bgillegal je napisao(la):evo jednog pitanjca ,,,, zasto mi se cini da su stari modemi mnogo bolji od ovih novih? Ja imam starog lucenta. koji radi ko zmaj. veza mi u zivotu nije pukla. sad ga koristim na staroj centrali. Ovi novi sa novim agree chipom se raspadaju koliko su losi.
vudu_dva je napisao(la):da, mnogo su bolji stari modemi..
bedak je što ti se danas izbor svodi na to da ili trpiš blokiranje celog kompa pri dizanju i spuštanju veze ili držiš još jednu kutiju na stolu i još jedan ciglasti utikač u zidu...
bem li ga ako je za 15e best buySuperStarr je napisao(la):Mislim da sa USR 56k soft modemu koji može da se nadje za 15€ ne secka komp. pri kačenu / skidanju sa NET-a... Uz to mislim da je trenutno best-bye soft-modem!
Ispravite me ako grešim.
Sentenced je napisao(la):Kontaktiraj ove momke ako oni već nisu tebe 😀
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=44649
Imali su USR ali i još bolje (meni bolje rade) Intel modeme.
Ali preporučih čoveku one vaše cool Intel modeme koji su meni još bolji od tih USR. Uzeo sam ih već jedno četiri - pet komada od vas i svi super rade. To je valjda dovoljna preporuka 😉simpson H je napisao(la):Na zalost tih USR PCI modema, kod nas, nema vise.Radi se o vrlo kvalitetnim modemima sa najboljim odnosom cena-kvalitet.
Mislim da jos uvek negde mogu da se nadju ali sa cenom od oko 20-22e
Pozdrav
Filo je napisao(la):bem li ga ako je za 15e best buy
pogledaj i zoltrix sa conexant hcf shipom kao i onaj sweex sa intelom na kom velikim slovima pise hardware
jeftiniji su od usr/3com a isto rade posao
Simpson H je napisao(la):...Mislim da jos uvek negde mogu da se nadju ali sa cenom od oko 20-22e...
cekaj malo,jedno pitanjeSuperStarr je napisao(la):Ne znam za te Intele ali meni ovaj (Origo?) sa Conexant secka pri logovanju i skidanja sa mreže... Sa USR mi se to nije dešavalo... To je sitnica koja mi mnogo znači.
Ja i dalje imam komp P1 od 100Mhz na kome trenutno radi isti modem kao i na mom "novom" kompu i na oba podjednako "secka". A modemi o kojima pričamo nisu od 300din već 15-20€ što je bitna razlika i spadaju u skuplje interne modeme. Kući trenutno imam tri modema: Lucent ~7€ Intel ~15€ i USR ~60€ tako da ih "ima" a probao sam kod mene sve moguće modele. Još uvek stojim iza toga da za 15€ treba da se dobije proizvod koji funkcioniše kako treba, a za 300din...... pa valjda se zna. Ruskinje plaćam odvojeno 😉 :whip:Filo je napisao(la):ti modemi iz doba "komp od 100MHz i 16Mb rama" su u to vreme kostali 300 i vise DM a same masine su kostale 5000DM(P1 66MHz je kostao toliko kad se pojavio, naravno na nasem trzistu)
a sad modem kupis za 300 i vise din a komp za 300€, sto je, moras priznati primetnа razlika.
a sta ocekujes za 10e?
pa za te pare ne mozes popiti 3 piva kako treba negde u gradu
da uz modem idu i 2 ruskinje koje ce te "relaksirati" u teskim trenutcima dok ti "u devet uveče pokušavam da se konektujem na net da proverim mail moje psovanje Telekoma nadglasa muzika koja ne secka i još više mi ide na nerve"?
kupi sad modem od 10500din(300DM) pa nece seckati
Sentenced je napisao(la):Još uvek stojim iza toga da za 15€ treba da se dobije proizvod koji funkcioniše kako treba, a za 300din...... pa valjda se zna. QUOTE]
i ja stojim iza toga da za 15e ne mozes dobiti kvalitetnu komponentu pa sta god da je - i kvalitetni misevi kostaju vise 😉
Moja sva tri misha su placena manje od 15€ i josh četiri na poslu, svi od različitih proizvođača i svi rade perfektno 😉 :eyebrows:Filo je napisao(la):i ja stojim iza toga da za 15e ne mozes dobiti kvalitetnu komponentu pa sta god da je - i kvalitetni misevi kostaju vise 😉
zavisi sta rade perfektno i po cijim kriterijumima 😉 :eyebrows:Sentenced je napisao(la):Moja sva tri misha su placena manje od 15€ i josh četiri na poslu, svi od različitih proizvođača i svi rade perfektno 😉 :eyebrows:
Možda kupovina na pravom mestu ???
Po mojim (čitaj najvišim) :guitar:Filo je napisao(la):zavisi sta rade perfektno i po cijim kriterijumima 😉 :eyebrows:
Fica je napisao(la):Trenutno koristim Live. Koristio sam integrisanu Realtek ALC650 i mogao sam da uključim tu opciju.
Koji Winamp imaš?Ja imam 2.95 i 5.0 i u oba mogu da uključim "Allow hardware acceleration"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari