Šta je novo?

2048

Evo sada sam odigrao jednu slazuci
256 128 64 32
512 265 128 64
I stigao sam do 1024. Blizu sam :D
Igrao sam je sigurno 2 sata bez prestanka sada :D

Konačno sam rešio, trenutno mi mozak radi 200 na sat ! :D Screenshot_2014-03-20-00-54-32.png

Ma nisam igrao 2 sata jednu rundu :D

ajuqanyr.jpg

Poslednja izmena:
Sad može da se odahne :D

untitled.jpg

Sad tek vidim da se i ovde prosirila zaraza, jos pre nedelju i kusur sam je igrao i od tad stao (inace sam ga naj... sa zivotom). Nego, uspeo sam nekoliko puta da uzmem 2048, ali failujem kad pokusam da imam 2x2048, jel uspeo neko? Uvek skupim dovoljno (zbirno) na plocicama, samo nikako da sklopim tu drugu 2048... Posto naravno, uvek idem na "keep going"... :wall:

@3d
zasto sam kliknuo na link...

Poslednja izmena:
Успех :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1395480661696.jpg
    uploadfromtaptalk1395480661696.jpg
    39.1 KB · Pregleda: 125
Jeste, i meni je 3D dosta lakša. Odavno sam apsolvirao 2048, sad jurim 4096 :D

Crni Kutija, šta nam uradi. :d

Dalje nisam mog'o...
97ghDlk.pngGEnxoYx.png

Slicna situvacija, doduse probao sam odma nakon sto sam uspeo 2048. Nakon tog je vise nisam ni igrao :)

Ja mislim da sam mogao i više jer mi je sve bilo poređano po veličini kao na prvoj slici, i onda slučajno pomerim u desno i na mesto 125 mi padne 2. Posle sam pokušavao da vratim na početno, al slaba vajda...

To mi se desavalo 100 puta dok sam jurio 2048. Sasvim slucajno pomerim gore ili dole, zavisi gde slazem, i mogu odmah ispocetka

Ima ovo da bude gore nego "crappy" bird. Ja sam sa žestoko zarazio...
B3g9YFM.png

Ta ptica mi uopste nije zanimljiva. Skoro nisam nista video ovako zarazno kao ova igra

Ja i dalje verujem da mogu da stignem do 4096, sreca pa nema previse obaveza ovog meseca :)

Ja uspeo drugi put da stignem do 2048, i nastavio sam, score je bio 33000 i kusir na kraju, imao sam 2048, 1024, 128 u nizu i upadnu mi nove na loša mesta i s*ebem se.

Prognoziram da će ova igra doživeti istu sudbinu koju su doživeli Harlem Shake, Flappy Bird, SVE AAAAAAA, i slične stvari koje su se pojavile na Internetu, postale mega popularne, doživele forkove, remixe, parodije i ekspresno se ubajatile.

Inače dolazim ja u petak na faks, pokažem 2048 ortacima, ortak je na sledećem predavanju dva sata sedeo i igrao na telefonu. Sledećeg dana (radna subota) ceo faks je igrao prokletinju na telefonima, tabletima, laptopovima i fakultetskim računarima, čak je i najbolja studentkinja zabušavala na času uz 2048 i primila šaljivu opasku od asistenta. Izgustiraće je brzo, dok je pređu, i neće im više biti zanimljivo.

Prognoziram da će ova igra doživeti istu sudbinu koju su doživeli Harlem Shake, Flappy Bird, SVE AAAAAAA, i slične stvari koje su se pojavile na Internetu, postale mega popularne, doživele forkove, remixe, parodije i ekspresno se ubajatile.

Izgustiraće je brzo, dok je pređu, i neće im više biti zanimljivo.
Taka je sudba svakoga megahita za široke narodne mase.
Sa zaraznošću 2048 i Flappy Bird-a i dobro je da je tako, u suprotnome bi bilo belaja ;)

Dobro Flappy-a ne moz preci i da hoces :d

Ne može jašta ali poenta je ista.

Ako se ne varam developer je nešto najavljivao da će je vrnuti nazad na playstore.
Good for him, biće tu još dolara za njegov tekući al' rekao bih da je prvi talas prošao i otišao, neće više biti histerije ni izbliza toliko.
Bar ne do nekoga novog naslova poput spominjanih :)

Btw, jesam li je ja propustio u moru klonova ili je Gabrielina zvanična verzija nestala sa plejstora?
Juče je htedoh instalirati nakon pauze pa je nisam našao i skinuo alternativnim putem.

^
:p
Untitledr.jpg

Nazad
Vrh Dno