- Učlanjen(a)
- 21.11.2005
- Poena
- 450
Meni će Usim najviše značiti da sve telefone prebacim na sigurno mesto a ne ovako kao do sada pri zameni telefona uvek mi neki promakne.
...pošto Google Contacts nisu dovoljno sigurni.
Meni će Usim najviše značiti da sve telefone prebacim na sigurno mesto a ne ovako kao do sada pri zameni telefona uvek mi neki promakne.
Upravo zamenio karticu u Telenoru, u pitanju je iPhone 6. Prebacio sa 3G na LTE i naravno nista. Ono sto me cudi je i dalje ista poruka kada upalim LTE "This cellular network has not been certified by the carrier LTE on iPhone..." Da li je i drugima tako?
Hvala
MTS neće da pušta poluproizvod. Ljudi su lepo napisali uskoro a rok je negde do maja ali kad puste biće ga svuda a ne ne 5 lokacija u ovolikom gradu. Što se kartica tiče, njih bi mogli pustiti i pre da ljudi zamene i doćekaju spremni, a mogli bi da puste i ovaj apdejt za LG i Samsung.
Šta znači zbog posla?Videćemo da li će se plaćati dodatno... i zavisi kome vredi ili ne vredi. Ako ti treba zbog posla, onda vredi i da se plati. Ako se bleji po kafićima i meri brzina iz dosade, onda ne vredi...
Pogledajte prilog 166107 Telenor/ DeltaCity
Ne vidim neku spektakularnu brzinu...
Vrlo slično kao 3G.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari