@rafiki
Sam Ericsson je lider na polju opreme za mobilne mreze a istu 5g aktivno testira vec neko vremetako da istu poseduje.
A to za mts ako nisi shvatio je sala![]()
Je l zna neko kad ce tender da drugu 4g frekvenciju,tek ce tada biti siroka pokrivenost?
Pominjao se oktobar, čini mi se...Je l zna neko kad ce tender da drugu 4g frekvenciju,tek ce tada biti siroka pokrivenost?
Rok da se ugase sve analogne tv je februar tek. Poceli su sa nekim.Pominjao se oktobar, čini mi se...
Koliko znam 4g ce dobiti kod nas drugu frek. kada ugase analognu tv. Tj. zauzece nju, u suprotnom bi, logicno, dolazilo do interferencija.? Tv? Omasio temu..
Скоро све ТВ су угашене (аналогне).
Može li neko, ko koristi windows phone na mts-u i 4G, napisati svoja podešavanja za isti...
Hvala!
Ugaseni su u Bg i jos nekim gradovima. Po provinciji jos rade, ali verovatno ne svi.Kolkiko sam ja shvatio ugašeni su veliki predajnici po čukama i brdima, mali polu divlji i divlji lokalci i dalje emituju sa svojih krševa i kršina. Ili grešim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari