Zna li neko gde mogu u BG ili NS da spakujem 2 broja koja se vode na moje ime, oba prepaid, na jednu SIM karticu ? Gde god sam u BG pitao po servisima, gledaju me k'o telad u sarena vrata :trust:
Ae kad si tu, ako moze info zasto ne moze da se klonira, i koliko kosta kloniranje?
Bolji je klon u svakom slucaju. Mozes da stavis vise kartica + imas i original kao rezervu ako izgubis klon. Sa adapterom moras da rucno gasis telefon dok kod klona imas softverski switch koji ga gasi i automatski pali.
Ovde ne pricam o silver i green karticama vec o kineskim 6 in1 ili 16 in 1 karticama, ja sam sebi ovo sam radio, nabavio programator i karticu, steta samo sto ne moze vip da procita (128v2):wall:
Moze li malo pojasnjenje:
Gde se moze nabaviti klon kartica i koja je cena?
Programator? Da li je to neki hardverski uredjaj ili program (softver), i ako moze nesto vise o njemu npr naziv, cena, gde se moze naci ili skinuti ...
Hvala unapred?
ja imam adapter, u praksi je ok ali je smor sto sam menjas mrezu rucno, ali da bi bio dostupan uvek preusmeri pozive na obe kartice na broj koji si dostupan!to je resenje koje ja koristim!pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari