ckibunenko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 320
Koji je najbolji monitor koji moze da se kupi za ove pare ( manje od 18.000 din.)?
Koji je najbolji monitor koji moze da se kupi za ove pare ( manje od 18.000 din.)?
Jesi li nasao Samsungov panel ?
Ako jesi, jel mozes da mi posaljes na pm u kojoj si prodavnici kupio, tj. nasao ovaj panel.
Ja sam cuo dosta misljenja, na foru, ako se nadje Samsungov panel onda 2232BW, a ako se ne moze naci onda za 20-tak evra manje - 223BW (ovi svi imaju Samsungove panele).
@ckibunenko
Sa PCBerze:
TFT 22" Samsung 2232BW Black 30.08 18.185,00
Samsung 2232BW 30.08 18.610,00
Samsung 22" TFT Wide SyncMaster 2232BW 2 ms DVI Glossy Black 22.08 18.620,00
Znaci ima za 18 hiljada.
overline group... ja platio pre 2 nedelje oko 18600 (sad vidim na njihovom sajtu da je 18185)... samsung panel (monitor pre kupovine probao)
Imtel prodaje sa samsungovim panelima. Kosta 20500 dinara, kupio sam tamo pre 3 nedelje 2232BW.
nikakvo nagovaranje nije bilo potrebno. otvorili ljudi monitor, povezali ga na komp i onda se ja malo igrao sa njim.Morao si proveriti koji je panel, znaci verovatno prodaju i druge panele.
A jel prodavac bio rad da ti to dozvoli (da proveris koji je panel), ili je bilo potrebno nagovaranje.
I jel mozes da mi napises, kako se proverava za panele (citao sam na razlicitim mestima razlicite informacije).
Znaci sta treba uraditi (u meniju monitora) i koje oznake nosi Samsungov panel ???
Sada kosta 18,900, sto je 10e vise nego kod ovog gore prodavca, sto nije strasno.
A kako si ti siguran da oni prodaju samo Samsungove panele.
Jos jedna BITNA stvar, koliku ste garaciju dobili, pretpostavljam 3 godine.
A garancija na bad pixele, jel vam to posebno definisano na racunu ?
Sada kosta 18,900, sto je 10e vise nego kod ovog gore prodavca, sto nije strasno.
A kako si ti siguran da oni prodaju samo Samsungove panele.
Jos jedna BITNA stvar, koliku ste garaciju dobili, pretpostavljam 3 godine.
A garancija na bad pixele, jel vam to posebno definisano na racunu ?
Da li si to proverio u radnji, ili si samo video u katalogu? U istoj toj radnji u Beogradu za vreme dok je u katalogu stajala neka slicna cena, u radnji je bio skuplji za oko 3000 (oko 18k). Gledao pre dve nedelje mozda.Evo i ja da se javim, trenutno u robnoj kuci NEPRUN u Nisu preko puta InterEx-a, ViewSonic 2226w na akciji 14990 dinara. U pitanju je model sa DVI prikljuckom, da ne bude zabune zbog cene.
Ima li neko iskustava sa ViewSonic 22" VA2226w? Ima ga za oko 16k, ima DVI, a koliko sam cuo daju i garanciju na nula mrtvih pixela.
Da li si to proverio u radnji, ili si samo video u katalogu? U istoj toj radnji u Beogradu za vreme dok je u katalogu stajala neka slicna cena, u radnji je bio skuplji za oko 3000 (oko 18k). Gledao pre dve nedelje mozda.
Uh, pre T220 bi mi prvi izbor bio LG L226WTQ, a da ne pricham o zveri zvanoj LG L227WT![]()
Uh, pre T220 bi mi prvi izbor bio LG L226WTQ, a da ne pricham o zveri zvanoj LG L227WT![]()
Ovo pricas napamet,ovi monitori nisu mogli da se nose sa "S" klasom 2232bw i 226bw,a T220 je bolji od prethodnika,jedino sto nije ispod 18000din.
http://www.digitalversus.com/article-358-3278-35.html
http://www.digitalversus.com/article-358-2107-35.html
Offtopic (delimicno, jer ako se doda 20e onda i T220 moze doci u razmatranje otvaraca teme)
E pa ti imas T220. Daj neke utiske, vrline, mane.
Kakvi su mu uglovi ?
Pretpostavljam da imas S panel.
A citao sam nesto po netu, nesto ga i nisu mnogo nahvalili (mada to mozda ima veze sa tim, sto je bio preskup kada je izasao) !?
Koja mu je prednost nad recimo 2232BW (koji si monitor pre tog imao) ?
Toliko pitanja, cekam odgovore.
Veoma zanimljivo poredjenje Achilles82. Hvala.
Ja sam upravo prodao svoj Benq i imam bas tu dilemu. 2232BW vs T220.
Tacnije, nemam mnogo dileme ali opet....
2232 sam nasao za 18500din i mogu iz dve rate (sto je meni neophodno), ali moram da se kockam sa panelima.
Sad cekam da mi iz druge firme (kod koje mogu na rate) jave da li mogu da nabave T220 i za koje pare.
2232BW mi se vise svidja, ali je prevelika kocka (pogotovu sto u Altijevom magacinu ima samo jedan komad).
Offtopic (delimicno, jer ako se doda 20e onda i T220 moze doci u razmatranje otvaraca teme)
E pa ti imas T220. Daj neke utiske, vrline, mane.
Kakvi su mu uglovi ?
Pretpostavljam da imas S panel.
A citao sam nesto po netu, nesto ga i nisu mnogo nahvalili (mada to mozda ima veze sa tim, sto je bio preskup kada je izasao) !?
Koja mu je prednost nad recimo 2232BW (koji si monitor pre tog imao) ?
Toliko pitanja, cekam odgovore.
Sad nesto kontam.
Da li vredi, tj. da li se isplati dati 18500-20000 za 2232BW/T220 ili uzeti neki low buget Acer, Asus... reda 12-13000?
Razlika u kvalitetu, prikazu?
Hm... prvo sam resio da uzmem 2232/220 a onda sam se malo pokolebao jer mogu da ustedim 100-ak evra.
Ideja? Savet?
ps. kupovinu planiram u narednih par dana.
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari