Šta je novo?

3410 vs T-65

acca

Čuven
Učlanjen(a)
25.01.2002
Poena
619
NOKIA 3410 vs Ericcson T-65
dobre i lose osobine, prednosti, mane, iskustva......

ZoNi je napisao(la):
ja imam 3410 i stvarno nemam nikakvih zamerki! odlican, veoma pouzdan telefon....

t-65 sam pogledao jednom, ali mi se kod njega ne svidjaju tasteri (suvise su mali)... inace, verovatno je ok telefon...

ja ti preporucujem ipak Nokiju 3410, ili jos bolje 3510 (koja je skuplja samo 5 do 10 evra)

huh ala forsirash te nokie :)

septimus je napisao(la):
huh ala forsirash te nokie :)
iz jednostavnog razloga: ja licno sam do sada imao nekoliko Nokija, isto kao i neki moji prijatelji, roditelji i sestra - nije bilo *nikakvih* problema ni sa jednim od njih!!!

sto se tice T65- rekao sam da mi se tasteri ne svidjaju, ali da mislim da nije los... a to zaista mislim...

Ja imam T65 vec nekoliko meseci i vrlo sam zadovoljan sa telefonom, mana jesu "premali" dugmici , ali telefon je vrlo malih dimenzija a ima veliki ekran... (ako puno pises SMS onda dugmici mogu biti veci problem) inace sve ostalo je odlicno.

Z L I je napisao(la):
Ja imam T65 vec nekoliko meseci i vrlo sam zadovoljan sa telefonom, mana jesu "premali" dugmici , ali telefon je vrlo malih dimenzija a ima veliki ekran... (ako puno pises SMS onda dugmici mogu biti veci problem) inace sve ostalo je odlicno.

Poruke nepisem nesto ptreterano. Reci mi sto se tice baterije. Koliko "drzi" pravilno formirana baterija u nekoj prosecnoj upotrebi.

i ja imam T65 i ono da ga neureknem pu pu pu.. :) sasvim ok telefoncic ja sam se dvoumio izmedju 3410 i T65 i prodavac mi neda ni da probam T65 i kaze kupi 3410 a ja uzmem T65 :) sta ces htedoh da imam i ja jedan Erikson .. i zadovoljan sam za sada.. tasteri mi previse nesmetaju a inace imam prijatelja koji radi u eriksonu i kaze platforma za T65 i T68 ista ali softwer drugi.. doduse to i nema neke veze ali eto kao podatak..
sto se tice baterije meni je sasvim ok.. ono prosecno koriscenje i sigurnih 5 dana.. ako ga nekoristis...onda i vise.. inace puni se za 3 sata tako da..
poz.Bane ,)
p.s.
3510 je isto ok telefoncic ali sam malo izasao iz tih voda pa neznam cene..
ja cu sledeci 6510 i kraj.. on je najbolji...:)

acca je napisao(la):
Poruke nepisem nesto ptreterano. Reci mi sto se tice baterije. Koliko "drzi" pravilno formirana baterija u nekoj prosecnoj upotrebi.

T-65 7,8 dana... zavisi koliko ga masiras...
3410 3,4 dana... ako imas srece pa nije kineska baterija u pitanju, mozda i vise...

acca je napisao(la):

Baterija na T65 je Li-ion-ska sto bi trebalo da garantuje kvalitet.. Mislim da je stend-by nege oko 200 sati po "defaltu" mada na nasoj mrezi je to negde 130 sati .. i sve to jos zavisi od podesavanja u telefonu..

Jos da dodam da postoji dobar softver za ovaj telefon uz pomoc koga mozes upload-ovati slicice , komplet podesavanje telefona , SMS preko tastature , rad sa phone book-om i sl.

DA li mozda postoje neki kodovi pomocu kojih se mogu ocitati neki podatci o tel. Npr. kao kod NOKIE sto moze da se vidi kada je napravljene i koja je verzija softvera, zatim Life timer ili kako se vec zvase gde se moze videti koliko je pricano sa tog tel i to se nemoze resetovati i sl?

Ne znam za tu Nokiu ali t65 je GPRS telefon sto moze biti od nekog znacaja u buducnosti

Bez obzira sto sam na strani NOKIE kao proizvodjaca, izmedju ova dva modela ipak sam se opredelio za T-65. ZA sada sam zadovoljan, mada ima ga tek 3 dana. Neznam neko mi rece, da softver zna da pravi problema, jer su ga kao prenatrpali pa ponekad brlja. Da li je to tacno ili me je prodavac iz samo njemu znanih razloga "terao" da uzmem NOKIU?

Vrh Dno