Šta je novo?

4G u Srbiji: diskusija

Evo ga i mts jedini sa prepaid 4G karticom,tako da su opet ispali povoljni
Ali zato cena kartice prava sitnica 1800 din Mada im ni promocije na toj EXIT kartici nisu loše,evo nekih.

4G neograničeni mts razgovori (499,00 dinara); rok važenja: 7 dana
4G neograničeni SMS u domaćem saobraćaju (399,00 dinara); rok važenja: 7 dana

http://www.mts.telekom.rs/index.php/...-festival.html

Povoljno ali za strance posetioce exita kojima je ovaj paket i namenjen :).

Domaćima ovo nije nis posebno, još 1800 za start, pfff...

Danas sam bio do poslovnice zbog VDSL-a, ispred mene 6 stranaca uzelo ove kartice - au dok su se sporazumeli na "engleskom" sa "radnicima" :D

a kako ce 4g da im radi tamo na exitu kada ne mogu da obezbede obican signal (signal u smislu da mozes da posaljes i primis sms) dok je beer fest npr ?

Ja na Exitu nikad nisam imao problema sa internetom i pozivima. Sms da ne spominjemo. Pa imaš baznu stanicu gore na tvrdjavi, emituje kao "state of exit".

a dobro,pitam samo posto na uscu nema signala ni za leba kada je beer. mislio sam da stalno trokira signal zbog kolicine mts kartica na malom prostoru ali nisam bio upravu :)

Па Егзит је у нс.

E ali prednosti 4G mreze su veca propusna moc,veca brzina neta itd.Tako da cemo videti ove god ko ima 4G karticu kako ce biti na beer festu,a slazem se da je sa 3G bilo problema na beer festu..Konkretno cu testirati vip,jer imam njihovu 4G karticu za mladje od 30,a mts u miks L i dalje nece da mi da,tako da cu cekati :) Ali ovo mi je hit, 4G pozivi i 4G sms :D

Па сигурно ће бити бољи сигнал и проток гледајући логички много мање има 4г корисника.

Da li vip daje zamenske 4g kartice za pripejd korisnike?
Zena sad ima 4g tel pa kad vec treba da zamenim za mikro sim, da trazim 4g ako daju. Ne moze da skodi.

Ne daje 4g za pripejd?
Onda ce biti zamena za obicnu mikro sim.

Mislim da niko ne daje 4G za prepaid, osim ove MTS Exit promocije.

Nije slučaj samo sa mts-om na Uscu, nego i Arena, JNA, Marakana, bilo koji veci dogadjaj mreza ne radi. Poziv i sms misaona imenica. Neta nema uopste. Ni ispred ni unutra. Telenor i Vip u isto vreme bez ijednog problema. Daj boze da takvih problema vise nema.

Evo ga i mts jedini sa prepaid 4G karticom,tako da su opet ispali povoljni
Ali zato cena kartice prava sitnica 1800 din Mada im ni promocije na toj EXIT kartici nisu loše,evo nekih.

4G neograničeni mts razgovori (499,00 dinara); rok važenja: 7 dana
4G neograničeni SMS u domaćem saobraćaju (399,00 dinara); rok važenja: 7 dana

http://www.mts.telekom.rs/index.php/...-festival.html

fora je u tome da preko 4g mreze ide samo data saobracaj tako da pozivi preko 4g mreze nece ici. telefon se pri pozivu prebacuje na 2g ili 3g, zavisi sta je dostupno. takodje i za sms, osim mozda kada se postavi na packet data da salje sms.

Nije slučaj samo sa mts-om na Uscu, nego i Arena, JNA, Marakana, bilo koji veci dogadjaj mreza ne radi. Poziv i sms misaona imenica. Neta nema uopste. Ni ispred ni unutra. Telenor i Vip u isto vreme bez ijednog problema. Daj boze da takvih problema vise nema.
+1
realno sramna stvar.. i nikada iritantnija.
mada tako je zadnjih 6,7 god sigurno. to se nikada nece popraviti

fora je u tome da preko 4g mreze ide samo data saobracaj tako da pozivi preko 4g mreze nece ici. telefon se pri pozivu prebacuje na 2g ili 3g, zavisi sta je dostupno. takodje i za sms, osim mozda kada se postavi na packet data da salje sms.

Biće i pozivi,ali je pitanje kada.

Realno, nisam bio ni na jednoj vecoj utakmici da je net radio normalno, nije da mi treba al ono, u poluvremenu hteo da proverim rezultate kad ono prc, nema sanse. Inace na JNA (nas Hram :))

Mislim da u VIP-u SMS ide preko LTE-a. Kada podesim LTE ONLY, nisam dostupan za pozive, a poruke primam bez problema, a i mogu da ih šaljem. Takođe, poruka se pošalje bukvalno iste sekunde (dok je u u 3G-u potrebno dve do tri). Ne znam kako je ovo rešeno kod drugih operatera.

Ispada da svi koji imaju "mob mentality" koriste MTS samo :D

Ја немам опцију за lte only.

Probaj kod *#*#4636#*#* pa u meniju phone options (ili slično) pronadji podešavanja za mrežu.

Nemam je ni ja, a ovaj kod ne radi na S5 Duosu :( (barem na Lollypop)

Ja sad na lolypop menjao sa ovog menija, 'bem li ga sta se desava..

Na S5 Duos? :D Nema, Samsung je izbacio taj kod :(

Ене има uploadfromtaptalk1434370156489.png

Meni ne radi onaj kod uopste. Znam za taj meni ali ga nema na s5 duosu.

Vrh Dno