Šta je novo?

22" monitor < 18.000 din.

ckibunenko

Slavan
Učlanjen(a)
28.10.2007
Poena
320
Koji je najbolji monitor koji moze da se kupi za ove pare ( manje od 18.000 din.)?

Pa morao bih da uzmem na dve rate ako bih uzeo skuplji.

Generalno, necu da propadnem za tih 100e, bacio sam mnogo vise i manje na razne gluposti, a monitor je ipak bitna stvar.
Tako sam i razmisljao kada sam pre 2 god kupovao ovaj Benq koji je imao DVI i 6ms i bio jedan medju skupljim ali i boljim.
Tako cu verovatno i sad uraditi :d
Kad su oci u pitanju mislim da ne treba stedeti.
a sto ne uzmes ovaj viewsonic 2226w (sa dvi) sto delboy spominje za 15k u neptunu? Ja mislim da je to mnogo bolja kupovina od samsunga 2232bw.

a sto ne uzmes ovaj viewsonic 2226w (sa dvi) sto delboy spominje za 15k u neptunu? Ja mislim da je to mnogo bolja kupovina od samsunga 2232bw.

Definisi bolje ;).
Isplativije ili je bolji monitor ?

Isplativiji.
Inace, ima drug tog samsunga, sasvim solidan monitor, ali mislim da se za 15k dobija jako slicna stvar (dosta ruznija doduse).

Isplativiji.
Inace, ima drug tog samsunga, sasvim solidan monitor, ali mislim da se za 15k dobija jako slicna stvar (dosta ruznija doduse).

***, plasticna operacija kosta 3k dinara :d :wave:.

***, plasticna operacija kosta 3k dinara :d :wave:.

A s obzirom da je ta operacija gotovo ceo vizuelni efekat racunara i stola, operacija i nije tako skupa ;) A uz to dodje i malo vise kvaliteta.

ps. izgleda neka nestasica T220. Ne mogu lako da mi nabave.

Posto planiram da kupim Samsung 2232BW u naredne 2 nedelje, zanima me ,zbog cele ove frke sa panelima, da li je neko kupovao ovaj monitor u Tehnomarketovim prodavnicama i koji je panel kod njih?

Poslednja izmena:
Sledece nedelje bih trebao da pazarim monitor...I sada je uletela jos jedna dilema!Definitivno se dvoumim izmedju Samsung 2232BW i Samsung T220 modela!Prilicno me je smorila cela prica oko panela sa 2232BW serijom, a sada je neko ubacio crva i da u modele T220 budze krs panele...Molio bih za neki savet!I ako ima neko ko je vec proveravao panele da podeli svoja iskustva.Znam da je procedura vec navedena na ovom forumu, ali ono sto me interesuje jeste kako to izgleda u praksi...Posto znamo da kod nas ne vazi ono "musterija je uvek u pravu"!Sta raditi!? :wave:

Sledece nedelje bih trebao da pazarim monitor...I sada je uletela jos jedna dilema!Definitivno se dvoumim izmedju Samsung 2232BW i Samsung T220 modela!Prilicno me je smorila cela prica oko panela sa 2232BW serijom, a sada je neko ubacio crva i da u modele T220 budze krs panele...Molio bih za neki savet!I ako ima neko ko je vec proveravao panele da podeli svoja iskustva.Znam da je procedura vec navedena na ovom forumu, ali ono sto me interesuje jeste kako to izgleda u praksi...Posto znamo da kod nas ne vazi ono "musterija je uvek u pravu"!Sta raditi!? :wave:

Ja sam bio u istoj dilemi, i uzeo sam 2232BW jer je bio tada 2500 dinara jeftiniji. U principu je isti kao T220, samo sto T220 ima malo lepsi dizajn.

Ali u ovom trenutku mislim da se vise isplati T220, jer je svega 1000 din skuplji, a to nije neka razlika. Sa t220 sigurno imas samsungov panel (te priche da su ubacili druge panele iskreno nisam chuo, a i da je tako, verovatno da to jos do nas nije ni stiglo).

Vrh Dno