dimcho
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 24.06.2012
- Poena
- 154
Ne daju 4g za box paket...
Prodaju mi telefon od 600 evrica uz box 3 i onda mrtvi ladni kazu da uz taj paket ne moze LTE. Dakle, *****I!!!!
Kako ovo sad sve u vezi 4G nema veze sa zivotom... Odem u Mts da zamenim karticu i ,odradim to,ali posto sam na starom Mix net XL paketu (koji jel'te ima 3GB neta ) ne mogu da mi aktiviraju 4G ...Kazu da moram da predjem na novi Mix net XL ili XXL (koji imaju troduplo/duplo manje mb nego sadasnji stari paket na kome sam ) da bi mi aktivirali 4G...Nema veze sto u mom gradu jos nema 4G,ali ta politika njihova se kosi sa zdravim razumom... Bukvalno te primoravaju da placas vise ,bagra... Ja se ispod 3GB neta mesecno ne bi uklopio,jos kad efektivno krene 4G i to ce biti malo, znaci sad bi se jedino uklapao na Super paket sa 50% popusta, i da placam 1200 rsd vise nego sto placam sad.... E pa necu! Hebo ih 4G... Sto ne dodje neki cetvrti operater koji nece da se lize sa ovom bagrom... Ovo je draaanje![]()
![]()
![]()
To je problem već par godina. Tebi telefon prikazuje 4G signal, ni nemaš pojma da li imaš 2G, 3G da obaviš poziv.Svuda se prebacuje na 2G/3G kada hoćeš da obaviš poziv.
Svuda se prebacuje na 2G/3G kada hoćeš da obaviš poziv.
Nije u pitanju problem već drugačija tehnologija.To je problem već par godina. Tebi telefon prikazuje 4G signal, ni nemaš pojma da li imaš 2G, 3G da obaviš poziv.
A VoLTE? To ima samo Vip ili niko? :zgran:
Ne znam, na Telenoru sam baš obratio pažnju, stoji mi LTE. Čim počne da zvoni telefon prebaci na 3G, eventualno 2G.A VoLTE? To ima samo Vip ili niko? :zgran:
Ne, obzirom da još uvek ne funkcioniše VoLTE ukoliko si na 4G prebaciće te na 2G/3G tokom razgovora.Naravno da je drugačija tehnologija, ali u isto vreme ti imaš samo jedan pokazatelj. data i voice idu preko "različitih" antena, jelte, a ti dobijaš vrednosti samo sa jedne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari