 900 (ili će imati 4G 800), to je sasvim dobra opcija za net.

Poslednja izmena:
Ovo su već korektne cene.
Samo mi nije jasno, zbog čega nema ovo na sajtu Telenora?

Pa pre nego ponude flat na 4g,valjda logicnije da ponude prvo flat na 3g,ako pristajete na cene 30 evra za 4g,ja bi odma uzeo 3g flat za 10 eura,posto je sporiji od 4g :)

Koliko znam operater drei u Nemačkoj ima flat 150/50 za 45e mesečno,a ima i manjih paketa sa manjom brzinom.Vip zaista ima super 4G,ali ima manju pokrivenost u odnosu na mts.Videcu da li ce mi ikada resiti prigovor u vezi turist sima.Ovaj put sam pominjao ratel,i malo su me ozbiljnije shvatili :D Vip već ima flat do duše samo za biznis korisnike,mislim da je od 06h pa do 12h,čak nije ni neka cifra oko 800 din,ali je flat :) http://www.vipmobile.rs/poslovni/vip-internet/dodatni-paketi-i-usluge/tarifni-dodaci.1847.html

Poslednja izmena:
To je 800 DNEVNO :)

"Za korisnike Vip interneta, koji imaju povremenu potrebu za neograničenim surfovanjem po maksimalnoj brzini u toku radnog vremena, pripremili smo dodatni Vip internet dnevni paket. Aktivirani paket obezbeđuje neograničen surf po maksimalnj brzini prenosa podataka zavisno od tarife, u periodu između 6 časova ujutru i 12 časova popodne, a do kraja obračunskog ciklusa u kome je aktiviran".

Stvarno je konfuzno napisano. Mislim da je 800 din do kraja obračunskog ciklusa u kome je aktiviran.

Ja isto mislim da je 800 din na mesečnom nivou.Eto lepote,ko ima taj paket plus uhvati vipov 4g+ od 225 Mbps uživancija:D

Nije slučajno samo za biznis pakete i baš u to vreme. Teško da će neko na poslu u jutarnjem špicu da skida torente :)

Pise dole da je dnevni tiket ;)

Piše "Možete aktivirati do dva dodatna Internet paketa od 500 MB, odnosno jedan Vip internet dnevni dodatak po SIM kartici bilo kad u toku obračunskog perioda."
Čim kažu jedan dodatak u toku obračunskog perioda, trebalo bi da znači da važi do kraja obračunskog perioda za 800din. Ceo mesec. Ne smisla je da imaš pravo samo jedan dan u mesecu da ga koristiš.

Megabajti i minuti su mi najbitnijji imam sada uslova da podpisem ugovor nov i razmisljao sam da uzmem super tarifu gde 12 meseci dobijam 80GB ali razmisljam koja bi mi najbolja kobinacija bila da platim do 3500 a dobijem preko 80GB za svih 24 meseca ali izgleda da nema Telenorov korisnik nisam a i tarifa ima je skupa a mozda bi bila dobra opcija MTS 50GB plus moja tarifa trenutna od 999 din ali mi onda treba tel sa 2 sim kartice sto nemam.. Predlozi?

Poslednja izmena:
Megabajti i minuti su mi najbitnijji imam sada uslova da podpisem ugovor nov i razmisljao sam da uzmem super tarifu gde 12 meseci dobijam 80GB ali razmisljam koja bi mi najbolja kobinacija bila da platim do 3500 a dobijem preko 80GB za svih 24 meseca ali izgleda da nema Telenorov korisnik nisam a i tarifa ima je skupa a mozda bi bila dobra opcija MTS 50GB plus moja tarifa trenutna od 999 din ali mi onda treba tel sa 2 sim kartice sto nemam.. Predlozi?

Uz MTS 50GB ide i MIFI i rešio si problem.

To su dodaci,a ovo što čovek priča je poseban internet paket gde dobijaš i novu data sim karticu, nema to veze s ovom tvojim slikom.

Ja imam paket mix xl koji je 999 din e sada imam 2 opcije da uzmem super plus gde 12 meseci od 24 meseca dobijam 80 GB za 3500 ili moj paket ostaje 999 din + druga kartica SIM od 50GB za 1500 din sto je 2500 din mesecno ali imam 51GB 24 meseca
MIFI je opet neku polu resenje *** nije bas ali nema drugog...

Poslednja izmena:
Pa to ćeš plaćati 1000din više (taj super plus) , a pola ugovora imaćeš 10GB manje neta. U odnosu na kombinaciju koju si pomenuo.

Poslednja izmena:
Piše "Možete aktivirati do dva dodatna Internet paketa od 500 MB, odnosno jedan Vip internet dnevni dodatak po SIM kartici bilo kad u toku obračunskog perioda."
Čim kažu jedan dodatak u toku obračunskog perioda, trebalo bi da znači da važi do kraja obračunskog perioda za 800din. Ceo mesec. Ne smisla je da imaš pravo samo jedan dan u mesecu da ga koristiš.

" internet dnevni dodatak ". Jeste neprecizno, mozda, ali ovo je VIP, meni je logicnije da je 800din/dan, i da samo jednom moze da se aktivira tokom obracunskog perioda.
Inace bi bio pravi FLAT za 800din.

Pa to ćeš plaćati 1000din više (taj super plus) , a pola ugovora imaćeš 10GB manje neta. U odnosu na kombinaciju koju si pomenuo.

Znam ali se predomisljam jer imati 2 sim kartice ja imam lg g 3 ide samo 1 sim kartica da idu 2 ja bi odmah uzeo 50 GB plus moji paketovako je komplikovanije.

Prvo uzmes fon sa 2 kartice, onda pogledas da li mozes u Telenoru da dobijes ono 3x vise neta, pa mozes i 150GB dobiti za 2000, ili manje uz manje tarife. A Miks ostavis za minute/SMS.
LG G3 imas u Dual SIM varijanti tako da samo malkice doplatis i iscimas se oko prodaje :) Ali to ustedis tako sto manje platis tarife.

Inace, ako smemo znati, za sta koristis toliko neta? (da li je za neki Cloud, Deezer, YT, ili neki drugi tip protoka, jer za takve stvari se moze jeftinije proci)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno