Šta je novo?

4G u Srbiji: diskusija

Gledam teme i odjednom svi poludeli za LTE, u ovoj temi, pa u temama za telefone. Ljudi svi trče, kukaju, nema LTE piše, ne piše, lažne kartice, drž ne daj...

Mislim razumem da trčite svi i da nam je to razvijeno, ali ja da moram da idem na jedan deo grada da bi uhvatio LTE, pa ne znam, imam pametnija posla. Koliko ljudi treba da budu zaludni da im se pomuti mozak i da sad očekuju svuda na svim mestima LTE. To će moći da se koristi za minimum 2 godine. Govorim o kakvoj takvoj stable varijanti.

Da ja sad trčim, menjam, vijam, da bi otišao do jednog mesta i kao uhvatio sam jednu crticu, a to sto sam izgubio vreme i živce, da ne pričam o bateriji i slabom signalu to nikom nista.

Da je to pokriveno bar kao 3G, pa da razumem, ali ovo je 0.0000001%, a ljudi u fazonu oh my God plz halp me, doznt hev signal LTE haaaaalp

4G-Clarkson-animated.gif

Što bi neki ovde rekli, bio sam dokon pa sam fatao ribu po gradu, evo rezultata :)

Voždovac, Saobraćajni fakultet
Telenor, ne
Vip, da
mts, da

Kalenić pijaca
Telenor, ne
Vip, da
mts, da

Cvetni trg
Telenor, ne
Vip, da
mts, da

Dakle, neki dele kartice a neki puštaju bazne stanice.

Poslednja izmena:
Ko ima 4G telefon osetice razliku, jer vrlo malo njih ima ili ce imati 4G telefon, jos manje USIM karticu, tako da ce biti prilicno rasterecen LTE :)

Da imam 4G uredjaj, meni bi ovo bilo samo nesto usput. Vecina ljudi prodje u DC/Usce ili tako nekog veceg/poznatijeg/prometnijeg mesta/objekta, pa usput i probaju. Da je beskorisno i bacanje vremena, ovako pre pravog pustanja - nije, neki su i placeni da o tome pricaju :D

Ja se sve nešto nadam će što manje ljudi da se bakće sa usim karticama, i sa 4G, i da budu što manje informisani. Većina ljudi koje ja poznajem ne zna razliku kada vidi H ili E na telefonu.
Manje opterećenje mreže za nas koji znamo da je iskoristimo. ;)
(naravno, šalim se malo)

Pa biće tako prvih godinu dana bar. Treba da se pojave jeftini LTE telefoni.

Ljajic je upravo izjavio na pinku da konkurs za 800mhz ide ove godine.

Danasnje testiranje.
Dusanivac plavi most
mts i vip po 4g ,telenor nula.
Mostarska petlja,mts i vip po 4g,telenor nula.
Milosev konak ,mts i vip po 4g,telenor nula.
Ovi iz telenora treba da menjaju te nove kombo karte sto su dobili za 4g signal[emoji12]

Poslednja izmena:
ima u miskogradu :D

Ajde grupišite lokacije u jedan post gde Telenor uopšte ima 4G signal, moram da istestiram kako to radi na S6 i S6 Edge. Nije valjda da samo ima u Delta City?

Sednes u neki Delta City kafic i uzivas u testu

I ne samo u testu nego i u lepim damama koje se seckaju tuda :)

Juče sam uhvatio Telenor LTE signal tokom šetnje Gospodar Jovanovom.

Ajde grupišite lokacije u jedan post gde Telenor uopšte ima 4G signal, moram da istestiram kako to radi na S6 i S6 Edge. Nije valjda da samo ima u Delta City?

ceo uzi centar grada sam obisao u petak,nigde 4g,ali nigde.Na nbgd u blokovima nista.Samo sam u Delti imao unutra,cim sam izasao,kraj...

MTS nece da se zalece...,ova ti je dobra ;) Zaletao ili ne,odradice traljavo..

Vidim ja Telenor izjavio najjači najbolji, pustio sve, a ono brabonjak hahah kako su smešni. Vip ih pokopao, a Telenor je kao neka jaka mreža

Razvaliće ih VIP u sredu. Mislio sam da će Telenor ovih dana pustiti još nešto ali ćorak. Definitivno će se u sredu VIP pokazati okao najspremniji.

Poslednja izmena:
Telenor:

- Delta City
- Airport City
- Centar, Skadarlija, Cetinjska
- Opština NBG
- Prvomajska, dobaci i do Ugrinovačke u nekim delovima
- Galenika

Koliko mi reče drugar koji radi na tome, nije sve pušteno a instalirana je oprema. Videćemo...

Danas sam uhvatio Telenor LTE na Avali kod Spomenika neznanom junaku ali nisam uspeo i da se prebacim na LTE sa 2G.

Ovo je ono sto je "zvanicno" pusteno. Vrlo moguce da je jos koja lokacija aktuelna. Ima i na Aerodromu, no to nisam pisao jer ne verujem da ce neko do tamo da ide da testira :D

Nije bas ni nesto brz 4G u Delti...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1427656395485.jpg
    uploadfromtaptalk1427656395485.jpg
    326.4 KB · Pregleda: 259
Samo da ne bude 1 Aprilska sala :d

Nazad
Vrh Dno