Ја сам из Ваљева...Е лако је вама у Бг, НС, бар у централним деловима града, имате безбројне могућности...
Теленор наставио да поставља 3Г 900 MHz на преосталим БС по Србији (укључујући Београд). А не знам шта остала два оператера мисле по том питању; Теленор сад убедљиво води са покривеношћу 3Г. Или, Вип уведљиво заостаје; једва су се изборили и да покрију 90% са 2Г у односу на друга два оператера; а не знам што сад још увек држе унутрашњи роминг преко Теленора...
Što se tiče 3G mreže Telenor je baš poboljšao pokrivenost jer na tri meni bitna mesta(kuća, posao i Zlatibor) od pre par meseci imam bolji 3G nego 2G signal, na stranu to da kod kuće i na poslu uopšte nisam imao 3G signala. Za 4G ćemo se u unutrašnjosti izgleda načekati...
Mi u centru imamo i 3G dovoljno dobar da nas 4G ne zanima![]()
Bice i VoLTE uskoro. Doduse u Telenoru...
Gde si video? Daj link.
Telenor neka povuče VoLTE trend, MTS neka se primi kao uvek što bude i eto nama napretka. VIP će već nešto originalno da smisli![]()
Da dodam: za ostale operatere nemam nikakvih informacija, sto naravno ne znaci da nece biti.Bice i VoLTE uskoro. Doduse u Telenoru...
Priča oko VoLTE je zbog mogućnosti boljeg kvaliteta razgovora.Mene uopste ne zanima da li ce drugi operateri da ponude VoLTE, vec da ce moj ponudi VoLTE. Jer onda nece biti prebacivanja na 3G tokom razgovora.
Stvarno se nadam da će da se prime, jer će time, nadam se, rešiti zauvek kvalitet razgovora koji ponekad ume da bude stvarno loš.MTS neka se primi kao uvek što bude i eto nama napretka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari