Dark_Angel
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.07.2004
- Poena
- 619
Pozdrav svima, Elem moja vremeshna 4870 je pocela da me zabrinjava sa temperaturama.... tj drzi ona solidne temperatura ali uz povecan broj obrtaja.
Sapphire 4870 512gddr5 Silent Efficient
karta radi na defoult clock
temp u Idle su 52-54 pri 64-68% fan speed
temp u Load su max 76-77 pri 100% fan speed
Temp u sobi je da kazemo max 22-25stepena
Nije prob prashina, provetrenost kucista, Igrao sam se sa coolerima u kucistu dok nisam nasao najbolji setup za najmanju temperaturu a to je ova sto je data iznad. Termalnu pastu sam menjao pre jedno mesec dana i tu sam dobio par stepeni dole. Vise ne znam sta da radim sa njom a planovi za prelazak na 7770 su mi propali zbog finansijske situacije. Od njenog coolera sam poceo da ludim vise jer se na 64% cuje solidno a da ne pricham kada je na 100% ko da je neko upalio fen za kosu, a imam neki utisak da prosle godine cak i za vreme leta se nije drala ovoliko, ***-a tada nisam obracao paznju na njene temperature i fan speed.
Pitanje je sta raditi kada dodju vreli dana posto klimu nesmem koristiti....
Svaka sugestija dobro dosla.
Sapphire 4870 512gddr5 Silent Efficient
karta radi na defoult clock
temp u Idle su 52-54 pri 64-68% fan speed
temp u Load su max 76-77 pri 100% fan speed
Temp u sobi je da kazemo max 22-25stepena
Nije prob prashina, provetrenost kucista, Igrao sam se sa coolerima u kucistu dok nisam nasao najbolji setup za najmanju temperaturu a to je ova sto je data iznad. Termalnu pastu sam menjao pre jedno mesec dana i tu sam dobio par stepeni dole. Vise ne znam sta da radim sa njom a planovi za prelazak na 7770 su mi propali zbog finansijske situacije. Od njenog coolera sam poceo da ludim vise jer se na 64% cuje solidno a da ne pricham kada je na 100% ko da je neko upalio fen za kosu, a imam neki utisak da prosle godine cak i za vreme leta se nije drala ovoliko, ***-a tada nisam obracao paznju na njene temperature i fan speed.
Pitanje je sta raditi kada dodju vreli dana posto klimu nesmem koristiti....
Svaka sugestija dobro dosla.