Da li se isplati da menjam 3850 za 4830? Koliko bih dobio i koliko je stvarno jaka?:wave:
Da li se isplati da menjam 3850 za 4830? Koliko bih dobio i koliko je stvarno jaka?:wave:
Posto ne bih bas da otvaram novu temu,a koliko vidim ova je najslicnija mojoj dilemi, pa cu pitati ovde 🙂 izvinjavam se autoru 😛
Dakle,hteo bi malo da renoviram konfu iz potpisa koliko je to moguce uz sredstva. Posto trenutno imam nekih 50 eura razmisljam sta bi bilo najpametnije da kupim prvo.
U dilemi sam izmedju procesora i grafike. Kao sto se vidi u potpisu igrao bi na 17' tako da kontam da mi je tu dovoljna jedna MSI 3850 ili se varam ? Pa bih za pocetak uzeo recimo proc AMD 7750+ a posle nekih 10-15 dana bi uzeo i grafu.
E sad pitanje je dal da prvo uzmem proc ili grafu dok sacekam na novac tj sta ce mi doneti bolje poboljsanje u igrama bar za tih 10ak dana, i da li mogu AM2+ procesori ici na AM2 maticne ploce ? Znam da mogu ali ako se ne varam negde sam procitao da L3 cache ne moze da se koristi u tom slucaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari