Love Hunter
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.07.2004
- Poena
- 390
E a kakva su iskustva sa 2600+ Bartonom, ili eventualno 2800+ ?
kumimoda je napisao(la):nemoj da uzimas trej procesore jer su to uglavnom procesori druge kategorije, cesto umeju da budu bas losi primerci.
Eto ti ga sad... ne znas sta ces da kazes pa ja lupam gluposti. Naravno da jeste tako - hocu novo. Jel ima nesto lose u takvom stavu? A ne... treba uzeti birani tray... od one gomile od 1000 komada mozda izaberes i neki kome je celo jezgro... a usput moze i lepo da se klokne.Sa druge strane, ja stvarno razumem:"HOCU NOVO", ali to nisi rekao, nego si odvalio shta ti je prvo palo na pamet, a pritom to shto si rekao nema veze s vezom....
Imaju veze jer su obicno tray varijante okrzane. Box nikako.Kao prvo, lupetas...Kakve veze imaju okrzani procesori sa tray varijantama???
Rekoh iznad, nisam video jedan vec nekoliko kutija za cipele, u cemu ih inace svercuju.To shto si video jedan procesor koji je okrznut, a sluchajno je bio tray varijanta uopshte ne znachi da je takav tray CPU u standardnom izdanju...
Ne, to si rekao u vidu provokacije, "ti-si-*****-idi-igraj-igrice-sta-ti-znas-o-procesorimma-ja-sam-baja." A vidim da ovde na forumu ima jos "neupucnih" koji misle isto kao ja... interesantno zar ne?One more...Zar stvarno mislish da sam ti rekao da idesh da igrash igrice zato shto mislim da volish to?To sam ti rekao chisto da ne bi nastavio komentarisanje tematike u koju nisi bash upucen, koliko vidim....
BOX procesori se namecu kao malko skuplji ali su vec unapred birani, ne za overklok, ali po defaultu su iz dobrog dela wafera i sa dobrom oznakom...
M3 je napisao(la):A Ogi do koliko si najvise o/c CPU ???
Za memorije nikako ne mozes da provalis da li su koriscene jer se one upakovane u jednu kutiju i u tu kutiju su sve lijepo naslagane i samo ih otale izvadis...
Darkstar je napisao(la):ja sam bas juce uzeo bartona 2500+ box
oznaka je
AXDA2500DKV4D T845713C42180
KQZFA 0417TPAW
trenutno radi na 2530 mhz na 230 mhz magistrali 1.75 v
temperatura 50 optewrecen oko 55
kuler tt6cu+
samo je maler sto je zakljucan a inace je koliko se vidi odlican primerak
Darkstar je napisao(la):ja sam bas juce uzeo bartona 2500+ box
oznaka je
AXDA2500DKV4D T845713C42180
KQZFA 0417TPAW
trenutno radi na 2530 mhz na 230 mhz magistrali 1.75 v
temperatura 50 optewrecen oko 55
kuler tt6cu+
samo je maler sto je zakljucan a inace je koliko se vidi odlican primerak
Pre sam mislio da da je samo Optimus lazov (temperature), a sada vidim da je to preslo u pravu epidemiju. Kao ribarske price, cuj 2500 Barton na 2,6 Giga i to na 1,75. I gle cuda, Optimus mu veruje. LOL!Optimus Prime je napisao(la):I ja bih se slozio sam monteboy i predlozio ti da malo bolje pogledas trenutnu voltazu jer je ona skoro neverovatna,gledajuci klok procesora i cinjenicu da to nije xp-m nego obican barton koji je uz to i zakljucan.Inace kod tvog procesora je default voltaza 1.65 i naravno 1833mhz.Izgleda veoma tesko za postici to da si ga ti o/c sa 1833 na 2530mhz uz dizanje voltaze sa 1.65 na samo 1.75.Druga je prica sa mobilcima,jer je kod njih default voltaza 1.45 i zato je i kod njih moguce imati tu frekvenciju sa tom voltazom,ali opet ponavljam ne kod svih.Neki screenshot nebi bio naodmet,kako bi i drugi imali prilike da vide tvoj rezultat.
Athlon je napisao(la):Pre sam mislio da da je samo Optimus lazov (temperature), a sada vidim da je to preslo u pravu epidemiju. Kao ribarske price, cuj 2500 Barton na 2,6 Giga i to na 1,75. I gle cuda, Optimus mu veruje. LOL!
gx-x je napisao(la):ahhh...cisto da JA ne ispadnem jedini skeptik koji trazio screenshotove...ovo sa 2.5GHz je cista laz i glupost, pogotovo za barton koji nije mobile, ne znam zasto uopste obracate paznju, covek lozi samog sebe, verovatno ga nije naterao preko 2.3ghz na 2.0V...
@Optimus Prime : Znam sta si radio proslog leta !!! 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari