Popni se na vrh odzaka,pa na merdevine i mozda dobijes koji megabajt viska[emoji2]
Dzabe zamena ako nemas njihove najvece pakete.
Ocekivao sam vise od mts-a ali mrka kapa.
Ne znam šta si očekivao kada još zvanično nisu izašli sa 4G ponudom.
Nisu valjda toliki bolidi da omoguće samo njima:d
Ma da l me zezaš? Pa to ako bude svakako je čista nebuloza. Mada s obzirom da se i 3g usluga plaća 100 dinara (ako uzmeš 3g telefon doduše), ništa me ne bi čudilo od mtsaMeni preko call centra rekose da sutra pocinje menjanje kartica. Na pitanje da li to znaci da "ovih dana" pocinje sa radom, odgovor je bio da.
Na pitanje ko moze da koristi, odgovor je bio korisnici MixXXL i Super paketa.
Ma da l me zezaš? Pa to ako bude svakako je čista nebuloza. Mada s obzirom da se i 3g usluga plaća 100 dinara (ako uzmeš 3g telefon doduše), ništa me ne bi čudilo od mtsa
Informacija iz call centra. I meni nije jasno. Kao u fazonu, s obzirom da je LTE 150mbps, ostali korisnici nece imati dovoljno protoka. Samo postpaid, prepaid ne.
Ne sumnjam da ce imati najbolju pokrivenost ali uvek nesto komplikuju.
Danas cu prosetati do mts-a da vidim kakva je situacija.
Jos sam i kupio 4G mifi za klince ali izgleda prerano.
Ja sam lepo pisao da će sa MTS-ovcima biti problema kad se nakači silna kuka i motika ali nisam mogao verovati da će ta kuka i motika da deli kolač od 150 mbps-a:d svakom po jedan mega na 75 kuka i 75 motika:whip:mudro nema šta.
Ako stvarno bude takav slepačko/podcenjivački odnos prema njihovim vernim NET korisnicima,ima da me nema kod njih:smash:i ovako im je mreža u raspadu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari