DamjanMX je napisao(la):Za studio ces tesko da nadjes komerijalne pluginove zato sto ih ima gomila koji su "free to air" , ali mozes naci razne knjige u e-obliku.
Ako hoces ove free pluginove overi:
www.the3dstudio.com
www.max3d.com
www.3dcafe.com
probaj i kkk.exile.cgmadness.pl/phpbb/index.php
kkk = www
CORE 283 je napisao(la):ma ko da je kompani nesto![]()
MAD_MUzzY je napisao(la):Ma kao bi se zalio da radis tamo?... "samo" da naucim Karakternu animaciju i eto posla
![]()
CORE 283 je napisao(la):pa pazi uopste modeling moze da se izvede preko tri nacina ... box modeling, nurbsima i surface tools
ja imam jedan dobar max tut koji te uci kako da napravis tri razlicite glave svakim nacinom .. ( www.interactivetrainingcd.com )
posto sam presao taj box modeling tut .. za ne znam i ja koliko dana
smorio sam se .. i nije mi se jednostavno nastavljalo ... a jos sam imao nekih problema sa maxom .. nerviralo me .( sad ne znam da li mi je bio ne precizan mis ili je to bilo do maxa) to sto sam morao jedan vertex da centriram pola sata i nije mi radio weld .. .tako da mi se to modeliranje oduzilo![]()
bice da u nurbs ima .. lezi resenje za brze i bolje modeliranje ili mozda gresim ...
silvereye je napisao(la):nurbs je bolje resenje za modelovanje 'tehnike' a modelovanje zivih objekata ako vec imash neke referentne slike u pozadini ili u glavi vec razradjen oblik. Ja ipak preferiram poly modeling...
DamjanMX je napisao(la):Jel mozemo da se dogovorimo da mi narezes taj cd?
CORE 283 je napisao(la):da li moze neko da mi preporuci neki dobar profesionalni tutorijal disk za maju (eventualno za max), i ako mozda zna gde moze da se nabavi ...
poz
vladan je napisao(la):Imam nekoliko diskova tutoriala za Mayu iz bivseg Platoa![]()
vladan je napisao(la):Ako ti treba javi na mail.
Pitanje: kako se ono krekuje 4,5 i pozdrav za animaxwizards.![]()
DamjanMX je napisao(la):AnimationWizards BRE,)
vazi, poslacu ti private message .. posto imam problema sa mejlom ...vladan je napisao(la):Ako ti treba javi na mail.
Pitanje: kako se ono krekuje 4,5 i pozdrav za animaxwizards.![]()
CORE 283 je napisao(la):vazi, poslacu ti private message .. posto imam problema sa mejlom ...
a maja se krekuje tako sto ako nemas instaliranu mreznu karticu instaliras microsoft loop back driver ... to ti ustvari simulira mreznu karticu .. zatim pokrenes onaj krek i generishesh sve serijske brojeve i to sacuvas kao AW.DAT i License.dat u FLEXLM dirketorijumu i to ti je to ... ako ne uspes javi ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari