Šta je novo?

4G u Srbiji: diskusija

Probaj pa javi. U Hk i duos s3 ima lte.

Ima li vesti oko MTS Usim kartica?

Jeli uzeo neko Vip uSim karticu?
Probao ja. U poslovnici u Bulevaru kralja Aleksandra 54 mi rekli da ih još nemaju i da su u "tranzitu".:lupko:
U poslovnici u istom Bulevaru u broju 216 ih imaju, ali baš kad je radnik pokušao da mi je uruči, "pao je sistem"! Hahahahhaha Pa će me zvati kad se sve "odblokira". :d
Dalje nisam pokušavao :p

Da li neko zna kako se konfigurise mifi router (alcatel one touch y800z) za 4g ? Kartica zamenjena, na lokaciji dostupan 4g signal (tako kaze telefon) ali mifi uredjaj vidi samo hspa+ ?!

Profil koji ruter koristi za konektovanje je :

dial : *99#
APN : net
username : telenor
password : gprs
protokol pap&chap

Sad mi rekoše da kartica ima u poslovnici u Nemanjinoj (Slavija), u Knezu, Sremskoj i poslovnici u Salvadora Aljendea na Karaburmi. Pa kome je to blizu...trk :D

U Merkatoru imaju, ali im ne prolaze kroz sistem. Ne mogu da ih aktiviraju.

Pukao im sistem! Haha, ne mogu nigde da se aktiviraju[emoji23][emoji23][emoji23]

Ima li vesti u vezi sa MTS-om? Imaju li usim za zamenu ili ne?

Juče zamenjena Telenor kartica ali reče mi čovek da još ne podržavaju Apple proizvode...Do duše nisam probao 4G signal ali eto,Telenor deli kartice ako ništa drugo...

Zdravo društvo,

Danas sam dobio update za LG G2 za LTE i sada imam mogućnost da izaberem LTE kao način prenosa podataka. Kada sam ga uključio nikakvu promenu nisam primetio.

Vidim da ovde neki pominju da je potrebna nova kartica. Da li to znači da sa klasičnom ne može da radi?

Koristim mts i zanima me da li je zamena besplatna (ako je potrebna)?

Pozdrav,

Poslednja izmena:
Potrebna ti je druga kartica, potrazi je u nekoj od MTS poslovnica .

^^^ Mts jos nije krenuo da deli kartice.. Ili sam ja nesto propustio ?

Poslednja izmena:
Juče zamenjena Telenor kartica ali reče mi čovek da još ne podržavaju Apple proizvode...Do duše nisam probao 4G signal ali eto,Telenor deli kartice ako ništa drugo...
Ja najnormalnije koristim 4G sa Iphone na Telenoru. Naravno gde ima signala. :D

^Sa klasičnom SIM karticom ne može da radi, a kada će MTS da ponudi USIM kartice -- ni sami ne znaju. Pratićemo na njihovom sajtu. Verovatno uskoro. Nema zvanične info ni datuma.

Telenor , Usce nije pokriveno signalom. Sramota!

Pojavio se juče 4G signal, telefon vidi 4G mrežu na ručnom pretraživanju ali kači se samo na 3G (H ili H+) dok u Bul. Zorana Đinđića radi odlično (prikazuje L - pun signal). U pitanju je Windows phone.

Potrebna ti je druga kartica, potrazi je u nekoj od MTS poslovnica .

^^^ Mts jos nije krenuo da deli kartice.. Ili sam ja nesto propustio ?

^Sa klasičnom SIM karticom ne može da radi, a kada će MTS da ponudi USIM kartice -- ni sami ne znaju. Pratićemo na njihovom sajtu. Verovatno uskoro. Nema zvanične info ni datuma.
Hvala svima na informacijama. [emoji106]

Nije mi bilo mrsko da nazovem korisnički centar vipa...
Ljubazna teta kaže da su svesni problema vezanih za zamenu kartica i da će me pozvati čim bude imala nove informacije... Šta će se dalje desiti, videćemo.

mene zanima sto ne pocnu da dele neke lte modeme...nije fora ti na fonu da koristis to,nego na pc-ju...

Pojavio se juče 4G signal, telefon vidi 4G mrežu na ručnom pretraživanju ali kači se samo na 3G (H ili H+) dok u Bul. Zorana Đinđića radi odlično (prikazuje L - pun signal). U pitanju je Windows phone.

Poslovni centar usce, 25 sprat, kaci se samo na H+...

Jel imaju kartice u Vip-u u Delta City-u?

Imaju, sistem ne radi. Uzimaju kontakt telefon.
4G kartice se dobijaju samo u prodavnici u Knezu, i to samo oni koji uzimaju novi broj. Zamenske nigde.

Poslednja izmena:
Koja neozbiljnost, kasne, kažu prvog a onda ni tada nema...

I Telenor i Vip neozbiljni, svaki na svoj način... Mts bar mudro ćuti.

Usli su totalno nespremni,čisto da se pohvale kako su prvi,najbolji i najlepši.Nadam se da će Mts ući sa unapred jasno definisanim novim paketima ili novim uslugama uz prave informacije gde,šta i kako za Usim kartice.

Nazad
Vrh Dno