Šta je novo?

4G u Srbiji: diskusija

Kako ovo sad sve u vezi 4G nema veze sa zivotom... Odem u Mts da zamenim karticu i ,odradim to,ali posto sam na starom Mix net XL paketu (koji jel'te ima 3GB neta ) ne mogu da mi aktiviraju 4G ...Kazu da moram da predjem na novi Mix net XL ili XXL (koji imaju troduplo/duplo manje mb nego sadasnji stari paket na kome sam ) da bi mi aktivirali 4G...Nema veze sto u mom gradu jos nema 4G,ali ta politika njihova se kosi sa zdravim razumom... Bukvalno te primoravaju da placas vise ,bagra... Ja se ispod 3GB neta mesecno ne bi uklopio,jos kad efektivno krene 4G i to ce biti malo, znaci sad bi se jedino uklapao na Super paket sa 50% popusta, i da placam 1200 rsd vise nego sto placam sad.... E pa necu! Hebo ih 4G... Sto ne dodje neki cetvrti operater koji nece da se lize sa ovom bagrom... Ovo je draaanje :( :( :(

Tako je bilo i za banke.Samo da dođe ova,pa još jedna,pa još ova da bude konkurencije a ono sad imamo 40 banaka i sve zelenaš do zelenaša:d

Pa to je uvek tako.. Konkurencija je izmisljena rec u ekonomiji. Sto bi se medjusobno klali kada svi mogu da udju u dil i da svima bude bolje ? :) svima sem kupcima/potrosacima.

Poslednja izmena:
I ja imam isto misljenje, prevelika se prasina digla a i operatori su malo neozbiljno usli u ceo.. projekat

Ebao ih njihov marketing kad im ne radi upload! Ne mogu da verujem zaista.

Ukinuli su upload booster na vdsl-u,sta drugo moze da se ocekuje od njih.

Ima li kakvih novosti za ostale tarife kod mt:s-a? (btw po novom brendiranju da li se mts tako piše?)

Kad pokusam da pozovem sa 4g only (mts) nece da pozove. Kad su sva 3 opsega ukljucena, odmah prebaci na 3g ili 2g da bi se uspostavio poziv. Uz problem sa uploadom ovo ne moze da se koristi.

Zato sam i postavio da vidim da li se i drugima desava to. Ali upload problem i dalje postoji. Da li neko ima problem sa uploadom u Beogradu (mts). Ja sam od sutra u Bg pa cu videti.

Naravno da je drugačija tehnologija, ali u isto vreme ti imaš samo jedan pokazatelj. data i voice idu preko "različitih" antena, jelte, a ti dobijaš vrednosti samo sa jedne.

^ Vip je na velikoj prezentaciji rekao da podržava VoLTE! [emoji47]

Naravno da je drugačija tehnologija, ali u isto vreme ti imaš samo jedan pokazatelj. data i voice idu preko "različitih" antena, jelte, a ti dobijaš vrednosti samo sa jedne.
Ne, obzirom da još uvek ne funkcioniše VoLTE ukoliko si na 4G prebaciće te na 2G/3G tokom razgovora.

Danas u Nišu.. Na ekranu mi je simbol L.

Prilozi

• wp_ss_20150415_0002.png
    wp_ss_20150415_0002.png
    469.6 KB · Pregleda: 347
Za sve koje imaju problem sa uploadom na 4g (mts) evo upravo sam u Bg pokusao i radi. Dok u Sapcu nije radilo. Znaci da je do tih prisrupnih tacaka.

Meni konkretno nije. Zasto Boga pitaj. Mislim upload nije na 4g. 3g je radio normalno.

Postoji li neka mapa sa stanicama na kojima je pusten LTE sa sva 3 provajdera?

Nazad
Vrh Dno