Šta je novo?

3.5 front panel sa USB konektorima

Dusan K

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
03.07.2002
Poena
755
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 5700X, Noctua C14S, 2x Noctua NF-A14
Matična ploča
B550I AORUS PRO AX
RAM
2x16GB Kingston 3600MHz
GPU
Asus TUF 3080 10GB
Storage
Adata SX8200 Pro M.2 512GB, Lexar NM710 2TB, Biostar S100 480GB, Western Digital Green 2.5 2TB
PSU
Corsair SF750
Kućište
Cooler Master NR200P
Monitor
Philips 65PUS7354
Pristup internetu
  1. Optički internet
Da li u BGD-u moze da se kupi 3.5 front panel za Chieftec kucista sa USB konektorima? Pin ih ima u cenovniku.

Odes u Simm shop, kazes sta te zanima i oni poruce iz Pin-a. Uglavnom stigne vec sledeceg dana.

Uglavnom, taj Chieftec 3,5" front panel je samo USB 1.1 kompatibilan.
Kada se uglavi u plocu koja ima USB 2.0 pa u njega neki USB 2.0 uredjaj, isti ne radi.

Mozda su to unapredili, ranije je sigurno bilo tako.

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
Uglavnom, taj Chieftec 3,5" front panel je samo USB 1.1 kompatibilan.
Kada se uglavi u plocu koja ima USB 2.0 pa u njega neki USB 2.0 uredjaj, isti ne radi.

Mozda su to unapredili, ranije je sigurno bilo tako.

Čekaj, čekaj... Taman sam mislio i ja jedan da ugradim!
E sad (da prostite, ja sam što se znanja tiče uljez na ovom sajtu), ako je na ploči (Abit NF 7s) imam mesta za još dva USB-a koje bih da stavim napred na kućište (Chieftec), zar moram da naglasim da je 2.0? Odnosno, koliko sam gledao čini mi se da je na mom kućištu front panel onako, normala. Postoji li razlika)
A mogu i da pogledam.
Izvinjavajte. Kolika je samo cena takvog panela?

Pozdrav!

Poslednja izmena od urednika:
U Pin cenovniku ne pise da li je kit USB 2.0. Ploca je NF7. Naravno, sta ce mi ako ne radi 😀 . A bojim se da oni tamo nece znati da mi kazu.

@ freehand

Cena bi trebala da bude 7-8E.

Sigurno je USB 1.1.
Ja upravo modifikujem jedan, sa ubacibvanjem USB 2.0 konektora iz DTK kucista u chieftec front panel, sa sve secenjem i lepljenjem, znaci corav posao.

A ima li neka alternativa? Nije bitna ni boja, ni proizvodjac. Da se zezam sa secenjem, ipak necu.

Nazad
Vrh Dno