Šta je novo?

24" DVI za 200e

Cekam neki iste dijagonale, ali sa HDMI i cenom ispod 230 evra.

Jel ovo realno da koshta 200e?

mene baš čudi da je ovako jeftin jer prestigio je jedna od boljih marki. ne bi me čudilo da neki MAG (i slična ..vna) košta toliko. super je dizajn, kvalitet slike uopšte nije loš. jedino objašnjenje bi bilo da je neki škart.

Gde ima da se vidi? Ova glossy plastika meni izgleda malo jeftino, izmedju ostalog i na drugim monitorima. A i prekidaci sa strane... ali daleko je jeftiniji od konkurencije.

mene baš čudi da je ovako jeftin jer prestigio je jedna od boljih marki. ne bi me čudilo da neki MAG (i slična ..vna) košta toliko. super je dizajn, kvalitet slike uopšte nije loš. jedino objašnjenje bi bilo da je neki škart.
Da ne zvuchim kao troll i flejmer ali dokle cjemo mi sasvim opushteno prihvatati te shkartove pa chak i po niskim cenama. Ja prvi kada bih otishao i dao svojih krvavo stechenih 200e za taj monitor i da mu nadjem ne znam kakvu manu, pa prevrnuo bih pola prodavnice.

Mislim znash kao totalno je okej i podrazumeva se da ako je neshto jeftino to je i sumnjivo i losheg kvaliteta. E zato nama treba Bench prodavnica da ne budemo u prokletoj nedoumici oko svakog prokletog parcheta tehnike.

Naravno i meni je ovaj monitor zanimljiv u svakako ulazi u platezhnu mocj i prilichno me boli uvo da li na njemu pishe samsung viewsonic ili lg ako on radi kako je naznacheno u specifikaciji meni je odlichan i naravno ako dodje sa nekim mrtvim/zaglavljenim pixel-om da ga zamenim bez ikakvih problema.

Samo me iskreno nervira da dosta shkarta prolazi ovde al cje mnogi recji - koliko para toliko i muzike. Shkart nije muzika :d

taj samsung nema dvi i skuplji bar za 40e

Okrenuo sam ih. Danas je prodat zadnji koji su imali i u pon. (znaci, sl. nedelja) bi trebalo da dobiju ponovo a mozda i nesto skorije po recima coveka tamo.

Daju i garanciju 3god. cena je ono sto pise, cak mi je i on to rekao u fazonu da ta je cena nije greska :D Ja cu ovo uzeti :)

extra taman da ja ne uzimam na slepo, ex da i trebalo bi da ima glare ekran sto je po meni extra(nekome smeta al ja volem)

Evo ja ga i porucih, ima dosta dobre specifikacijije i sto je najbitnije 24" DVI za 200e :) nisam bas nesto nalazio review-ove tako da je kupovina malo na slepo.
Videcu kakav je kvalitet slike u odnosu na ovaj Samsung 940BW, koji je inace isto DVI i ima jako dobru sliku, mada nadam se da je monitor sasvim ok a tu je i garancija 3god e sad zaboravih na koliko piksela ..

Nista, sad mi ostaje jos da skupim kesa za ovih nedelju dana jer nemam dovoljno :d
Eh, da, jer se Prestigio cita Prestidzio ? :D

Ja sam se ozbilno razmisljao da uzmem ovaj monitor, medjuti... ortak, koj inace testira monitore i pise o njima za "Svet Kompjutera", rekao mi je da je bas danas dobio taj model i da je finalna obrada zaista losa. Sve krcka i skripi,kaze da spojevi plastike nisu dobro uradjeni...generalno za kvalitet slike nije jos isprobao ali kaze da iskustva sa dosadasnjim prestigio monitorima nisu bas lepa. Konkretno mi je rekao: "ako je kao i predhodni modeli po slicnoj ceni, onda je les..." Tako da sam odustao, i otisao i kupio samsung 2343nw 23''. Odusevljen sam njime i ne kajem se ni malo.

Vrh Dno