Citiram P307: Ako igras npr. Total War : Shogun ( da da onaj staaaarrrrriiiiii) onda 3870, ako si igrac savremenih ( najnovijih) puc puc ozezi igara onda 8800GT...sta si time hteo da kazes, da 3870 gura samo stare igre dok 8xxx i 9xxx serije nVidia kartica teraju novije igre ko lude...ako si to hteo da kazes, ja opet moram da kazem, lupetanje klasicno...nema ovo veze sa godinama, mojim ili tvojim, to jednostavno ne pije vodu. Nije ovo moj "atak" na tebe vec osvrt na ovo sto si izjavio...imam 3870, hteo sam da uzmem 8800gt, probao sam je i jeste bolja, ali ne toliko da bih otisao u stetu prodajom i kupovinom nove. Znaci igrace i sa jednom i sa drugom i sa trecom sve sto hoce...
... a crysis na visti da radi na very HIGH sa tom karticom rezolucija je sigurno 1024x768. a i meni sa 2600xt ddr4 radi na very high na toj rezoluciji i ne koči.
Nije bitno da li je sa 256 ili 512 ddr4. To je 2600XT kartica, koja je daleko iza 8800GT, tako da ta prica da ti Crysis ne secka na 2600XT:trust:, okaci macku o rep.da na visti na very high nije mi nijednom zakočilo, prešao sam pola igre i onda mi se zgadila. a monitor mi je 19" wide (1440x900) pa mi ta rezolucija nije baš odgovarala. ****ga možda sam ubo neki primerak. kad sam probao na 1440x900 onda je počelo ****no da koči i htelo je samo na medium da radi. i nisam merio koliko frejmova ima, bitno mi je samo da radi frejmovi su nebitni.
moram samo da pitam: kad bih uzeo 3850 256 za 105e da li bi mi radilo na 1440x900 very high.
p.s. nije 2600 sa 256 nego sa 512ddr4(ja sam je nabavio iz nemačke, pošto kod nas nikad nije došla)
Ne bi!Jer da je to što ti napisa tačno ja bih onda ovaj moj Ati okačio na prodaju i jurio x2600 :d Da si to rekao za 2900xt na high settingu pa bih ti moooožda i poverovao a ovako nemoj da blamiraš samog sebe ili otvori temu sa Rewiew-om te tvoje vanserijske kartice za nemačko tržište i okači konkretne dokaze jer izgleda da su se ovi iz Ati-ja grdno zaje*ali i poslali ti 3870 X2 u kutiji od 2600xt voleo bih kada bi makar okačio sliku da vidim tu tvoju grafiku:beat:da na visti na very high nije mi nijednom zakočilo, prešao sam pola igre i onda mi se zgadila. a monitor mi je 19" wide (1440x900) pa mi ta rezolucija nije baš odgovarala. ****ga možda sam ubo neki primerak. kad sam probao na 1440x900 onda je počelo ****no da koči i htelo je samo na medium da radi. i nisam merio koliko frejmova ima, bitno mi je samo da radi frejmovi su nebitni.
moram samo da pitam: kad bih uzeo 3850 256 za 105e da li bi mi radilo na 1440x900 very high.
p.s. nije 2600 sa 256 nego sa 512ddr4(ja sam je nabavio iz nemačke, pošto kod nas nikad nije došla)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari