Šta je novo?

3d fudbal

Jesam ja dobro cuo da im je karta 700din?? Jesu oni normalni?

Islo par ortaka, mada su oni malo paljevine kazu da iz nekih uglova deluje bas extra, ali da se posle 30 minuta smorite od vuvuzela i hoce da vam pukne glava... u svakom slucaju vredi kome novac nije problem

800 dinara ?
ok je ako ima free pivo koje sluze neke dobre plavuse ...

Jedino bi valjalo da se odgleda finale u 3d, mada ne znam da li daju da se unosi alkohol :)

Moze da se unese pivo.

"Utakmice će se prenositi u najvećoj sali bioskopa "Kolosej", koja ima 404 mesta, a biće dozvoljeno i unošenje piva."

Bio sam ja na Urugvaj-Gana. Dobio karte džabe od SBB-a .Bila neka nagradna igra. Deluje baš bezveze. Bez cvika ne može da se gleda a kad staviš cvike suviše je tamno ima dosta ghostinga lopte i igrača . Kriominalan refresh rate. Zato sam brže bolje zapalio kući na poluvremenu da odgledam tekmu kako treba.
Savet: Ne bacajte pare

Bio sam na Nemačka - Urugvaj, i našao sam šta je problem kod projekcija u 3d bioskopima na avs forumu:

Here are the problems with the World Cup specifically in 3D at theaters:

3D at the theaters using RealD glasses with a DLP projector is 144Hz. The World Cup signal is 1920x108050i SbS format. This means each eye is seeing a 960x1080 frame. The signal is also 50Hz whereas the projector is 144Hz. This means that it needs to be further converted to playback the signal. This leads to problems with playback.

3DTVs need to convert the signal from 50Hz to 120Hz which is a smaller jump then 144Hz so I guess it works better.

Što se mene tiče najveći problem jeste upravo ghosting, a kad je statična scena, kad se kamera ne mrda, sve izgleda odlično. I tek posle kad sam gledao na tv-u vidim koliko je u stvari bolji doživljaj u 3d, jedino da je bilo glatkije...

Ja sam gledao Nemacka - Argentina
Kvalitet slike je jako los bio kad su akcije. Cim kamera ide brze katastrofa nista se ne vidi.
Al recimo kad igrac izvodi aut imao sam utisak da mu mogu uzeti loptu :)

Drugo: Smor je bilo sto nema komentatora ma koliko nas ponekad nervirali dosadi i bez njega :)

U svakom slucaju interesantno ali ne vredi dok se kvalitet slike ne poboljsa izledalo je kao los streaming sa neta

Na onoj utakmici beše engleski komentator, ali nije se skoro uopšte čuo od vuvuzela za vreme utakmice, tek na pauzi između poluvremena i na dodeli medalja.

Vrh Dno