ZoNi je napisao(la):ja imam 3410 i stvarno nemam nikakvih zamerki! odlican, veoma pouzdan telefon....
t-65 sam pogledao jednom, ali mi se kod njega ne svidjaju tasteri (suvise su mali)... inace, verovatno je ok telefon...
ja ti preporucujem ipak Nokiju 3410, ili jos bolje 3510 (koja je skuplja samo 5 do 10 evra)
iz jednostavnog razloga: ja licno sam do sada imao nekoliko Nokija, isto kao i neki moji prijatelji, roditelji i sestra - nije bilo *nikakvih* problema ni sa jednim od njih!!!septimus je napisao(la):huh ala forsirash te nokie![]()
tome sluzi chatboardZ L I je napisao(la):...ako puno pises SMS onda dugmici mogu biti veci problem...
Z L I je napisao(la):Ja imam T65 vec nekoliko meseci i vrlo sam zadovoljan sa telefonom, mana jesu "premali" dugmici , ali telefon je vrlo malih dimenzija a ima veliki ekran... (ako puno pises SMS onda dugmici mogu biti veci problem) inace sve ostalo je odlicno.
acca je napisao(la):Poruke nepisem nesto ptreterano. Reci mi sto se tice baterije. Koliko "drzi" pravilno formirana baterija u nekoj prosecnoj upotrebi.
acca je napisao(la):Poruke nepisem nesto ptreterano. Reci mi sto se tice baterije. Koliko "drzi" pravilno formirana baterija u nekoj prosecnoj upotrebi.
acca je napisao(la):DA li mozda postoje neki kodovi pomocu kojih se mogu ocitati neki podatci o tel. Npr. kao kod NOKIE sto moze da se vidi kada je napravljene i koja je verzija softvera, zatim Life timer ili kako se vec zvase gde se moze videti koliko je pricano sa tog tel i to se nemoze resetovati i sl?
i na 3410 je Li-Ion...Z L I je napisao(la):Baterija na T65 je Li-ion-ska sto bi trebalo da garantuje kvalitet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari