- Učlanjen(a)
- 04.01.2006
- Poena
- 349
Jel ovo realno da koshta 200e?
Pa ako BenQ 22'' FullHD, koji doduše ima samo VGA ulaz, košta 140e...Jel ovo realno da koshta 200e?
Da ne zvuchim kao troll i flejmer ali dokle cjemo mi sasvim opushteno prihvatati te shkartove pa chak i po niskim cenama. Ja prvi kada bih otishao i dao svojih krvavo stechenih 200e za taj monitor i da mu nadjem ne znam kakvu manu, pa prevrnuo bih pola prodavnice.mene baš čudi da je ovako jeftin jer prestigio je jedna od boljih marki. ne bi me čudilo da neki MAG (i slična ..vna) košta toliko. super je dizajn, kvalitet slike uopšte nije loš. jedino objašnjenje bi bilo da je neki škart.
Eh, da, jer se Prestigio cita Prestidzio ?![]()
trebalo bi da ima glare ekran sto je po meni extra(nekome smeta al ja volem)
Mozda pitam gluposti aili...Sta je glare ekran?
Meni je slika na monitorima koji imaju glare premaz (obično laptopovi) mnooogo lepša nego na običnim ''mat'' modelima. Boje su lepše, prikaz deluje oštrije... *** nekako to staklasto vuče na CRT nostalgiju :dTo kad je monitor ugasen, zar ne? A kako se to manifestuje u radu, jer ima neke razlike?
A pride mozes da namestis i frizuru, ili das ribi da namesti sminku dok ti sljakas na laptopu. :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari