ckibunenko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 320
Koji je najbolji monitor koji moze da se kupi za ove pare ( manje od 18.000 din.)?
a sto ne uzmes ovaj viewsonic 2226w (sa dvi) sto delboy spominje za 15k u neptunu? Ja mislim da je to mnogo bolja kupovina od samsunga 2232bw.Pa morao bih da uzmem na dve rate ako bih uzeo skuplji.
Generalno, necu da propadnem za tih 100e, bacio sam mnogo vise i manje na razne gluposti, a monitor je ipak bitna stvar.
Tako sam i razmisljao kada sam pre 2 god kupovao ovaj Benq koji je imao DVI i 6ms i bio jedan medju skupljim ali i boljim.
Tako cu verovatno i sad uraditi :d
Kad su oci u pitanju mislim da ne treba stedeti.
a sto ne uzmes ovaj viewsonic 2226w (sa dvi) sto delboy spominje za 15k u neptunu? Ja mislim da je to mnogo bolja kupovina od samsunga 2232bw.
Isplativiji.
Inace, ima drug tog samsunga, sasvim solidan monitor, ali mislim da se za 15k dobija jako slicna stvar (dosta ruznija doduse).
***, plasticna operacija kosta 3k dinara :d :wave:.
Sledece nedelje bih trebao da pazarim monitor...I sada je uletela jos jedna dilema!Definitivno se dvoumim izmedju Samsung 2232BW i Samsung T220 modela!Prilicno me je smorila cela prica oko panela sa 2232BW serijom, a sada je neko ubacio crva i da u modele T220 budze krs panele...Molio bih za neki savet!I ako ima neko ko je vec proveravao panele da podeli svoja iskustva.Znam da je procedura vec navedena na ovom forumu, ali ono sto me interesuje jeste kako to izgleda u praksi...Posto znamo da kod nas ne vazi ono "musterija je uvek u pravu"!Sta raditi!? :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari