Unlimited 4G postoji retko gde, u UK samo Three ga nudi, u DE ne postoji. A ovih Telenorovih 175GB za samo 15eur je mislena imenica za 95% EU. I po kolicini, a pogotovo po ceni.
Ne, lose je sto nema trzista za njega, inace bi bio koriscen puno, zar ne?@alfa
Ma razumem te; loša stvar sa tim paketom (175GB za 1900din) je ustvari to što ga nudi Telenor... :d
@alfa
Ma razumem te; loša stvar sa tim paketom (175GB za 1900din) je ustvari to što ga nudi Telenor... :d
@Danilo
Pa ako ovaj net paket i recimo PiS Standard spojiš u Telenor više, zapravo praviš paket sa 600min i 175GB za 3400din (28Eur). Sve na jednoj kartici. Ali opet samo za postojeće korisnike...
A i kod njih se pominje "TrafficSense™ applies to all our plans".Unlimited 4G postoji retko gde, u UK samo Three ga nudi, u DE ne postoji. A ovih Telenorovih 175GB za samo 15eur je mislena imenica za 95% EU. I po kolicini, a pogotovo po ceni.
Vidis li cene koje se pominju u postovima iznad? :laugh:
Ovo su već korektne cene.
Samo mi nije jasno, zbog čega nema ovo na sajtu Telenora?
Megabajti i minuti su mi najbitnijji imam sada uslova da podpisem ugovor nov i razmisljao sam da uzmem super tarifu gde 12 meseci dobijam 80GB ali razmisljam koja bi mi najbolja kobinacija bila da platim do 3500 a dobijem preko 80GB za svih 24 meseca ali izgleda da nema Telenorov korisnik nisam a i tarifa ima je skupa a mozda bi bila dobra opcija MTS 50GB plus moja tarifa trenutna od 999 din ali mi onda treba tel sa 2 sim kartice sto nemam.. Predlozi?
Znam da nije, samo bih ja da na toj slici vidim druge cene i veći broj GB ...To su dodaci,a ovo što čovek priča je poseban internet paket gde dobijaš i novu data sim karticu, nema to veze s ovom tvojim slikom.
Piše "Možete aktivirati do dva dodatna Internet paketa od 500 MB, odnosno jedan Vip internet dnevni dodatak po SIM kartici bilo kad u toku obračunskog perioda."
Čim kažu jedan dodatak u toku obračunskog perioda, trebalo bi da znači da važi do kraja obračunskog perioda za 800din. Ceo mesec. Ne smisla je da imaš pravo samo jedan dan u mesecu da ga koristiš.
Pa to ćeš plaćati 1000din više (taj super plus) , a pola ugovora imaćeš 10GB manje neta. U odnosu na kombinaciju koju si pomenuo.
Prvo uzmes fon sa 2 kartice, onda pogledas da li mozes u Telenoru da dobijes ono 3x vise neta, pa mozes i 150GB dobiti za 2000, ili manje uz manje tarife. A Miks ostavis za minute/SMS.Megabajti i minuti su mi najbitnijji imam sada uslova da podpisem ugovor nov i razmisljao sam da uzmem super tarifu gde 12 meseci dobijam 80GB ali razmisljam koja bi mi najbolja kobinacija bila da platim do 3500 a dobijem preko 80GB za svih 24 meseca ali izgleda da nema Telenorov korisnik nisam a i tarifa ima je skupa a mozda bi bila dobra opcija MTS 50GB plus moja tarifa trenutna od 999 din ali mi onda treba tel sa 2 sim kartice sto nemam.. Predlozi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari